FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 24 apr 2016, 13:40

solinas je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Suljić - Smajić - Hajdarević

Evo tri napadača. Gdje će šta bolje, samo ih na vrijeme gurnuti u vatru, a vrijeme je sad i sl sezone. Sva trojica su još uvijek naša, i ubijaju golmane.
Hajdarevica sam imao priliku dva puta gledati do sada,i njega bi volio vidjeti u prvom timu.
Naravno da je bolje njih gurnuti u vatru i eventualno profitirati nego dovoditi nekoga sa strane.
Ovoj ekipi generalno ne treba puno.
Pod pretpostavkom da ce nekoliko fudbalera nas napustiti na ljeto dovesti 2,3 provjerena igraca,pojacanja i prikljuciti 2,3 najbolja omladinca bio bi ispravan put,ali vidjecemo sta je zamislila uprava na celu sa Azmirom Husicem.
Sva trojica su reprezentativci, i igraju predobro. Bez obzira što ih je Husara kapariso, babuka je uspio Ćiru dovesti, Ahmetovića, Zebu nagovoriti itd. a da ne može Husari ovu trojicu oduzeti :mrgreen:

@Sariel, jesil ti Sarić :urnebes: Sari El(vis) :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2016, 13:44

Polako druze jedna po jedna.a kako gledam nema nama lakih utakmica :salut:
I ovo juce nisam najbolje vidio al cini mi se od dva jedan glat penal nije sviro. :nene:
A ja bi ipak racuno da zrinjski nece gubit vise :salut: daj boze.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2016, 13:47

Coraco druze provalio si mi nik.ovu sezonu on mi je najdrazi igrac borben ko osica ima ga svugdje .al nisam on.ja sam samo navijac slobode :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2016, 13:55

Radnik ce protiv nas biti drama odmoran, bas gledam raspored, 28 i 29 kolo ce odigrat' rekreativno, vjerovatno sa kombinovanim sastavom, svjesno ce gubit' tekme i sve podredit' finalu Kupa

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 apr 2016, 13:57

A nama u sendvicu sar i zrinj haha
Mozda je i bolje onda prvu ovde igrat.al onda dodjela kupa u gostima. :hmmmmm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 apr 2016, 13:58

Djaba im, valja im izgubiti pod reflektorima ovdje, a u Bijeljini igrati pred gostujucom publikom..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 13:58

Chinaglia je napisao/la:Radnik ce protiv nas biti drama odmoran, bas gledam raspored, 28 i 29 kolo ce odigrat' rekreativno, vjerovatno sa kombinovanim sastavom, svjesno ce gubit' tekme i sve podredit' finalu Kupa
Bili su drama odmorni i pred Siroki pa su jedva prosli iz sumnjivog penala. Bit ce **** utakmica jer su tvrda ekipa, ali opravdanja nema, moramo uzeti kup. U napadu su veoma tanki i tu vidim nasu sansu, zabijemo im gol u gostima pa nek ganjaju rezultat ako znaju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2016, 14:02

al' eto, ako nista, imat' cemo i mi odmornog Veselog, jer je suspendovan za prvu tekmu :mrgreen:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 24 apr 2016, 14:18

Ma definitivno neće bit lagano, al' istrest ćemo Radnik i tu nema priče :)

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 24 apr 2016, 14:29

Na krilima Mehidića i ezana, Sloboda gazi ka titulama ! :D

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 24 apr 2016, 14:33

Kiksat ce Zrinja 100%! U petak igraju sa Zeljom na Grbavici, onda u srijedu im dolazi neugodna ekipa Veleza koja ce biti maximalno nabrijana, a svaku utakmicu su odigrali extra( osim jucerasnje ) i onda gostuju Mladosti, gdje sam skoro pa siguran da Zrinja nece pobjedit.

