FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel bio penal na Benki?
- PitarBordo
- Kontakt:
Jao kad sam to vidio.........High je napisao/la:A na paroli pisalo metci.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nema smisla komentarisati igru, derbi ko derbi, valjda smo navikli do sada ovakve utakmice, veliki je bio ulog, nije el klasiko, BOSNA SMO.
Kada sam vidio sastav, pribojavao sam se ovoga što se desilo. Zatvorenija varijanta, igra na sigurno, kao da bod garantuje Evropu odmah nakon završetka utakmice, pogrešno razmišljanje. Vjerujem da bi svi naši odma prihvatili bod prije početka utakmice, zbog toga je rezultat takav kakav jeste. Mentalitet pobjednika je vrlo važna stvar, psiha i mentalitet u većini slučajeva odlučuju derbi.
Iskreno, nije mi se svidjela formacija sa Kovačevićem, Barbarićem i Mihojevićem ali sam pogriješio. Mihojević je odigrao vrhunski, iznenadio me pozitivno, svaka čast momku. Nažalost, pogodio sam sa Okićem, nije ništa pokazao.
Nevezano za derbi, meni nije jasno, toliko mjenjanje igrača nakon smjene trenera i dolaskom drugog. Simeunović koji je bio standardan sad ga nema ni na klupi, Okić koji nikako nije igrao, sada standardan. Cezar koji je igrao preko 70% utakmica sad ga nema nigdje. Benko bio na klupi, sad igra svaku. Mihojević nikako nije dobivao šansu, sada počinje gotovo svaku utakmicu. Emerson igrao svaku, sada dobija minimalnu minutažu.
Puno je to promjena, izgleda da je menadžer ili vlastiti igrač preči od kvaliteta, za to valjda neko mora odgovarati, i ćorav vidi da su tu mutna posla.
Da se vratim temi, pored vrhunskog Marka, pohvalio bi Benku, svaka čast igračino, šteta što nemaš toliko kvalitetnu ekipu da tvoj kvalitet dođe do izražaja. Rustemovića sam mnogo puta kritikovao, ali taj igrač, koliko god je danas griješio, a nije puno, napredovao je nevjerovatno mnogo i nakon kratkog vremena on je kao novi igrač, samo nastavi tako Edine.
Povalio bi Kadušića, samo nastavi raditi i hladne glave koračaj zemljom i bit ćeš igračina.
Ostali su dali svoj maximum, nema im se šta zamjerit, jednostavno nisu oni sklapali ekipu, vodili transfer politiku, birali trenera i slično - zna se ko je za to kriv.
Najviše mi smeta što nikoga iz kluba nema nakon poraza, na oficijelnoj stranici rezultata još nema, nema izjava nikakvih, svi u mišije rupe se zavukli a prije utakmice aktivnost maximalna.
Zna se moj stav oko uprave, nema smisla opet da pišem.
Ja se izvinjavam onima kojima sam rekao da su ludi i čak, jednom prilikom rekao i da su budale što vjeruju u titulu nakon svega i znao sam da će biti teško izboriti i Evropu. Nažalost, bio sam upravu, kao i forumaš @evander, koji je uporan i tvrodoglav, koji ne odustaje dok svima u glavu ne utjera nešto što je istina, a to nikad neće uspjet, pa iz tog razloga pretjera. Ne kritikujem ga, niti ga branim. Na žalost, svih nas, on je u većini slučajeva upravu, pretjera često i zrači pesimizmom i negativom, nekad mi se ne sviđa ali zanemarim njegovo pisanje, što bi trebali svi, nit ga pljuvat i ismijavat niti dizati u nebesa što je, možda u većini slučajeva upravu.
Bez provokacija prema forumašima molotovljeva i majkla i ostalih optimističnih, bez obzira što nam se mišljenja oko uprave ne podudaraju, zanima me vaše mišljenje o trenutnoj situaciji. Je li sve tako crno ili nije, šta sada mislite o tituli, evropi? Uprava nema veze s ovim. Mišljenja oko toga znamo i ne pitam vas za upravu. Jel mislite da nije toliki neuspjeh nakon uslova koje smo imali u odnosu na ostale i trenutno stanje na tabeli u odnosu na druge. Ko je najveći krivac za to, ko treba snositi posljedice i šta treba mjenjati, ako po vama, uopšte treba nešto mjenjati.
