PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Opet se tuzlaci petljaju 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi sramota ako nece Kosevo prepuno danas, ipak se i jedna i druga ekipa bore za Evropu 
- Osttribine
- Kontakt:
E jesi nam ga suknuo, jeste li vi svi tako duhoviti u TZ, igrate jednu super sezonu u 97. godisnjoj istoriji i u sansi ste za titulu, a mi sa svim turbulencijama ove sezone 2 boda iza vas. Sem toga i vasa posjeta u ovoj sezoni govori o vama, samo vas protiv Zelje i Sarajeva dodje preko 5 hiljada.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi sramota ako nece Kosevo prepuno danas, ipak se i jedna i druga ekipa bore za Evropu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli onda koji su nasi strucnjaci kada potrose par puta manje od vas i imaju opet 5 bodova vise..Osttribine je napisao/la:E jesi nam ga suknuo, jeste li vi svi tako duhoviti u TZ, igrate jednu super sezonu u 97. godisnjoj istoriji i u sansi ste za titulu, a mi sa svim turbulencijama ove sezone 2 boda iza vas. Sem toga i vasa posjeta u ovoj sezoni govori o vama, samo vas protiv Zelje i Sarajeva dodje preko 5 hiljada.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi sramota ako nece Kosevo prepuno danas, ipak se i jedna i druga ekipa bore za Evropu
Npr nas grad od 100k ima veci procenat dolaznosti na utakmice od Sarajeva koje ima 400k. Nisam primjetio da vi imate 4 puta vecu posjetu
Znaci kad nas moze doci 8000 onda bi vas danas trebalo biti bar 32 hiljade, sve ispod je porazno + navijaci Zelje i Sarajeva sa strane kojih ima negdje oko 500k u BiH.
Brato, de ovog regulisi i isamaraj dok smo mi na utakmici. Ono nekom nesto govori za posjetu, gostovanja itd 
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Al u Tuzli vam je samo Sloboda (makar od jacih), a u Sarajevu dva tima, pa ti razmisli da je jedan klub koliko bi bilo navijaca po utakmici.tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli onda koji su nasi strucnjaci kada potrose par puta manje od vas i imaju opet 5 bodova vise..Osttribine je napisao/la:E jesi nam ga suknuo, jeste li vi svi tako duhoviti u TZ, igrate jednu super sezonu u 97. godisnjoj istoriji i u sansi ste za titulu, a mi sa svim turbulencijama ove sezone 2 boda iza vas. Sem toga i vasa posjeta u ovoj sezoni govori o vama, samo vas protiv Zelje i Sarajeva dodje preko 5 hiljada.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi sramota ako nece Kosevo prepuno danas, ipak se i jedna i druga ekipa bore za Evropu
Npr nas grad od 100k ima veci procenat dolaznosti na utakmice od Sarajeva koje ima 400k. Nisam primjetio da vi imate 4 puta vecu posjetu
Znaci kad nas moze doci 8000 onda bi vas danas trebalo biti bar 32 hiljade, sve ispod je porazno + navijaci Zelje i Sarajeva sa strane kojih ima negdje oko 500k u BiH.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
tuzlanski humor je nešto poput crvljive lešine. smrdi i nije smiješno
gdje će biti prijenos derbija?
