pitic je napisao/la:Derby: Ne dobija se sigurna evropa, a tako se mnogo gubi sa obadvije strane. Pobjeda Željezničara znači još žustrije tjeranje uprave FKS, u drugom slučaju otkaz Mulaliću, totalni nestanak euforije o evropskoj Grbavici i priča kako su ih zahebali za pare. X nikom ništa i mir sa obadvije strane dok sezona traje.
Prognoza, ali loš sam prognozer
1 - 1
Hebo kišu
Dobro i realno razmisljanje. Mogucnost X za mir u obje kuce , velika.
Ipak , kontam...Dulja za 1-0 u nekoj kasnoj 86 min
Ej momci, posto ulazim 2 sata prije pocetka tekme pa da se ne smorim, dao mi je rodjak svoju clansku odnosno onaj kod da bih mogao koristiti wifi pa koliko toliko.
Kako ide onaj username u kojem formatu? mujo.mujic ? Jel treba tacka jer mi nije rekao a nmg ga dobit
JavierBosnia je napisao/la:Ej momci, posto ulazim 2 sata prije pocetka tekme pa da se ne smorim, dao mi je rodjak svoju clansku odnosno onaj kod da bih mogao koristiti wifi pa koliko toliko.
Kako ide onaj username u kojem formatu? mujo.mujic ? Jel treba tacka jer mi nije rekao a nmg ga dobit
JavierBosnia je napisao/la:Ej momci, posto ulazim 2 sata prije pocetka tekme pa da se ne smorim, dao mi je rodjak svoju clansku odnosno onaj kod da bih mogao koristiti wifi pa koliko toliko.
Odmah da znaš da taj WiFI je veća ubleha nego Torabi. Uplati sebi mobilni net i dok nema raje koristi, stadion kad se napuni ni jedno ni drugo neće raditi gotovo nikako.
Odmah da znaš da taj WiFI je veća ubleha nego Torabi. Uplati sebi mobilni net i dok nema raje koristi, stadion kad se napuni ni jedno ni drugo neće raditi gotovo nikako.
Mislio onako dok je skoro prazan stadion baciti neki live na stranicu na fb rafi fazona haha
Mislio onako dok je skoro prazan stadion baciti neki live na stranicu na fb rafi fazona haha
Bit ću ti i ja tamo, bacit ću ti ja hotspot nije frka, ja sam dopunio kredita mog'o sam auto registrovat hladno.