Kada sam vidio sastav, pribojavao sam se ovoga što se desilo. Zatvorenija varijanta, igra na sigurno, kao da bod garantuje Evropu odmah nakon završetka utakmice, pogrešno razmišljanje. Vjerujem da bi svi naši odma prihvatili bod prije početka utakmice, zbog toga je rezultat takav kakav jeste. Mentalitet pobjednika je vrlo važna stvar, psiha i mentalitet u većini slučajeva odlučuju derbi.
Iskreno, nije mi se svidjela formacija sa Kovačevićem, Barbarićem i Mihojevićem ali sam pogriješio. Mihojević je odigrao vrhunski, iznenadio me pozitivno, svaka čast momku. Nažalost, pogodio sam sa Okićem, nije ništa pokazao.
Nevezano za derbi, meni nije jasno, toliko mjenjanje igrača nakon smjene trenera i dolaskom drugog. Simeunović koji je bio standardan sad ga nema ni na klupi, Okić koji nikako nije igrao, sada standardan. Cezar koji je igrao preko 70% utakmica sad ga nema nigdje. Benko bio na klupi, sad igra svaku. Mihojević nikako nije dobivao šansu, sada počinje gotovo svaku utakmicu. Emerson igrao svaku, sada dobija minimalnu minutažu.
Puno je to promjena, izgleda da je menadžer ili vlastiti igrač preči od kvaliteta, za to valjda neko mora odgovarati, i ćorav vidi da su tu mutna posla.
Da se vratim temi, pored vrhunskog Marka, pohvalio bi Benku, svaka čast igračino, šteta što nemaš toliko kvalitetnu ekipu da tvoj kvalitet dođe do izražaja. Rustemovića sam mnogo puta kritikovao, ali taj igrač, koliko god je danas griješio, a nije puno, napredovao je nevjerovatno mnogo i nakon kratkog vremena on je kao novi igrač, samo nastavi tako Edine.
Povalio bi Kadušića, samo nastavi raditi i hladne glave koračaj zemljom i bit ćeš igračina.
Ostali su dali svoj maximum, nema im se šta zamjerit, jednostavno nisu oni sklapali ekipu, vodili transfer politiku, birali trenera i slično - zna se ko je za to kriv.
Najviše mi smeta što nikoga iz kluba nema nakon poraza, na oficijelnoj stranici rezultata još nema, nema izjava nikakvih, svi u mišije rupe se zavukli a prije utakmice aktivnost maximalna.
Zna se moj stav oko uprave, nema smisla opet da pišem.
Ja se izvinjavam onima kojima sam rekao da su ludi i čak, jednom prilikom rekao i da su budale što vjeruju u titulu nakon svega i znao sam da će biti teško izboriti i Evropu. Nažalost, bio sam upravu, kao i forumaš @evander, koji je uporan i tvrodoglav, koji ne odustaje dok svima u glavu ne utjera nešto što je istina, a to nikad neće uspjet, pa iz tog razloga pretjera. Ne kritikujem ga, niti ga branim. Na žalost, svih nas, on je u većini slučajeva upravu, pretjera često i zrači pesimizmom i negativom, nekad mi se ne sviđa ali zanemarim njegovo pisanje, što bi trebali svi, nit ga pljuvat i ismijavat niti dizati u nebesa što je, možda u većini slučajeva upravu.
Bez provokacija prema forumašima molotovljeva i majkla i ostalih optimističnih, bez obzira što nam se mišljenja oko uprave ne podudaraju, zanima me vaše mišljenje o trenutnoj situaciji. Je li sve tako crno ili nije, šta sada mislite o tituli, evropi? Uprava nema veze s ovim. Mišljenja oko toga znamo i ne pitam vas za upravu. Jel mislite da nije toliki neuspjeh nakon uslova koje smo imali u odnosu na ostale i trenutno stanje na tabeli u odnosu na druge. Ko je najveći krivac za to, ko treba snositi posljedice i šta treba mjenjati, ako po vama, uopšte treba nešto mjenjati.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 24 apr 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan.
