Premijer liga 2015/16
Re: Premijer liga 2015/16
Niti cisto pustio.
Jednostavno izgubio.
Nisu igrali kako igraju.
Ali bez ikakve namjere.
Jednostavno izgubio.
Nisu igrali kako igraju.
Ali bez ikakve namjere.
Zašto jednostavno nije izgubio od Prijedora prošlo kolo koje je za Čelik PSG ili od Vogošće ili Maglaja 39-18select je napisao/la:Niti cisto pustio.
Jednostavno izgubio.
Nisu igrali kako igraju.
Ali bez ikakve namjere.

Prijedor je dosao sa 8 igraca.
Maglaju su ostali "duzni" jos iz Maglaja.
A Krajina nije ostala dužana nego unaprijed uplatila 10 somovaselect je napisao/la:Prijedor je dosao sa 8 igraca.

Kazem ti niko nije uzeo pare.
A to sto ovdje izmisljate gluposti jednaka je sramota koliko su sramota rukometa oni sto bi uzeli pare.
A to sto ovdje izmisljate gluposti jednaka je sramota koliko su sramota rukometa oni sto bi uzeli pare.
Izviđač nije 100% uzeo pare, Vogošća možda i je, a možda je i pustila džabe čisto zbog mržnje prema Bosni S.
Prema vašoj priči ne bi me čudilo ni da kažete da je Maglaj prodao utakmicu u Cazinu.
Prema vašoj priči ne bi me čudilo ni da kažete da je Maglaj prodao utakmicu u Cazinu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
U Visokom samo Izvidjac i Vogosca mogu ocekivati sigurne pobjede. A ti sad pricaj price.kengur je napisao/la:Zato i kazem kada vidim sta Krajina radi bojim se da si u pravu.samo_lijevo je napisao/la:To cemo tek da vidimo ima li ili nema teorije. Vi ako hocete opstati bodovi iz Gracanice su podmoranje.
A igraci Izvidjaca nasli dlaku na lopti pa im se ogadilo igrati - garant![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Većina rukometne javnosti je za to da ispadne klub iz Sarajeva,jer je on iz ovog grada samo po adresi "stanovanja". Golman iz Makedonije,dva momka iz Visokog,dva iz Živinica,jedan iz Čapljine,iz Zenice,Tuzle...
- gradacac10
- Kontakt:
Nije to vise ona Bosna koja je igrala Ligu prvaka i ostalo.. to je sad polu-privatni klub koji vise nikad nece igrat Ligu prvaka, i samo ce prisvajati one osvojene trofeje... Uprkos svim ovim najavama vracanja Bosne na vrh, vise nema gospodina Salmana koji bi ulagao onolike novce...brzi je napisao/la:Većina rukometne javnosti je za to da ispadne klub iz Sarajeva,jer je on iz ovog grada samo po adresi "stanovanja". Golman iz Makedonije,dva momka iz Visokog,dva iz Živinica,jedan iz Čapljine,iz Zenice,Tuzle...
Najvise ce mi bit zao Bosne Visocke ako ispadne
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja sam vec prezalio ispadanje, ali ovaj put sa ponosom. Sve nasa djeca, omladinski pogod dere u svojoj ligi, pola ekipe mladi reprezentativci.
halooo,,budi malo pametan,,,Krajina je ruta od ekipe,,,,da li su dali novac ili guzice nebitno,,u regularnim uvjetima Izviđač bi ih dobijo dvocifrenom razlikom,,,i ti se sad praviš pametan i provociras,,,select je napisao/la:Kazem ti niko nije uzeo pare.
Svi udaraju po Krajini, a niko nije udarao u prvim kolima kad su sudije Čeliku štimali rezultat u Cazinu, Bosni S u Sarajevu protiv Krajine i slično
Nepismen sinacelnik je napisao/la:halooo,,budi malo pametan,,,Krajina je ruta od ekipe,,,,da li su dali novac ili guzice nebitno,,u regularnim uvjetima Izviđač bi ih dobijo dvocifrenom razlikom,,,i ti se sad praviš pametan i provociras,,,

- EroHercEro
- Kontakt:
28. kolo
PRIJEDOR - MAGLAJ 37:32 (sudački tandem: DAUTOVIĆ - BEŠIREVIĆ)
30. kolo
PRIJEDOR - KRAJINA

PRIJEDOR - MAGLAJ 37:32 (sudački tandem: DAUTOVIĆ - BEŠIREVIĆ)
30. kolo
PRIJEDOR - KRAJINA

Kvalitet Izvidjaca nije upitan.
Svak ko je jednom gledao kako igraju sve mu je jasno.
Zato i jeste cudno kako su izgubili od Cazina.
Ali su izgubili.
Niti su uzeli pare niti namjestali poraz.
Svak ko je jednom gledao kako igraju sve mu je jasno.
Zato i jeste cudno kako su izgubili od Cazina.
Ali su izgubili.
Niti su uzeli pare niti namjestali poraz.
-
- Kontakt:
a jest krajina podigla formu

- samo_lijevo
- Kontakt:
Steta sto ne igraju europu, mozda bi se protivnici umorili od putovanja i duge sezone.bordobijeli je napisao/la:a jest krajina podigla formu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

moguće, ali ti si očigledno glup...semana je napisao/la:Nepismen sinacelnik je napisao/la:halooo,,budi malo pametan,,,Krajina je ruta od ekipe,,,,da li su dali novac ili guzice nebitno,,u regularnim uvjetima Izviđač bi ih dobijo dvocifrenom razlikom,,,i ti se sad praviš pametan i provociras,,,![]()
Ma sram vas bilo Krajina vas eto razvalila . Grobari Rukometa , Vogosca , Izvidjac ,Derventa i ocekujem Prijedor, Gradacac i Gracanica isto da naplate ostanak Celika i Bosne . Zadnjih par kola sramota sta radeselect je napisao/la:Izvidjac nikakve pare nije uzeo!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.