Mi igramo sa Drinom koju bi trebalo lagano rijesit i odmorit neke igrace. Onda gostujemo Travniku u srijedu, koji bi porazom protiv Mladosti izgubio sve sanse za opstanak( zadnja 3 kola bi im trebalo 8 bodova za opstanak ), tako da bi ih tamo trebali uzeti! Sarajevo nam onda dolazi sa jednom od boljih ekipa u ligi, ali mislim da nemaju sta trazit u grotlu Tusnja!

Onda zadnje kolo idemo jako u Mostar po titulu! Po nekim mojim procjenama mi bi tada imali 65b, dok bi Zrinja imao 63b( od Zelje gube, X sa Mladosti ), tako da bi nam X donjeo titulu. SAMO JAKO DO KRAJA! PO DUPLU KRUNUUU!

Dobra je ekipa Radnik, ali mislim da nemaju oni sta trazit u dvije gostujuce utakmice!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 24 apr 2016, 14:35

boomerang5 je napisao/la:Na krilima Mehidića i ezana, Sloboda gazi ka titulama ! :D
Razbranio si Pirija :njanjanja: :njanjanja:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 apr 2016, 14:48

Pobjeda sa grcevima i sa stisnutim zubima.
Damir golcinu uvalio, a Saric maestralno odigrao utakmicu.

Zadnje kolo u Mostaru i prekid njihovog niza.
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 apr 2016, 15:18

kako nam sad trebaju dvije lagane utakmice to je nevjerovatno...

samo da se ne mucimo previse posebno sa Drinom..dati 2 gola u prvom dijelu abd i onda laksi trening do kraja, trckaranje..al znajuci nas mi sebi uvijek zakomplikujemo te unaprijed dobivene utakmice

tako nas je Velez puno kostao..umjesto jedne trening utakmice i relaksacije mi smo se istrosili maksimalno i fizicki i emotivno..valjda budemo imali malo vise srece u narednim utakmicama

a valjda nam se vise pocne i suditi normalno...ok pobjedjujemo, ovo sudjenje ne utice bodovno na nas, ali utice na igrace, na svjezinu ekipe..da nam je sviran cist penal u Mostaru , puno bi lakse bilo i uvjeren sam da ne bi kiksali bar jednu od ove dvije sto smo kiksali..ili jucer da nam je sudjen takodjer cist penal, ekipa bi se puno manje potrosila nego sto jeste..dokle vise u pm
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 24 apr 2016, 15:29

boomerang5 je napisao/la:Na krilima Mehidića i ezana, Sloboda gazi ka titulama ! :D
Veseli zato prečku i stativu u istom periodu hmm :mrgreen:

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 24 apr 2016, 15:38

tuzlak1987 je napisao/la:Ne znaju ovi iz Amerike igrati nista defanzivno, nazad budu igrac manje :S
Jos im ne mozes nikako to objasniti u tim godinama, dodju bez da znaju neke osnovne stvari za ove lige. Budu previse mekani ..

1.defanziva losa
2.jezik nista
3.slaba gradja, slabi u duelima mekani
4.ne poznaju prilike u ligi.
5.losa psiha

I ja bih vise volio nekog kao Hodzic. :thumbup:
Jel ti stvarno mislis da je obuka omladinaca kod nas bolja nego u Brazilu? To kao nasi igraci nauce nesto o taktici (def/of). Od koga?
Realnost nam je uvijek bila strana rijec :D
A sad adio...

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 24 apr 2016, 16:13

Po meni je bolje da Sloboda nastavi sa pozitivnim stvarima u smislu da se vise ulozi u uslove i podsticaj domacim igracima, nego da se trose pare na strance jer to je recept za propast kad jednom nestane kapitala, a nista nije vjecno. A ako se ulozi u uslove i infrastrukturu postojecih kapaciteta i kadrova kao i omladinskog pogona i njihovog unaprijedjenja dobija se jedno dugorocno rjesenje i time bi Sloboda napravila jos jedan veliki korak unaprijed i bila u mogucnosti da ubire vlastite plodove i stvara vlastiti kapital. Evidentno je da trenutno kapitala ima, samo dakle treba pameti i rada, a ako ti novca imas najlakse ga je potrostiti, al treba znati pametno uloziti. Cinjenica da se Sloboda bori za duplu krunu,dovoljno govori o kvalitetu nase lige, jer ruku na srce uz veliko postovanje Musemicu kao strucnjaku niko ne bi prije pocetka sezone dao Slobodi ni najmanje sanse da dogura dovde imajuci u vidu igracki kadar,sto govori da se uz malo rada, reda i dicispline kao i pravih ljudi na pozicijama, uz transparentno ulozen kapital, na ovim prostorima moze napraviti veliki pomak za samo jednu sezonu.

P.s. Mozda ce neko reci da je kupovina stranca neophodna za dobar rezultat u Evropi. Ja mislim da je bolje uloziti u ovo gore navedno iz razloga sto se Evropa igra svake sezone i bolje je praviti neki dugorocni plan, nego postici trenutnu slavu i zablistati jednu sezonu, pa onda nastaviti dubiozu kad kapitala usfali i opet uklopiti se u kompletno BH sivilo. Poenta svega je da treba izgraditi sistem i krenutni od temelja, nema nista preko noci.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 24 apr 2016, 16:34

armin dju je napisao/la:Po meni je bolje da Sloboda nastavi sa pozitivnim stvarima u smislu da se vise ulozi u uslove i podsticaj domacim igracima, nego da se trose pare na strance jer to je recept za propast kad jednom nestane kapitala, a nista nije vjecno. A ako se ulozi u uslove i infrastrukturu postojecih kapaciteta i kadrova kao i omladinskog pogona i njihovog unaprijedjenja dobija se jedno dugorocno rjesenje i time bi Sloboda napravila jos jedan veliki korak unaprijed i bila u mogucnosti da ubire vlastite plodove i stvara vlastiti kapital. Evidentno je da trenutno kapitala ima, samo dakle treba pameti i rada, a ako ti novca imas najlakse ga je potrostiti, al treba znati pametno uloziti. Cinjenica da se Sloboda bori za duplu krunu,dovoljno govori o kvalitetu nase lige, jer ruku na srce uz veliko postovanje Musemicu kao strucnjaku niko ne bi prije pocetka sezone dao Slobodi ni najmanje sanse da dogura dovde imajuci u vidu igracki kadar,sto govori da se uz malo rada, reda i dicispline kao i pravih ljudi na pozicijama, uz transparentno ulozen kapital, na ovim prostorima moze napraviti veliki pomak za samo jednu sezonu.

P.s. Mozda ce neko reci da je kupovina stranca neophodna za dobar rezultat u Evropi. Ja mislim da je bolje uloziti u ovo gore navedno iz razloga sto se Evropa igra svake sezone i bolje je praviti neki dugorocni plan, nego postici trenutnu slavu i zablistati jednu sezonu, pa onda nastaviti dubiozu kad kapitala usfali i opet uklopiti se u kompletno BH sivilo. Poenta svega je da treba izgraditi sistem i krenutni od temelja, nema nista preko noci.
OBJASNIO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 24 apr 2016, 17:38

Gledam raspored igramo Sarajvo - Radnik - Zrinjski - Radnik i to sve utakmice sa razmakom od 3 dana . Bice bas gutava zavrsnica pogotovo sto Radnik moze lagano odigrati ligu jer nemaju nikakve sanse preko lige za EL sve ce baciti na kup ,a nama se valja trositi na oba fronta. :think: samo da momci fizicki ovo izdrze, drago mi je sto je Hus poceo igrati i neke druge formacije od one klasicne . Valjda i Ahmetovic udje sad u zavrsnici u formu mora i njega jednom krenuti. Vrijeme sto je pred nama ce nam otkriti od cega su satkani ovi momci nadam se bar jednoj kruni al potajno prizeljkujem obje :kralj: :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 24 apr 2016, 17:51

19 dana - 6 utakmica, od toga 4 veoma bitne i veoma teske.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []