FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
danas da nas bog pogleda i da bude remi na Kosovu, nista ne treba prepustat' slucaju 
Ma kec je to garant. Zeljo s Mulalicem ne moze dobit jake utakmice, pogotov umoran. Oni u Tuzli u ligi je bila cista sreca. Mulalic expert usput receno stvarno veze nema. Imam neke predrasude od pocetka prema njemu i to priznajem (nekako me nervira nastupomChinaglia je napisao/la:danas da nas bog pogleda i da bude remi na Kosovu, nista ne treba prepustat' slucaju
A sad adio...
ma derbi je to, nema tu favorita realno, iako je i za mene Sarajevo blize pobjedi
al' eto, posto obje ekipe mogu izgubit' mnogo, mislim da ce to biti oprezna tekma i da ce se cekat' greska protivnika
nama najvise lezi remi i nadam se da ce tako i biti
al' eto, posto obje ekipe mogu izgubit' mnogo, mislim da ce to biti oprezna tekma i da ce se cekat' greska protivnika
nama najvise lezi remi i nadam se da ce tako i biti
[youtube][/youtube]
hajmo ovako, utakmica s nase strane ko qarina igru brisi bodove pisi
formacija 4-4-2
nadam se da je vise necemo morati upotrebljavati
vile su nas nosale sto ste i samo vidjeli. sudija idiot cist penal nije svirao na Ordagicu ali cu to provjeriti na snimku. Husref se opet svadjao s publikom
stadion Otoka poprilicno fin za nase uslove steta sto uskoro nece imati ko igrati na njemu
mi onakvi umorni klepismo 3 boda ovim ljudima koji imaju sve osim realizacije. na kraju najlegendarnije ciscenje kartona Ivetica i Veselinovica (odmaraju protiv Drine) i jos se porijeckase ko ce prvi ocistiti kartone kod izvodjena auta
sve u svemu Sarajlije na aparatima mi smo s ova tri boda vec jednom nogom u Europi
steta sto i Ordagic nije cistio kartone ali nebitno. na terenu Saric neprikosnoven, onaj momak je napredovao u zadnjih godinu i po nevjerovatno 
Sloboda Tuzla
jos kada bi znao igrat' desnom nogom, kakav bi igrac biofukaratz je napisao/la: na terenu Saric neprikosnoven, onaj momak je napredovao u zadnjih godinu i po nevjerovatno
ma vjeruj i ne primjeti se toliko, on i Ordagic su odradili lavovski posao u defanzivi nakon izlaska Stjepanovica, momci su bili po citavom terenuChinaglia je napisao/la:jos kada bi znao igrat' desnom nogom, kakav bi igrac biofukaratz je napisao/la: na terenu Saric neprikosnoven, onaj momak je napredovao u zadnjih godinu i po nevjerovatno
Sloboda Tuzla
De sad iskreno koliko ti je Azmir platio da navijas za Slobodu. Jednom si napisao ko ti vise plati navijas za njih. Realno mislim da Azmir nije stedio i da sutra ide tekst o paradi golmana viteza pod bb.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ima li gdje se pogledat taj gol.samirr je napisao/la:De sad iskreno koliko ti je Azmir platio da navijas za Slobodu. Jednom si napisao ko ti vise plati navijas za njih. Realno mislim da Azmir nije stedio i da sutra ide tekst o paradi golmana viteza pod bb.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
od 1:30
solinas je napisao/la:Ima li gdje se pogledat taj gol.samirr je napisao/la:De sad iskreno koliko ti je Azmir platio da navijas za Slobodu. Jednom si napisao ko ti vise plati navijas za njih. Realno mislim da Azmir nije stedio i da sutra ide tekst o paradi golmana viteza pod bb.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
solinas je napisao/la:Ima li gdje se pogledat taj gol.samirr je napisao/la:De sad iskreno koliko ti je Azmir platio da navijas za Slobodu. Jednom si napisao ko ti vise plati navijas za njih. Realno mislim da Azmir nije stedio i da sutra ide tekst o paradi golmana viteza pod bb.aleksandar_veliki je napisao/la:Vi se bas ne salite. Cestitam vam, pogledao sam ove sezone uzivo vise tekmi Slobode nego Hajduka. S današnjom pobjedom ste gotovo sigurno izborili Evropu, a sve je izvjjesnije da ce se u MKostaru igrati majstorica za titulu. Lijepa ste prica i samo naprijed. Pametno odraditi prelazni rok, posloziti malo stvari u omladinskom pogonu i tezitib ostati u vrhu bh. fudbala, da ne bude ples od godinu dana.
1:30:25
A sad adio...
a golmana jbt
pa zar je moguce da im svi 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
sutra sve pare sto si dobio, singlaj na LazioDoeTz je napisao/la:a golmana jbtpa zar je moguce da im svi
Joj gola pa koji **** se bacio
Yebem ti ligu ovakvu Rudar skine gace Borcu,Radnik preda (proda)Zrinjskom
Vitez skine gace pod BB samo mi se krvimo izmedju sebe.
Penal protiv Sirokog pa Celika sada ova lakrdija nevjerovatno.
Yebem ti ligu ovakvu Rudar skine gace Borcu,Radnik preda (proda)Zrinjskom
Vitez skine gace pod BB samo mi se krvimo izmedju sebe.
Penal protiv Sirokog pa Celika sada ova lakrdija nevjerovatno.
Pa da te ubijem ak izgubeChinaglia je napisao/la:sutra sve pare sto si dobio, singlaj na LazioDoeTz je napisao/la:a golmana jbtpa zar je moguce da im svi
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima Zeljo, oni moranju tu uzeti bodove radi sebe. A inace bi pustili 
Ja sad iz Sarajeva proslavila se fino danasnja pobjeda
...Sta reci za danasnju tekmu a to je da su momci izmoreni od Zeljeznicara ali ipak i ovo danas smo dobili na misice...Danas prolaznu ocjenu po meni Piric je jedini zasluzio i mozda Saric...Sada napokon 6 dana do sledece tekme i mislim da ce nam ovo dobro doci da se igraci malo odmore i spreme za Drinu
Oni ako zijane derbi sutra sanse za evropu su minimalne i pustice Zrinjskom.tuzlak1987 je napisao/la:Ima Zeljo, oni moranju tu uzeti bodove radi sebe. A inace bi pustili
Kao i Leotaru.
Nece izgubiti sutra ja vam garantujem.solinas je napisao/la:Oni ako zijane derbi sutra sanse za evropu su minimalne i pustice Zrinjskom.tuzlak1987 je napisao/la:Ima Zeljo, oni moranju tu uzeti bodove radi sebe. A inace bi pustili
Kao i Leotaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.