pinoglavi je napisao/la:Sjedio sam u blizini Zebe na Otoci, neki ga je covjek pitao za Zrinjski i rekao mu kao jak je Zrinjski, vidjeti cete u Mostaru, Zeba se okrece i govori bas odlucno ajde vidjeti cemo, nisu nam na gol opucali u Tuzli, vidjeti cemo bas u Mostaru, samo nek bude posteno. S kojom je on odlucnosti rekao to je nevjerovatno, bas mi je bilo drago sto sam sjedio na tom dijelu a ne s Fukarama samo jer sam ovo cuo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pa ima li administracije kada je nas dio foruma u pitanju.
Sta je ovo svaki dan ljudi vise ovdje kopiraju postove....
Boze sacuvaj.
Sta je ovo svaki dan ljudi vise ovdje kopiraju postove....
Boze sacuvaj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Normalno da to nije bas tako i da ste veoma jaka ekipa, meni je samo bilo drago sto sam cuo koliko je samouvjeren u sebe jer je ovo stav koji se treba imati za takve utakmice makar i izgubili 3-0. A inace odyebaus s ove teme4040deuce je napisao/la:Hahahahahhahahahahahahhapinoglavi je napisao/la:Sjedio sam u blizini Zebe na Otoci, neki ga je covjek pitao za Zrinjski i rekao mu kao jak je Zrinjski, vidjeti cete u Mostaru, Zeba se okrece i govori bas odlucno ajde vidjeti cemo, nisu nam na gol opucali u Tuzli, vidjeti cemo bas u Mostaru, samo nek bude posteno. S kojom je on odlucnosti rekao to je nevjerovatno, bas mi je bilo drago sto sam sjedio na tom dijelu a ne s Fukarama samo jer sam ovo cuo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 23 apr 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
ma opusteno, ako se titula bude odlucivala pod Bijelim Brijegom, momci sigurno donose trofej u Tuzlu
ali, ima jos do toga, polako, tekmu po tekmu, na kraju ce vam se sve samo kazati
inat i srce su kod ovih momaka ogromni, a znanje imaju
ali, ima jos do toga, polako, tekmu po tekmu, na kraju ce vam se sve samo kazati
inat i srce su kod ovih momaka ogromni, a znanje imaju
Imal' dočeka 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Joj ljepote danas. Kakva radost na tribinama. Bilo nas je kospicara metar odmah do fukara, a jos tuzlaka je bilo rasutih po tribinama.
Samo grehota je da ovaj Olimpic ispadne. Imaju ljudi super uslove, lijep stadion al djaba kad nemas navijace. Steta sto nisu u nekom drugom gradu...
Penal na Ameru je bio preocigledan. Sramota da onaj smrad nije svirao.
Fukare fenomenalne danas.

Samo grehota je da ovaj Olimpic ispadne. Imaju ljudi super uslove, lijep stadion al djaba kad nemas navijace. Steta sto nisu u nekom drugom gradu...
Penal na Ameru je bio preocigledan. Sramota da onaj smrad nije svirao.
Fukare fenomenalne danas.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
[quote="Mago"]Joj ljepote danas. Kakva radost na tribinama. Bilo nas je kospicara metar odmah do fukara, a jos tuzlaka je bilo rasutih po tribinama.
Na četvrtoj slici ,košpičar Azmir
Na četvrtoj slici ,košpičar Azmir
Nadam se da ste poslusali velemajstoraPozitiva je napisao/la:Olimpic je u nikakvoj formi. Sve ispod dva razlike smatram neuspjehom!
Celik 1, Sloboda 2. Ulog 10, isplata oko 40!
A sad adio...
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Radnik se opasno čuva za kup . Ne smijemo ih podcijeniti .
- Crni gavran
- Kontakt:
Nenamjerno sam napisao post ovdje, mada znam da treba na opšte diskusije. Izvinjavam se
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 24 apr 2016, 06:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pametno zboris momcinoCrni gavran je napisao/la:Čestitam, kapa do poda. Pobjeda protiv Olimpica kojem je ovo bio zadnji voz, jos ste igrali bez Zebe. Sad je sve do vas,morate sad dobiti Drinu, pa onda Travnika. Eh ne znam sta se događa s vama gubite kod kuće protiv jačih ekipa (Željo, Široki Brijeg), protiv Sarajeva bi trebali pobijediti, ali morate promjeniti pristup.
Bez obzira što govore Zrinjski ovo Zrinjski ono, Zrinjski skoro sve utakmice sto je dobio na proljeće dobio je sa 1 gol razlike(Slavija, Radnik, Široki Brijeg, Vitez, Rudar). Idu i oni i na Grbavicu a i u Doboj kod Kaknja, bice im tamo baš gutavo ali bez obzira na njih vi mislite samo o sebi a ja ako bude utakmica pod Bijelim Brijegom odlučivala o prvaku tipujem na Slobodu. Sloboda je dokazala da je jaka,zaslužila je obadvije titule. Od Radnika ste bolji, tako da sto se kupa tiče nebi trebalo biti nekih većih problema.
A sad adio...