gdje će biti prijenos derbija?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Osttribine
- Kontakt:
I ja prizivam bratu, ima pivu od mene slijedece kolo u Mostaru kad dodjemo, ja nemam vremena, odoh laganini, cuj tuzlaci i posjetaLakoste je napisao/la:Brato, de ovog regulisi i isamaraj dok smo mi na utakmici. Ono nekom nesto govori za posjetu, gostovanja itd
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klubFrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes
- Beduin
- Kontakt:
I ti Tuzlak pretjerujes. Grad je pola-pola, tako da trebaju imati duplo vecu posjetu od nase, a ne 4 puta vecu. Tu dodaj i 53 vuka Olimpicova, znaci skoro pa duplu posjetu. A zamisli da nemaju gradskog derbija na sta bi im posjeta licila!? Da se i to izracunati.tuzlak1987 je napisao/la:Zamisli onda koji su nasi strucnjaci kada potrose par puta manje od vas i imaju opet 5 bodova vise..Osttribine je napisao/la:E jesi nam ga suknuo, jeste li vi svi tako duhoviti u TZ, igrate jednu super sezonu u 97. godisnjoj istoriji i u sansi ste za titulu, a mi sa svim turbulencijama ove sezone 2 boda iza vas. Sem toga i vasa posjeta u ovoj sezoni govori o vama, samo vas protiv Zelje i Sarajeva dodje preko 5 hiljada.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi sramota ako nece Kosevo prepuno danas, ipak se i jedna i druga ekipa bore za Evropu
Ah da, smetnuo sam s uma i podgrupe sa TK koji "redovno" gostuju na Kosevu i Grbavici, auu...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vi fakat ozbiljno poredite sebe sa nama ?? kuknjava
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Beduin
- Kontakt:
Nisam.Cocaine je napisao/la:Ti si doktor humoraBeduin je napisao/la:Sta kazu u Travniku kad narucujes sedmicu u kajmaku samo kazes "Velez, molim lijepo".![]()
![]()
Smijem se kladiti da ce Velez podobro namuciti Zrinjski, a vrlo moguce otkinuti i bod. Umalo su to uradili Zelji i Slobodi, a nekome ce morati ucerati, sto ne komsijama.
Nabijem te, nas izmucite i u golu vodu pretvoritu, a Vitez i Travnik se izivljavaju. Zato imate popravni protiv komsija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
ultra gitano
Stvarno nemate smisao za humor pa bola kone će da izgube nezz 1:0 neće oni kvariti da Mostar slaviCocaine je napisao/la:Ti si doktor humoraBeduin je napisao/la:Sta kazu u Travniku kad narucujes sedmicu u kajmaku samo kazes "Velez, molim lijepo".![]()
![]()
Smijem se kladiti da ce Velez podobro namuciti Zrinjski, a vrlo moguce otkinuti i bod. Umalo su to uradili Zelji i Slobodi, a nekome ce morati ucerati, sto ne komsijama.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne poredimo, vi ste mnogo neorganizovaniji klubovi od nas trenutnoFrancescoTotti je napisao/la:Vi fakat ozbiljno poredite sebe sa nama ?? kuknjava
Mora Zrinjski negdje čučnut da ga *ebeš 
- JohnCleese
- Kontakt:
PA 16 k + 16 k = 32 k
Kapacitet to dozvoljava, bit ce zanimljivo propratit posjetu vjecitog, jer dugo nije bio ovoliki ulog.
Kapacitet to dozvoljava, bit ce zanimljivo propratit posjetu vjecitog, jer dugo nije bio ovoliki ulog.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Posjeta je smijesna na svim stadionima i smijesno je o tome raspravljati. Gradu Sarajevu nije neka mana to sto ima 2 kluba zato jer je grad podijeljen u bordo i plavo pa tim rivalitetom jedni druge "tjeraju" da jos vise vole svoj klub.
Nad tobom sunce najljepše sja
tuzlak1987 je napisao/la:Nadam se da cete opravdati posjetom derbi, najmanje 32000 + navijaci iz Bosne i Sandzaka i mozete u red sa nama tj pokazati kako se voli svoj klubFrancescoTotti je napisao/la:E moj levatu, idi lezi odspavaj do tekme, Pa onda trazi sebi link da gledas dva najveca kluba svoje drzave koja oba dolaze iz tog jednog grada koji pominjes
Previse ti pametujes drugima za nekog tko je i jucer gledao jednu od bitnijih tekmi iz svog doma.
Ruzne su ti price do zla boga
tuzlanska Sloboda
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako bude kisa, nema sanse da bude vise od 20.000 iljada... jbg, ipak mi navijaci nismo imuni na kugu zvanu kisne padavine... to je najveci neprijatelj fudbalskih utakmica kod nas ovde...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.