ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da je bilo rijeci o tribini zapad ..Hamo je napisao/la:ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuojoš malo para i onda na ljoŽetovu tekmu...
AMAR OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahah.. sto se izbi..Hamo je napisao/la:ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuojoš malo para i onda na ljoŽetovu tekmu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zamislićemo da sam govorio o naprednim zemljama zapada, pika li se Slovenija? 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
15.06.1972 godine u zadnjoj utakmici Yugosovenskog prvenstva Željezničar je u Beogradu pobjedio Partizana 4:0 i po prvi put u svojoj istoriji Željezničar je postao prvak Yugoslavije sakupivsi 51 bod.
U šampionskoj generaciji su igrali:
Janjus, D. Kojovic, Becirspahic, Bratic, Katalinski, Hadziabdic, Jelucic, Jankovic, Bukal, Spreco i Derakovic.
Tokom te sezone jos su igrali:
S. Kojovic, Hrvat, M. Radovic, Ibrahimovic i Rodic.
Trener te sjajne generacije fudbalera bio je Milan Ribar sa pomocnicima Kulovicem i Pozegijom.
Janjus, D. Kojovic, Becirspahic, Bratic, Katalinski, Hadziabdic, Jelucic, Jankovic, Bukal, Spreco i Derakovic.
Trener te sjajne generacije fudbalera bio je Milan Ribar sa pomocnicima Kulovicem i Pozegijom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:15.06.1972 godine u zadnjoj utakmici Yugosovenskog prvenstva Željezničar je u Beogradu pobjedio Partizana 4:0 i po prvi put u svojoj istoriji Željezničar je postao prvak Yugoslavije sakupivsi 51 bod.

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hahaha ćuj bogati tribina ahahahaVirtu4l je napisao/la:Zamislićemo da sam govorio o naprednim zemljama zapada, pika li se Slovenija?
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici

svoj ti pos'o !
Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma na istok nek se po lokomotivi veruHamo je napisao/la:Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
P.S. Hamo kako si poso sa skupljanjem para imaces i za gostojuce u europi
svoj ti pos'o !
Ovo je samo naletilo,a sada se vraćam BiH kokuzluku i skupljanju po 0.5 KM ili 1 KM.Ma neka dođe vođa i još koji sa njim i neka što kažeš sa lokomotive gledaju...Grbavica moj zivot je napisao/la:ma na istok nek se po lokomotivi veruHamo je napisao/la:Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
P.S. Hamo kako si poso sa skupljanjem para imaces i za gostojuce u europi![]()
![]()
Bujrum nek dodju,nismo mi Zenicani.... ima mjesta za sve na grbavici,osim juga on je nas
))
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
dobro si skupio kaes 30 mara vec imas za busa i za karte jos spavanjeHamo je napisao/la: Ovo je samo naletilo,a sada se vraćam BiH kokuzluku i skupljanju po 0.5 KM ili 1 KM.Ma neka dođe vođa i još koji sa njim i neka što kažeš sa lokomotive gledaju...
svoj ti pos'o !
Još 20 KM za busa
.Raja šta je sa Zebom 
- bistrikboy
- Kontakt:
A otkad to TM prati repku organizovanoGrbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pioniri izbacili Drinovce iz Gruda (koji su Siroki na Pecari dobili 0:6)
u cet cetvrtfinale igraju sa Modircom na Grbavici
u cet cetvrtfinale igraju sa Modircom na Grbavici
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja vec skupio,morate planski ulagat,ja sam napolusezoni,skupio,znaju se prioritetiHamo je napisao/la:Još 20 KM za busa.Raja šta je sa Zebom
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
pa ipak je grbavica nas stadion nemislim da ce biti organizovano ali ipak ce TM biti tu(VALJDA)bistrikboy je napisao/la:A otkad to TM prati repku organizovanoGrbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
NB na tvsa
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih