Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Gifron
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Gifron » 24 apr 2016, 09:41

FaustinoAsprilla je napisao/la:Kome je sporan golman viteza nek pogleda intervenciju i obranu poslije kornera par minuta prije gola zrinjskog. Znaci jos 10 bodova do titule . golmana krivit sto je primio gol u situaciji 1 na 1 :tokralju:
Ako mlatnete Zelju 99,9% osvajate, u suprotnom bit' ce veselo u zadnjoj utakmici
Jedan grad, jedna ljubav!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 09:43

FaustinoAsprilla je napisao/la:Kome je sporan golman viteza nek pogleda intervenciju i obranu poslije kornera par minuta prije gola zrinjskog. Znaci jos 10 bodova do titule . golmana krivit sto je primio gol u situaciji 1 na 1 :tokralju:
Ne razumijem ni ja ovu paranoju nekih navijača Slobode, malo su pretjerali jer se sere golmanu Viteza što je primio gol i Radniku što mu utakmica sa vama nije bila bitna.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 09:46

Vidjet cemo, Zelji je danas presudna utakmica. Ako izbjegnu poraz biti ce na nivou protiv Zrinjskog, ako izgube biti ce raspad sistema i prije ce HSKSFNK njih pobjediti onda..

Isto tako Mladost ce do Zrinjskog izboritu opstanak ako pobjede naredno kolo, igrati ce rastereceno.. Sto znaci da tu Zrinjski vjerovatno opet dobija 1:0 kao i uvijek.

Nama odgovara pobjeda Zelje danas, odgovara nam da u Tuzlu dodje Sarajevo nakon teskog poraza. A isto motivisani Zeljo protiv Zrinjskog nakon pobjede u lavoru.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 09:49

Ma ne brini ništa, Željo se neće predati taman da danas 5-0 izgube, opet imaju šansi za Europu, a Mladost će sigurno igrati za sebe, navijače i obraz kluba. Lijepa priča ove sezone, zapeti će da pobjede favorita za titulu. Uostalom puno je lakše igrati rasterećeno nego pod pritiskom.
Nad tobom sunce najljepše sja

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 apr 2016, 09:50

Uf dodje derbi.Meni je najaci derbi bio kad smo nazalost zijanili tada 2-1 od pitara ali stadion je bio krcat stari imo kartu osto na stepenicama nije se moglo vise uc ja bio na istoku blize jugu tad su zeljini tu sjedili i na jugu normala.To mi je bio najaci derbi plus radni dan bio.sad koja je to godina bila mislim 1988 nisam siguran.E otad prodze derbija i derbija i naravno onaj Zubanov go u zadnjoj minuti.Danas dajem prednost pitarima zasto zato sto nasi igraci letaju ko muhe bez glave a sve radi trenera.Da su to mladji igraci Zeljina djeca ja bi razumio ali to su iskusni igraci koji moraju znat stat na loptu iznjet loptu predriblat i stvorit igraca viska.To jos vidio nisam i nazalost nevidim kako bi mogli pobjedit danas.Nadam se da nisam u pravu.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 24 apr 2016, 10:02

Vjerovali ili ne, prošle su tačno tri godine otkako je Zrinjski doživio posljednji poraz Pod Bijelim brijegom u Premijer ligi BiH! Od utakmice sa Čelikom odigrane 28. aprila 2013. godine, koja je završena pobjedom Zeničana rezultatom 2:0, Zrinjski je nanizao ukupno 45 domaćih utakmica bez poraza, što nikada nikome nije pošlo za rukom u domaćem prvenstvu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 10:24

Svakom nizu dodje kraj,a vas ce prekinuti Sloboda u zadnjem kolu.

Ps.
Ko prenosi derbi danas ljudi
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 24 apr 2016, 11:18

solinas je napisao/la:Svakom nizu dodje kraj,a vas ce prekinuti Sloboda u zadnjem kolu.

Ps.
Ma tebra teško gore je X 90% Derbi Moja tv

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2016, 11:37

Bice na YT ja mislim, **** bi trebao sa svojom opremom to raditi.
A larsson bi mogao raditi isto, ako ne ode na tekmu

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 24 apr 2016, 11:45

samoposmatram je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Apelujem svim Tuzlacima da sutra pogledaju sutrasnji derbi, i nauce se prepucavati sa navijacima drugih klubova. A ne da kradu pjesme od pitara, delija itd itd itd. Hvala, prijatno
Sta ces mi bolan apelovati, par golova vidio u 8 godina minimalno. Nema tu prepucavanja, nego trebate se zagrliti i kolektivno plakati, antifudbal na terenu i nabrijana atmosfera na tribini je epilog skoro pa decenije.

Bizi bolan, evo dovim na sabahu za vas X, nista drugo ni ne znate. Prepucavanje: mi smo opucali 3 puta, jeste ali mi smo imali jednu bolju priliku, ali zato je nas igrac predriblao tvoga, ahaa ali zato moj igrac vrijedi na TM milion i pol, bla bla bla... evo probava mi odradi svoje, dal zbog porijetkog proteina ili vasih znalackih prepucavanja :think:
A sto ti ga spusti.
Nista, sad dodji sebi, skupi snage i replika. :D
Nisam ni ocekivao da ces nesto pametno napisat Beduin, procitaj ponovo moj post pa skontaj svrhu.