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU,IGRAČIMA, SLOBODAŠIMA I POSEBNO FUKARAMA.

Još jedna utakmica ad acta.
Ja volim FK Tuzla City
Bolje pogledaj malo forum ciji si moderator.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
Koliko znam Admin je zabranio kopiranje postova sa tema namjenjenih iskljucivo odredjenim navijacima.
Po nasoj temi pise ko stigne kopira ko sta hoce,nema vas nigdje.Dopustate im sve zivo.
A znas nase banovati i za manje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sa Husicem na celu NIKAD VISE Sloboda nece dotaci dno...ovo je samo pocetakaleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jel' to samo predosjećaj ili znaš nešto?aleksandar_veliki je napisao/la:
Edit; Bice pojacanja, vjerovatno nesto i iz Juzne Amerike.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dobro pa je sada 6-7 dana odmora, uz to uslovno receno lagan protivnik naredno kolo
Zeba odradio suspenziju, Veseli ce naredno kolo, ne znam za Peru, pretpostavljam da je i on bio pred suspenzijom, cim je odugovlacio s izvodjenjem kornera, tako da sa te strane, bitni igraci ce ocistit' kartone, a mislim da je i Ordagic pred suspenzijom, trebao je i on dobit' zuti karton danas! nadam se da Stjepanovic nije povrijedjen na par sedmica, neka propusti Drinu, nije frka, ima Merzic, al' za ostale tekme nam je potreban
Zeba odradio suspenziju, Veseli ce naredno kolo, ne znam za Peru, pretpostavljam da je i on bio pred suspenzijom, cim je odugovlacio s izvodjenjem kornera, tako da sa te strane, bitni igraci ce ocistit' kartone, a mislim da je i Ordagic pred suspenzijom, trebao je i on dobit' zuti karton danas! nadam se da Stjepanovic nije povrijedjen na par sedmica, neka propusti Drinu, nije frka, ima Merzic, al' za ostale tekme nam je potreban
Pobjeda Slobode, pobjeda Leverkusena za kešš, fin pocetak vikenda 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
sve je to lijepo i fino, al' valja pogodit' s tim igracima, da ne kazem crncima
ako pogodis, na konju si, ako ne, u kanalu si
da je ubost' dvojicu kao sto su bio onaj Diarra iz Zrinjskog i Wagner iz Sirokog, ebali bismo citavu ligu
ako pogodis, na konju si, ako ne, u kanalu si
da je ubost' dvojicu kao sto su bio onaj Diarra iz Zrinjskog i Wagner iz Sirokog, ebali bismo citavu ligu
Tri boda dobro je.jos drinu tohnut i travnik i sarajevo i zrinjsli i eto ga

Bilo bi dobro da Ordagic i Efendic zute ociste protiv Travnika, pa da onda zadnje 2 igramo neoptereceno.
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.