2x pogodili okvir gola, u 2 poluvremenu bolja igra nasih igraca, ali nismo imali srece. Titula je izgubita, ostaje nam da se pofajtamo za Evropu, sta su nam pojedinci uradili, da moramo strepiti za Evropu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odma dodju neki novi likovi koje prvi put vidim da pisu na ovoj temi i pocnu pametovati sta moramo raditi, odyebite!
2x pogodili okvir gola, u 2 poluvremenu bolja igra nasih igraca, ali nismo imali srece. Titula je izgubita, ostaje nam da se pofajtamo za Evropu, sta su nam pojedinci uradili, da moramo strepiti za Evropu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evander je napisao/la:A Duljevic i kompanija su nesto uradili?remA1 je napisao/la:Eto vam Okić, Bekići i Harba! Hebali vas oni u usta!
Duljevic je nesto bolji od Okica?
Nabiem ja sve te zvijezde koje su zasticene.
Napadate Okica koji je nebitan igrac, niko od njega nista niti ne ocekuje.
A kad treba pomenuti glavnog igraca koji igra ko ****, sutite svi ko pizde.
Okić koju god loptu da je dobio, odmah je i izgubio. Am. Bekić nikad blage nije imao, ali potrefi mu se tako nekad da zabije gol, pa zaboravimo kako je ustvari igrao. Barbarić, Benko, Duljević i Emerson su jedino nešto napravili. Kad je Emerson ušao odmah smo napravili dvije šanse iz kojih se morao zabit gol.
Sto rece neko nema se sta zamjeriti igracima,dali su sve od sebe drugo je sto su limitirani.Iskreno posle odlazka onoliko igraca i katastrofa prelaznog roka bolje se nije moglo.Ja sam bio za upravu i dalje da ostane al posle ovoga nema teorije.Zijaniti dva derbija u sezoni ne patmim kad nam se to desilo,jos sada europa upitna.Znaci za ovu katastrofu od sezone uprava mora otici tu nema dileme ako je i bilo ovo je vrhunac sramote danas.
Na stranu Uprava i njihove greske,oni svakako moraju da odu. Na stranu i to sto nasa ekipa nema kvalitet koji se ocekuje. Nas je danas pobjedio sudija Jakupovic,prvo tu cinjenicu da konstatujemo,a onda cemo o ostalom pricati.
Fuj. Fuj. Fuj.
Mihojević Marko.
Fuj.
Mihojević Marko.
Fuj.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bolje da smo sad izgubili, nego prošle godine kad smo se borili za titulu. Barbarić, Kadušić i Mihojević -
Instagram Duljević -
. Dado Glišiću, na tebe je red:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jakupovic mora dobiti suspenziju nakon danasnjeg katastrofalnog i tendencioznog sudenja!
Jakupovic nas uvali momački,Stevanovic ne dobiva drugi žuti kod 0-0 u dr poluvremenu bekric počisti dulju sa leđa pa opet nema dr žutog???okretati leđa igračima je ponižavanje ne samo njih nego i našeg kluba,bili smo bolji,prečka,stativa jbg oni vise sreće i to je to!onakvo suđenje na Koševu prosto da ne povjeruješ ali MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!!!manite pljuvanja ekipe
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
gDJE NAM JE DRUG MOLTOVLJEV, hoce li se javiti a?
ili onaj njegov jaran majkl?
jadno i bijedno, mrtvo i nesposobno kadusic 18 i mihojevic 19 najbolji u ekipi, toliko o nnasim skupo placenim "igracinama"
ili onaj njegov jaran majkl?
jadno i bijedno, mrtvo i nesposobno kadusic 18 i mihojevic 19 najbolji u ekipi, toliko o nnasim skupo placenim "igracinama"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A meTci na paroli?High je napisao/la:Bolje da smo sad izgubili, nego prošle godine kad smo se borili za titulu. Barbarić, Kadušić i Mihojević -Instagram Duljević -
. Dado Glišiću, na tebe je red:
[youtube][/youtube]
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Na stranu loše suđenje. Bilo je tu grešaka i za njih i za nas, ali ne mogu da vjerujem da ovako željeznicar nisu mogli uzeti. Razocaran sam, ocito sam previše ocekivao od zalizanera, kojima je jedini cilj da im se frizurice ne pokvare. Jedine svjetle tacke su Barbaric, Mihojevic i Benko, ostalo 0. Kakvi jadnici, mrš na šišu zalizaneri
Das Ist Walter
Lajne su ih omele.uNbx je napisao/la: A meTci na paroli?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hurticu kakva ti je ono glupa izjava nakon utakmice!? Pa slobodno bolan reci,ne zaobilazi...
Kad skontas da narednu nema ni Bekica ni Benke i da ih mjenja .....
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igrao se los fudbal jer majmun sablja zna za taktiku udaranja a **** Jakupovic mu je dopustio takvu igru. Jakupovic poslije ove tekme mora biti suspendovan.aleksandar_veliki je napisao/la:Evander, tema za Upravu napravljena kako ne bismo od ove cirkus pravili. Molim vas ko ce o Upravi raspravljati da se prebaci tamo, a ovdje da malo cujemo razlicita misljenja vezana za derbi (viewtopic.php?f=98&t=11162&start=40).
Dakle, derite na tami Uprave sta hocete, napadajte, branite, zaboli me ona stvar. Svako ima pravo na svoje misljenje, ali hajde da ovu pokusamo malo ostaviti za igru, pricu o fudbalu.
Usput, mene utakmica razocarala. Jeste derbi, jeste bitna, ali da se ovako los fudbal igra na najvecoj utakmici ne mogu da vjerujem.
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je rekao hurtic poslije tekmme?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Očekivali smo tvrdu i tešku utakmicu. Mislim da smo bili bolji. Primili smo taj gol, ne znam ni ja kako smo ga primili. Pokušali smo cijelo vrijeme da se vratimo u igru, da postignemo gol... Nismo uspjeli. Žao mi je zbog navijača, imali smo najbolje namjere. Momci su se borili, trudili, nemam šta da im zamjerim", rekao je Hurtić. "Mislim da nismo dobro stajali na posjedu lopte, Željo nam je to otežao. Sudija je po meni trebao da podijeli dosta kartona na startu, a nije. Moji igrači se nišu snašli u tim situacijama".Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je rekao hurtic poslije tekmme?
Sarajevo ljubavi moja.
Igracima nemam sta zamjeriti, dali su maksimum, nije bilo srece valjda se vrati protiv Slobode. Pojedinci nisu krivi sto nisu kvalitet za FKS vec rumeni-feminizirani & co. koji su ih doveli. Marko, Benko, Advan pa eto i Rustemovic su po meni bili dobri. Idemo se boriti za Evropu pa sta Bog da.
SARAJEVO
-
robertugrenovic
- Kontakt:
Simeunović i dalje po tribinama..a panjevi igraju..trener je stručnjak vrhunski.
Bolje da ste kjunu jujcica doveli..bolji bi bio, sigurno!
Bolje da ste kjunu jujcica doveli..bolji bi bio, sigurno!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Rule_hz i 34 gosta.