NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Ovo je prva tekma Oklahome da su odigrali "pametno"
Ibaka nije treca opcija , i moraju mjesati i vise davati loptu roll igracima, a Kanter mora na terenu biti prva opcija , zasto ? , zato ako ga vec igras 24 min. onda ga iskoristi ofanzivno , jer je jedan od najboljih centara ofanzivno a rupa u odbrani , znaci ako si Durant ili Westbrook i tu si sa Kanterom u postavi (Donovan makar ne odmara Duranta i Westbrooka vise u isto vrijeme) onda navuci na sebe igrace i samo filuj Kantera u napadu a ti se vise trudi u odbranu da sakrijes Kantera u o odbrani.
Po meni moraju naci jos neku dobru 4-ku , mozda cak Ibaku ako sad nemaju 4-ku brzo na klupu nakon pocetka , a duranta na laznu 4-ku i onda kada uvedes Kantera uvedes i Ibaku a Kantera stavi samo kao blokera jer samo to i zna raditi u odbrani i onda si koliko toliko zasticen odbranbeno a onda dobijas sirinu u napadu....
A vecinom se Durant i Westbrook ovdje previse trose i onda im se kao nikad do sada ove godine desavalo da jednostavno ostanu bez gasa u 4/4 i izgube , zato po meni Kanter mora biti prva opcija u napadu kada je na terenu , a znamo da je to uvijek oko 24 min i onda dobijas i energije da ako si vec fransizni igrac kao sto su njih dvojca da zavrsis tekmu ....
Njima bi Mirza dosao kao budali samar , i to da starta a Ibaka da bude na klupi stim da moraju dovesti nekog swingmena koji zna pogoditi otvoren sut jer Waiters jednostavno ne moze to biti , kada hoce small bal postavu sa Ibakom na 5-ci i Durantom na 4-ci....
s pravom mislim da se moraju kritikovati i GM i treneri OKC , oni bi sa pravim free aganetima morali imati uvijek najbolji omjer
Ibaka nije treca opcija , i moraju mjesati i vise davati loptu roll igracima, a Kanter mora na terenu biti prva opcija , zasto ? , zato ako ga vec igras 24 min. onda ga iskoristi ofanzivno , jer je jedan od najboljih centara ofanzivno a rupa u odbrani , znaci ako si Durant ili Westbrook i tu si sa Kanterom u postavi (Donovan makar ne odmara Duranta i Westbrooka vise u isto vrijeme) onda navuci na sebe igrace i samo filuj Kantera u napadu a ti se vise trudi u odbranu da sakrijes Kantera u o odbrani.
Po meni moraju naci jos neku dobru 4-ku , mozda cak Ibaku ako sad nemaju 4-ku brzo na klupu nakon pocetka , a duranta na laznu 4-ku i onda kada uvedes Kantera uvedes i Ibaku a Kantera stavi samo kao blokera jer samo to i zna raditi u odbrani i onda si koliko toliko zasticen odbranbeno a onda dobijas sirinu u napadu....
A vecinom se Durant i Westbrook ovdje previse trose i onda im se kao nikad do sada ove godine desavalo da jednostavno ostanu bez gasa u 4/4 i izgube , zato po meni Kanter mora biti prva opcija u napadu kada je na terenu , a znamo da je to uvijek oko 24 min i onda dobijas i energije da ako si vec fransizni igrac kao sto su njih dvojca da zavrsis tekmu ....
Njima bi Mirza dosao kao budali samar , i to da starta a Ibaka da bude na klupi stim da moraju dovesti nekog swingmena koji zna pogoditi otvoren sut jer Waiters jednostavno ne moze to biti , kada hoce small bal postavu sa Ibakom na 5-ci i Durantom na 4-ci....
s pravom mislim da se moraju kritikovati i GM i treneri OKC , oni bi sa pravim free aganetima morali imati uvijek najbolji omjer
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Odlican OKC.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Toliko o nezanimljivim serijama.. za sada prijete samo dva ciscenja, i to Cavsi da pociste Detroit i SAS da pociste Memphisa. Ovo drugo je sasvim realno, ali sam ocekivao od Pistonsa vise.. da uzmu barem jednu ili dvije.
Sad kad SAS pomete Mede i OKC uzme sljedecu, idu jedni na druge sljedecu rundu, sto nikako ne valja..
Volio bi naravno da Oklahoma uzme titulu ali nista od toga,sto znaci da ne bi volio da GSW osvoji, a vece sanse da ih izbaci ima San Antonio sigurno..
Jos na to da ce se igrati barem 6 utakmica i taj umor i sve,stvarno ne znam za koga u toj seriji navijati.
Volio bi naravno da Oklahoma uzme titulu ali nista od toga,sto znaci da ne bi volio da GSW osvoji, a vece sanse da ih izbaci ima San Antonio sigurno..
Jos na to da ce se igrati barem 6 utakmica i taj umor i sve,stvarno ne znam za koga u toj seriji navijati.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ako hoćeš da GSW ispadne, onda navijaj za OKC, prije će ih oni izbaciti
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako budu igrali ko u RS, nista od tog, max 6 utakmica i eto, te jos ako KD nastavi igrati kako sad igra onda bas definitivno nista od tog.topnik1 je napisao/la:Ako hoćeš da GSW ispadne, onda navijaj za OKC, prije će ih oni izbaciti
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa što ne bi Oklahoma osvojila, naozbiljnija ekipa uz Klivlend. GSW je tanak, a San Antonio prespor
Boston osvaja
Boston osvaja
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Najveci protivnik Oklahome je Oklahoma. 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, druze, vec se odavno zna ko na koga ide...Sarmelino je napisao/la:Sad kad SAS pomete Mede i OKC uzme sljedecu, idu jedni na druge sljedecu rundu, sto nikako ne valja..
Znam, al moro sam napisat da mi ne bude jos jedan post one-liner,kao naprimjer ovajSlevinKelevra je napisao/la:Pa, druze, vec se odavno zna ko na koga ide...Sarmelino je napisao/la:Sad kad SAS pomete Mede i OKC uzme sljedecu, idu jedni na druge sljedecu rundu, sto nikako ne valja..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Po meni dosta nezgodnija je okc nego SAS za gsw, ovi uz sjajne partije i pametni igru imaju šanse da odgovore na igru gsw-a 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pametnu utakmicu odigraju svake prestupneJoseeMourinho je napisao/la:Po meni dosta nezgodnija je okc nego SAS za gsw, ovi uz sjajne partije i pametni igru imaju šanse da odgovore na igru gsw-a
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Iiiiiiii Playoff vise nije zanimljiv
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mislim da su se ovi u houstonu sad poselamili sa zadnjom nadom koje su imali 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
I ne samo oniFrancescoTotti je napisao/la:Mislim da su se ovi u houstonu sad poselamili sa zadnjom nadom koje su imali
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nista mogu napuckat Beverleya da Stephu sjebe koljeno ko sto je i Russu, mislim da mu ne bi bio problem i da bi to sa zadovoljstvom uradio 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
OKSarmelino je napisao/la:
Znam, al moro sam napisat da mi ne bude jos jedan post one-liner,kao naprimjer ovaj
Odmah ide Pat na avatar do kraja godine.Sarmelino je napisao/la:Nista mogu napuckat Beverleya da Stephu sjebe koljeno ko sto je i Russu, mislim da mu ne bi bio problem i da bi to sa zadovoljstvom uradio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.