nisam 100 % siguran ali bi trebao **** snimati tekmu, tako da pogledaj ili na njihovom portalu ili na zvanicnoj Youtube stranici FK Sarajevo, barem su najavili da ce biti pa sad nezz kako ce se izboriti sa losim vremenomEdalicious je napisao/la:Drugari,hoce li biti stream danas?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 24 apr 2016, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma ko je naumio doci, doci ce makar i da snijeg pada. A ti kojima ce kisa presuditi da ne odu na derbi su svakako nijemi posmatraciCoromandel je napisao/la:najava kiše, bare - bare 50%
nije dobro za posjetu, a vala ni za igru. da nam je dragi Bog na pomoći...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ti koji nece doci zbog kise i ne trebaju nam.
Mrs ba.
Mrs ba.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Bi nam Alispahić leg'o u ovoj tekmi ....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
da eksplodiraBesic je napisao/la:Bi nam Alispahić leg'o u ovoj tekmi ....
Utakmica protiv ne znam koga prošle sezone , hoće eksplozivni da centaršutira , profula loptu , nogom u zemlju udari , odbi se od gravitacije dva metra ,i povrijedi se tad ... ostalo je historija 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ako ovako nastavi padati, mrka kapa.
U Novom Gradu sad je fakat pljusak.
Dokad radi Penny, i @PitarBordo, kakvih boja sve ima uzet? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako ih ovo ne natjera da pokriju **** stadion ne znam sta ce.**** lim kao da stavljas dijamante u pmEvander je napisao/la:Ako ovako nastavi padati, mrka kapa.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sastavljam hall of fame ekipe s Koševa i kako god okrenem fali mi napadač
Bandović - Protić - Kramar - Mitresvki - Barić - Kostić - Ikande - Alispahić - Hebibović - Purić
Bandović - Protić - Kramar - Mitresvki - Barić - Kostić - Ikande - Alispahić - Hebibović - Purić
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
I mene interesuje kakvo je stanje sa kabanicama, ima li u Pennyu, i gdje još ima uzeti takve kabanice?
Dok nisam krenuo, a ne znam ni gdje tražiti
Dok nisam krenuo, a ne znam ni gdje tražiti
Ja bih stavio Nemanju! Dok je igrao napadaca bacao nas je u ocaj, kasnije je kod Mehe igrao drugu poziciju i nije bio toliko los.Besic je napisao/la:Sastavljam hall of fame ekipe s Koševa i kako god okrenem fali mi napadač
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ovo je tanka lista, gdje je ovdje Radulovic, Grujic, Ademovic, Melunović, Juninho Botelho..
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
jel te stid njega zaboravit'Besic je napisao/la:Sastavljam hall of fame ekipe s Koševa i kako god okrenem fali mi napadač
Zasto Mitrevski, nikada nije dobio pravu sansu.Besic je napisao/la:Sastavljam hall of fame ekipe s Koševa i kako god okrenem fali mi napadač
http://www.transfermarkt.com/nemanja-mi ... ler/144695 Ovog momka smo trebali zadrzati.
Amer Dupovac!
Kad ga Leon zabije

Uh Bilbija nas je uhadaljio do neba , al izvuko ga onaj gol protiv Slobode.
Ne, vi ste otišli daleko ja tražim u zadnje dvije godine
zaboravio sam napomenuti.
Ne, vi ste otišli daleko ja tražim u zadnje dvije godine
Ovo je mislim sastavljao ove u eri Tana najbolje..RN87 je napisao/la:Ma ovo je tanka lista, gdje je ovdje Radulovic, Grujic, Ademovic, Melunović, Juninho Botelho..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je Perez juce mogao mozemo i mi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.