PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zbog jarana mog mukija zeljo nece izgubiti sutra i onda se on vraca na pdf zelje u konacni obracun sa aldom.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hvala Samke, nego kakav obracun hljeba ti. Idem tamo da pisem o Zelji samo I da malo probudim onu temu. Ako ima sta da pise o meni nek to ostavi za ovu temu.samirr je napisao/la:Zbog jarana mog mukija zeljo nece izgubiti sutra i onda se on vraca na pdf zelje u konacni obracun sa aldom.
Vrati se par stranica nazad I vidi da mi je molbe slao da ostanem na temi fkZ.
Povratak otpisanih, dosta slusati kako se kuka tamo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Na svaki post on ce tebi da odgovori ali ne smije te citirati tj to ce uraditi bez citiranja kako inace radi.MuhamedTM je napisao/la:Hvala Samke, nego kakav obracun hljeba ti. Idem tamo da pisem o Zelji samo I da malo probudim onu temu. Ako ima sta da pise o meni nek to ostavi za ovu temu.samirr je napisao/la:Zbog jarana mog mukija zeljo nece izgubiti sutra i onda se on vraca na pdf zelje u konacni obracun sa aldom.
Vrati se par stranica nazad I vidi da mi je molbe slao da ostanem na temi fkZ.
Povratak otpisanih, dosta slusati kako se kuka tamo.
- Beduin
- Kontakt:
A ja mislio ti guzis djevojke po mahali, a ti po stalama orgijas. Zibje s ove teme, idi na forum "bestiality", zoofilu jedan.newborn je napisao/la:
Pa zar ti nisi muško?Otkud sad da se još isto zoveš kao ova treba?
Jel' me to neko ruzio ovdje brate?MuhamedTM je napisao/la:Beduin je dobar insan, pustite ljudinu nek pise sta hoce. Jer sam siguran da ne zeli nista lose. Kanite se ljudine, nemoj da minuse rokam.
Sutra ako ne otkinete bod maslinasto-zelenima naljuticu se.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
cisto sumnjam da ima sanse protiv Aldasamirr je napisao/la:Zbog jarana mog mukija zeljo nece izgubiti sutra i onda se on vraca na pdf zelje u konacni obracun sa aldom.

Jaci je muki od jose alde i amazona zajedno.Chinaglia je napisao/la:cisto sumnjam da ima sanse protiv Aldasamirr je napisao/la:Zbog jarana mog mukija zeljo nece izgubiti sutra i onda se on vraca na pdf zelje u konacni obracun sa aldom.
Beduin ima da ih nema inshela.
Vidim nesto te ovi ne-travari pokusavaju zezati.
Samke malo lozis svog jaru, polako tebra. Objasni ovom tvom sto nije upucen nek se uputi.
Samke malo lozis svog jaru, polako tebra. Objasni ovom tvom sto nije upucen nek se uputi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma ovaj je jedno vrijeme bojkotovao nas pdf i lacio nakon par kola uzeo pobjedu i on se vratio.MuhamedTM je napisao/la:Beduin ima da ih nema inshela.
- Beduin
- Kontakt:
Ma patokarska posla.A onaj jazavac zeza nekog drugog, a Beduin vazda protiv nepravde pa ne mozes ostati ravnodusan.
075 ❤
075 ❤
Pa samo glup lik kao ti može vjerovati da ja ozbiljno mislim za Osima.newborn je napisao/la:a ne možeš biti ovoliko glup oca mi
Pipi, jesi našo' šta?
Pravedan si 99% I oke insan. Nego I meni je malo bilo cudno ono fk begging itd. To ti nije trebalo, jer znam da nisi nista lose mislio. Pusti Jokija hinju pitarsku sto kuha ovdje. Zvacu mu koktela da zakuca ekser zadnji.Beduin je napisao/la:Ma patokarska posla.A onaj jazavac zeza nekog drugog, a Beduin vazda protiv nepravde pa ne mozes ostati ravnodusan.