Gdje ba da ide? Šta pričaš ti? Danas je taj sjever koji je isključivo navijačka tribina podbacio, ja sam tačno između obje tribine bio - jug se nije "gasio" cijelu tekmu, samo na trenutke sam čuo sjever. To je činjenica.
Samo Saraj'vo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Po onome što sam ja vidio bilo je guranja sa leđa, samo ne znam je li to Jakupović mogao vidjeti zbog onog dima.Zip je napisao/la:Jel bio penal na Benki?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa zasta mu sluze oni bilmezi pored gola?rio_Ferdy88 je napisao/la:Po onome što sam ja vidio bilo je guranja sa leđa, samo ne znam je li to Jakupović mogao vidjeti zbog onog dima.Zip je napisao/la:Jel bio penal na Benki?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očito samo kao gol tehnologija, za sve drugo su samo ukrasZip je napisao/la:
Pa zasta mu sluze oni bilmezi pored gola?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- PitarBordo
- Kontakt:
Ublehe najveće. Linijski suci danas su takođe bili retardirani, onaj uz zapadnu liniju je barem 3-4 auta pogrešno pokazao, u jednom trenutku kada je izašao pas na Emersona, lik metar u ofsajdu i to ispred njega možda 2-3 metra na toj strani... 90% sudionika današnjeg derbija nije doraslo istom. To je tiga skontati.Zip je napisao/la:Pa zasta mu sluze oni bilmezi pored gola?rio_Ferdy88 je napisao/la:Po onome što sam ja vidio bilo je guranja sa leđa, samo ne znam je li to Jakupović mogao vidjeti zbog onog dima.Zip je napisao/la:Jel bio penal na Benki?
Samo Saraj'vo.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Evo još jednom sumirano sa drugog foruma:
1. dogovaranje ješića u maju
2. ispadanje od Lecha bez suta na gol
3. zajebancija igraca po svlacionici
4. dovođenje ješića, tjeranje stepanova
5. dovođenje simeunovica, kramara, cezara
6. dinino dovođenje HARBE
7. nakon toliko godina dobije nas sloboda
8. nakon toliko godina dobije nas zeljeznicar
9. nakon toliko godina dobije nas borac
10. ispadamo iz borbe za titulu 5 kola prije kraja
11. ispadamo iz kupa
12. tesko i evropa
13. sramocenje od slobode na kosevu
SVE U OVOJ SEZONI!!!!! SVE U OVOJ SEZONI I NEMA OVDJE MAHALSKIH NEGO CINJENICE!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!!
11. ispadamo iz kupa
12. tesko i evropa
SVE U OVOJ SEZONI!!!!! SVE U OVOJ SEZONI I NEMA OVDJE MAHALSKIH NEGO CINJENICE!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!!
Kako ružan osjećaj yebote, nit je tuga nit ljutnja nego čovjeku nije do života.
Ne sjećam se kad je ovako loše bilo na tribini, iako sam i ja na sjeveru. Nekakvi klošari kojima je mrsko otvoriti usta, ali je bitno da su oni bili na derbiju.
Ne sjećam se kad je ovako loše bilo na tribini, iako sam i ja na sjeveru. Nekakvi klošari kojima je mrsko otvoriti usta, ali je bitno da su oni bili na derbiju.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
E, koliko nas je Ješić koštao...
Da nam je Velkoski sad, a ne Cezar. Koliko znam da je ovo Leonu treći žuti, nema Amera.
Sreća pa je Velež sljedeća.
Marko pokazao da je nepravedno zapostavljan, svaka mu čast.
Generalno, nema se igračima šta zamjeriti. Vala, nema ni Hurtiću, jer nismo nadigrani, štaviše, upravo je obrnuto. Da je sudija radio svoj posao, ova utakmica je lako mogla otići u suprotnom smjeru.
Sjever je podržavao i gore i neborbenije igrače od ovih, tako da im okretanje leđa nije trebalo.
A za ovog što kaže ko ima nešto protiv Sjevera, da ide... Pa, po ovom danas, ljudi i jesu otišli sa Sjevera. prazni prvi redovi, strane, i danas poprilično tiši.