YEBEM TE SARAJVOOOO OOOOOOOOO :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 11:48

rodrigo87 je napisao/la:
Nemoj psovat glavni grad :stop:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 apr 2016, 11:55

tuzlak1987 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Ma kompleksaš :roll: :mrgreen:

Volio bih da bude golova i da bude dobra utakmica, ali baš mislim da će biti suprotno. Ne zbog historije pune takvih partija nego što i jedni i drugi u ovoj polusezoni tako igraju, tvrdo i sa puno discipline i uglavnom na gol razlike. Oba tima ionako ne rizikuju puno, kamo li u ovakvoj utakmici, braniće se i ne vjerujujem da ćemo gledat puno šansi, svest će se na kontre i prekide. Miriše na 0:0 k'o nikad prije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 24 apr 2016, 11:58

solinas je napisao/la:Svakom nizu dodje kraj,a vas ce prekinuti Sloboda u zadnjem kolu.

Ps.
bujrum svi na proslavu titule. Uplatit cu vam neki polupansion u komsije vamo

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 12:01

Rigoletto je napisao/la:

Ps.
Neka nema potrebe ionako igraci strucni stab i mi koji budemo putovali uz njih,privatnim letom idemo odma za Tuzlu na proslavu titule.
Ali hvala ipak,iznenadjujuce ljubazno od tebe.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 apr 2016, 12:04

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Ma kompleksaš :roll: :mrgreen:

Volio bih da bude golova i da bude dobra utakmica, ali baš mislim da će biti suprotno. Ne zbog historije pune takvih partija nego što i jedni i drugi u ovoj polusezoni tako igraju, tvrdo i sa puno discipline i uglavnom na gol razlike. Oba tima ionako ne rizikuju puno, kamo li u ovakvoj utakmici, braniće se i ne vjerujujem da ćemo gledat puno šansi, svest će se na kontre i prekide. Miriše na 0:0 k'o nikad prije.
Meni mirise na X ali 1-1.
Sarajevo ce povesti preko Bekica.
Za Zelju Lendric iz penala.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 24 apr 2016, 12:10

solinas je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:

Ps.
Neka nema potrebe ionako igraci strucni stab i mi koji budemo putovali uz njih,privatnim letom idemo odma za Tuzlu na proslavu titule.
Ali hvala ipak,iznenadjujuce ljubazno od tebe.
neka vas malo vamo na suncu i cistom zraku

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 24 apr 2016, 13:16

PipiDugaCarapa je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:Gdje ste misevi, sto vas nema, gdje je Borceva “druga liga“? Ajmo svi: DRUGA LIGA! DRUGA LIGA!

DRUGA LIGAAAAA! :urnebes: :urnebes: :guz: :guz: :tralala: :opaopa: :plac: :guz: :urnebes: :mrgreen: :shh: :tralala: :bale: :urnebes: :beba:
Svejedno se gasite.
E nek si ti to nasrao na forumu, sad ti je dusa mirna. Sve dok ne izgubite od sarajva danas na cudan nacin, pa ce biti “dobro je Piroman govorio kako sarajevo stima, a mi ga nismo slusali“.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 13:21

PiromanBL je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:Gdje ste misevi, sto vas nema, gdje je Borceva “druga liga“? Ajmo svi: DRUGA LIGA! DRUGA LIGA!

DRUGA LIGAAAAA! :urnebes: :urnebes: :guz: :guz: :tralala: :opaopa: :plac: :guz: :urnebes: :mrgreen: :shh: :tralala: :bale: :urnebes: :beba:
Svejedno se gasite.
E nek si ti to nasrao na forumu, sad ti je dusa mirna. Sve dok ne izgubite od sarajva danas na cudan nacin, pa ce biti “dobro je Piroman govorio kako sarajevo stima, a mi ga nismo slusali“.
Znamo mi da Sarajevo štima i bez tebe, nisi otkrio toplu vodu vjeruj mi :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 24 apr 2016, 14:11

Zrinjski je 100 % šampion.Prvi su s 3 boda viška i dočekuju umornu Slobodu u Mostaru.Široki Brijeg sigurni putnik u Evropi.Prelagan raspored do kraja,upisat će sve pobjede.OSTAJU JOŠ DVA PUTNIKA.Sloboda ako uzme Kup je treći putnik.No,to joj neće biti ni malo lahko.Šanse su 50-50.Radnik će biti odmorniji,Tuzlaci ganjaju i titulu koju neće uzet a Radnik će odmarat svoje igrače s obzirom da jedino forsira osvajanje KUP-a.Ako Radnik uzme Kup onda će biti zanimljivo ko će biti treći u prvenstvu.Sloboda ima dvije teške utakmice,Sarajevo i Zrinjski u Mostaru.....Željo teško sa Sarajevom,Zrinjski i ide Čeliku,te Slaviji kojoj gori pod nogama.Vrlo zanimljivo,Zrinjski i Široki jedini sigurni u Evropu.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 apr 2016, 14:33

Za mene je za sada samo Zrinja vec u Evropi.
Ostalo je sve otvoreno.

Usput da cestitam Zrinji na rekordu niza domace nepobjedivosti. Trebaju ga jos produziti protiv Veleza jer ga Sloboda prekida posljednje kolo.
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.