Mozda zbog troskova... Jer nije on jos zaradio dovoljno da moze putovat gdje hoce, a za prvo kolo kvala atp 250 dobije preko milju eura...thelightblue je napisao/la:Basic top seeded
Zasto covjek igra ove ATP turnire, a ne neki challenger u Aziji, kao npr Berankis?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema para.thelightblue je napisao/la:Basic top seeded
Zasto covjek igra ove ATP turnire, a ne neki challenger u Aziji, kao npr Berankis?
Ne znam vala ni to ne bi bio loš izbor, samo đaba gubi 2 mjeseca i poraz za porazom a i ne može se nadat nekim boljim rezultatima. Ode u Aziju i bodova i para i samopouzdanja dobije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
thelightblue
- Kontakt:
U Australiji je zaradio dovoljno da bi mogao kupiti let za Aziju.Unofficialpage je napisao/la:Nema para.thelightblue je napisao/la:Basic top seeded
Ne znam vala ni to ne bi bio loš izbor, samo đaba gubi 2 mjeseca i poraz za porazom a i ne može se nadat nekim boljim rezultatima. Ode u Aziju i bodova i para i samopouzdanja dobije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A i u Sofiji. Usput bi i koju pobjedu imao, zaradio bi duplo više nego u kvalama. Nije loša opcija.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Imal na forumu neki rekreativac da pobjedi Mirzu?
Mirza očajan. Nek prespava do jeseni
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bas sto velis nek odmori malo.Nevjerovatno igrac koji je na pragu Top 100 bio nemoze nikog da pobjedi.bhsport je napisao/la:Mirza očajan. Nek prespava do jeseni
Dragi mirza...rosenholm, rubin, caruso, linzer, langer,...ima li kraja blamiranju, sama krema svjetskog tenisa...nije ovdje sve ni do sljake...pocelo je sa dvoranom pa preko betona evo i na sljaci bruka.
Kako je krenuo zeznut ce i tomu...on ko da je na sihir kakav naletio i kako najavi da mu je cilj da sto prije udje u top100, skoro da nikog ne moze dobiti.
Kako je krenuo zeznut ce i tomu...on ko da je na sihir kakav naletio i kako najavi da mu je cilj da sto prije udje u top100, skoro da nikog ne moze dobiti.
Tezak zrijeb za Damira ali neka, tako mu i treba jer samo tako moze igrati potpuno fokusiran na mec. Pouille bi ga mogao izbaciti u 2. kolu hladno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A ja vjerujem da ga Damir takodjer hladno moze otresti u drugom kolubodi123 je napisao/la:Tezak zrijeb za Damira ali neka, tako mu i treba jer samo tako moze igrati potpuno fokusiran na mec. Pouille bi ga mogao izbaciti u 2. kolu hladno.
Sretno!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ne znam neki se ovdje ibrete kako Mirza ovo ono, jednostavno ono je bilo na AO i Sofiji i corava koka zrno ubode, to je valjda sad jasno, tu da je bio na vrhuncu svoje forme. Nazalost ne znam jel do njega sto je lijen i ne trudi se da malo se popravi na sljaci i ne radi dovoljno, ili je jednostavno ogranicen ko balkon.
Mene nije iznenadio, ja sam tipovo na 0:2 i konacno malo cu i napredovati na tippingu, teska srca sam i na kladari igrao protiv njega, i neke tikete i 2 seta, jer sam bio ubjedjen da ko god dobije prvi set da ce odmah i drugi, jer ovo su saban igraci obojica, isto ko sto mi mislimo tamo neki Langer, sto ga ne poznajemo, i oni misle isto tamo neki Basic, a cinjenica da su teniski skart oboje. Surova realnost braco mila. Nazalost na jednom od tih tiketa me Radwanska povalila. Jbg.
Inace misljenja sam da igraci igraju svako malo protiv sebe, bas govorim danas jaranu kad je Mirza vratio break tog 4:5 reko sad svi misle bice 5:5 a oni takticki bas tad namjerno gube servu, jer morate kontat da tad svi udaraju taj game servera da ce uzeti kontajuci mora sad. Ali ne mora nikad! I tako i bi izgubi Mirza expresno 6:4, haja sto i ne bi kad je vec zijanio mec u svojoj glavi.
Malo je to cudno koliko pucaju serve u tim takoreci odlucujucim gemovima, a ne moze se to sve objasniti kao manjak koncentracije i ostali bullshit. Ali o tom drugom prilikom!
Mene nije iznenadio, ja sam tipovo na 0:2 i konacno malo cu i napredovati na tippingu, teska srca sam i na kladari igrao protiv njega, i neke tikete i 2 seta, jer sam bio ubjedjen da ko god dobije prvi set da ce odmah i drugi, jer ovo su saban igraci obojica, isto ko sto mi mislimo tamo neki Langer, sto ga ne poznajemo, i oni misle isto tamo neki Basic, a cinjenica da su teniski skart oboje. Surova realnost braco mila. Nazalost na jednom od tih tiketa me Radwanska povalila. Jbg.
Inace misljenja sam da igraci igraju svako malo protiv sebe, bas govorim danas jaranu kad je Mirza vratio break tog 4:5 reko sad svi misle bice 5:5 a oni takticki bas tad namjerno gube servu, jer morate kontat da tad svi udaraju taj game servera da ce uzeti kontajuci mora sad. Ali ne mora nikad! I tako i bi izgubi Mirza expresno 6:4, haja sto i ne bi kad je vec zijanio mec u svojoj glavi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Pa jbt Verdasco u finalu, a mučio se sa Šetkarom.. 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dobit 4 meča na jednom turniru i reći da je to bilo "čorava koka zrno ubode", pa ne znam stvarno. Al' ok... začepit će vama Mirza usta nakon RG-aEffenberg je napisao/la:Ne znam neki se ovdje ibrete kako Mirza ovo ono, jednostavno ono je bilo na AO i Sofiji i corava koka zrno ubode, to je valjda sad jasno, tu da je bio na vrhuncu svoje forme. Nazalost ne znam jel do njega sto je lijen i ne trudi se da malo se popravi na sljaci i ne radi dovoljno, ili je jednostavno ogranicen ko balkon.
Kad igra Dzumi? Otisla je i plavka sa njim da ga bodri sa tribina, mozda bude pozitivno djelovala na njega 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Utorak.VGS je napisao/la:Kad igra Dzumi? Otisla je i plavka sa njim da ga bodri sa tribina, mozda bude pozitivno djelovala na njega
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moguće da Pouille odustane od Istanbula jer sutra tek igra finale jer je danas bila kiša. A i ako zaigra bit' će preumoran.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sutra, zadnji mec na centralnom terenu, odnosno zadnji mec dana. Nebi trebao poceti prije 19:00.VGS je napisao/la:Kad igra Dzumi? Otisla je i plavka sa njim da ga bodri sa tribina, mozda bude pozitivno djelovala na njega
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
VGS je napisao/la:Kad igra Dzumi? Otisla je i plavka sa njim da ga bodri sa tribina, mozda bude pozitivno djelovala na njega
Išla je i prošle godine pa ga je Rublev pomeo
remA1 je napisao/la:VGS je napisao/la:Kad igra Dzumi? Otisla je i plavka sa njim da ga bodri sa tribina, mozda bude pozitivno djelovala na njega
Išla je i prošle godine pa ga je Rublev pomeo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zadnji mec, moze se fino ispratit.
I to sto kazete, mozda plavka lose utice na njega
I to sto kazete, mozda plavka lose utice na njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.