Jbg, da nam je tu Europu uhvatiti.
Da nam je Velkoski sad, a ne Cezar. Koliko znam da je ovo Leonu treći žuti, nema Amera.
Sreća pa je Velež sljedeća.
Marko pokazao da je nepravedno zapostavljan, svaka mu čast.
Generalno, nema se igračima šta zamjeriti. Vala, nema ni Hurtiću, jer nismo nadigrani, štaviše, upravo je obrnuto. Da je sudija radio svoj posao, ova utakmica je lako mogla otići u suprotnom smjeru.
Sjever je podržavao i gore i neborbenije igrače od ovih, tako da im okretanje leđa nije trebalo.
A za ovog što kaže ko ima nešto protiv Sjevera, da ide... Pa, po ovom danas, ljudi i jesu otišli sa Sjevera. prazni prvi redovi, strane, i danas poprilično tiši.
Jbg, da nam je tu Europu uhvatiti.
Dosta bi bila kvalitetnija tekma da sudija odmah na pocetku tekme pocne djelti zute za grublje, prof faulove i za izlezavanje. Ovako je upropastio derbi jer je sudijio ko da mu je prvi put. I ne govorim zato sto je Sarajevo izgubilo nego radi poboljsanja igre u bhpl opcenito. Mora se nsbih pozabaviti ovim.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
[youtube][/youtube]

Gledaj mrtvila.
Nije smak svijeta, brate slatki. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Navijače ne treba kritikovati ako su nadglasani i odma ismijavati i pljuvati. Vratite se sedmicu unazad, prisjetite se Viteza i činjenice ko ima najbrojnija gostovanja. Meni je smiješno uopšte rasprava ko je bio nadglasniji, u koga je veći itd.
Zaboravio sam napomenuti, greška je što se nije vršio pritisak na one odluke maymuna Jakupovića kojem se otvorila prilika da olako kažnjava žutim naše igrače a onim, koji su imali grublje startove dijelio samo javne opomene.
Priča nismo imali sreće, ne pije vode bez obzira na prečku i stativu. Nedostatak sreće je kada napraviš 20 dobrih prilika i ne postigneš go, a primiš iz neke polu kontre od ekipe koja ti više ništa ne napravi tokom cijele utakmice.
Grčevita borba za Evropu, nakon što smo imali najveće šanse pored Željezničara i Širokog sad je situacija obratna. Mislim da najveće šanse ima Široki i Željo, pa tek onda mi.
Zaboravio sam napomenuti, greška je što se nije vršio pritisak na one odluke maymuna Jakupovića kojem se otvorila prilika da olako kažnjava žutim naše igrače a onim, koji su imali grublje startove dijelio samo javne opomene.
Priča nismo imali sreće, ne pije vode bez obzira na prečku i stativu. Nedostatak sreće je kada napraviš 20 dobrih prilika i ne postigneš go, a primiš iz neke polu kontre od ekipe koja ti više ništa ne napravi tokom cijele utakmice.
Grčevita borba za Evropu, nakon što smo imali najveće šanse pored Željezničara i Širokog sad je situacija obratna. Mislim da najveće šanse ima Široki i Željo, pa tek onda mi.
Vazda ostanem haman zadnji na tribini, sad sam izletio ko metak. Suze se u očima nakupiše. Yebem li vam majku, nije mi ni 25, a treba me hercika opalit, sjeme vam se zatrlo, ne igračima naravno. Od hiljadu ozbiljnijih sranja koja su me zadesila ove godine, ovo mi je najteže palo.
SVE
VAM
YEBEM
UHLJEBI
SVE
VAM
YEBEM
UHLJEBI
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pazite sta pricate, naci ce vas molotovljev
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Joj ako te @koktel cuje, yebo si jeza...BordoArmy88 je napisao/la:Evo još jednom sumirano sa drugog foruma:
11. ispadamo iz kupa
12. tesko i evropa
UPRAVA NAPOLJE!!!!
Kad smo kod yebanja, da yebem Dini mater feminiziranu...
Odlazite!!!
Kako je Sevko odigr'o nisam gledao utakmicu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.