Nego Aza neka vam da premije na premije igracima I Husrefenziju. Onda ode u Karitas, Merhamet itd pa nek da malo za srecu jer stvarno sam mislio da nema sanse ove godine da ista uzmete osim kozu za sisu ali jok vi po svom, ne **** zivu silu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
Okurazili se mi, kazem ti ja, hocemo 2 pehara odjednom i gotova prica. Kad vec skidamo njufer, da ga skinemo kako treba.MuhamedTM je napisao/la:Pravedan si 99% I oke insan. Nego I meni je malo bilo cudno ono fk begging itd. To ti nije trebalo, jer znam da nisi nista lose mislio. Pusti Jokija hinju pitarsku sto kuha ovdje. Zvacu mu koktela da zakuca ekser zadnji.Beduin je napisao/la:Ma patokarska posla.A onaj jazavac zeza nekog drugog, a Beduin vazda protiv nepravde pa ne mozes ostati ravnodusan.
Nego Aza neka vam da premije na premije igracima I Husrefenziju. Onda ode u Karitas, Merhamet itd pa nek da malo za srecu jer stvarno sam mislio da nema sanse ove godine da ista uzmete osim kozu za sisu ali jok vi po svom, ne **** zivu silu.
075 ❤
075 ❤
nije istina da je osim dolazio na probu..on je dolazio samoinicijativno i molio da igra za nas najveci klub, ali je otjeran..o tome je pisao i u svojoj knjiziMemara je napisao/la:Pa samo glup lik kao ti može vjerovati da ja ozbiljno mislim za Osima.newborn je napisao/la:a ne možeš biti ovoliko glup oca mi![]()
Pipi, jesi našo' šta?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nista od toga , samo kup.Beduin je napisao/la:Okurazili se mi, kazem ti ja, hocemo 2 pehara odjednom i gotova prica. Kad vec skidamo njufer, da ga skinemo kako treba.MuhamedTM je napisao/la:Pravedan si 99% I oke insan. Nego I meni je malo bilo cudno ono fk begging itd. To ti nije trebalo, jer znam da nisi nista lose mislio. Pusti Jokija hinju pitarsku sto kuha ovdje. Zvacu mu koktela da zakuca ekser zadnji.Beduin je napisao/la:Ma patokarska posla.A onaj jazavac zeza nekog drugog, a Beduin vazda protiv nepravde pa ne mozes ostati ravnodusan.
Nije jos nista gotovo polako, pita se I Zrinjski nesto.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
jel ovo pocelo okupljanje malih plavih?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Vodimo bika na koridu pravacRinuka je napisao/la:jel ovo pocelo okupljanje malih plavih?![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
"Muda s pleha" na najbolji nacin!
Testisi na žaru, na naglo, tučeni testisi ili pizza od testisa, sve su to specijaliteti nove i jedine na svijetu kuharice s receptima od spolnih žlijezda na 1001 način.
@Rinuka jel ti ovo omiljeno jelo?
Hajde #j.ebiteseigubite1-2
Testisi na žaru, na naglo, tučeni testisi ili pizza od testisa, sve su to specijaliteti nove i jedine na svijetu kuharice s receptima od spolnih žlijezda na 1001 način.
@Rinuka jel ti ovo omiljeno jelo?
Hajde #j.ebiteseigubite1-2
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Beduin
- Kontakt:
Nego ti sutra pazi gdje hodas na stadionu. Ako pocnes buncati po forumu, znacu da ti je ispala kesica kospica na pod i ti je podigao.MuhamedTM je napisao/la:Nista od toga , samo kup.Beduin je napisao/la: Okurazili se mi, kazem ti ja, hocemo 2 pehara odjednom i gotova prica. Kad vec skidamo njufer, da ga skinemo kako treba.
Nije jos nista gotovo polako, pita se I Zrinjski nesto.
075 ❤
075 ❤
Prepišaj hoda haBeduin je napisao/la:Nego ti sutra pazi gdje hodas na stadionu. Ako pocnes buncati po forumu, znacu da ti je ispala kesica kospica na pod i ti je podigao.![]()
Kod Mehe u haustoru smrdi gore, nego proucim ja rabijesir stalno I desnom nogom prvo stanem.
Samo ovo je fuj ko je god uradio, ima tu I djece I starijih.
Trebalo ga je odma bez bismileta kaprc.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.