NK Široki Brijeg

brigsiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la brigsiroki » 24 apr 2016, 22:05

e nek je i crnov jednom proradio,dobro je se sjetio :D sad moramo maznit olimpic ako mislimo u europu u suprotnom jako teško

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 24 apr 2016, 22:09

Odlična igra ekipe večeras, borbeno i učinkovito. Sada se dobro spremiti za Olimpic
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 apr 2016, 22:21

Rutinski danas. Sva 4 gola velemajstorska. Crnov zabij Olimpicu i sve cu ti oprostit :D

Bit ce uzasno tesko gore, Olimpic nam nikad nije lezao...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 apr 2016, 22:28

Kad sam vidio obranu nam, samo sam u sebi rekao Ufff.. Al momci su odigrali odlicno.

Sta rec za Ivana neko, IT WAS ABOUT FUCKING TIME IVANEEEEE. I to kakva dva gola. Bravo!

Sada Olimpica poslat lagano u zvajtu sljedece kolo, i zanadat se da ce komsije uzet bod/ove protiv Zelje, da nam vrate uslugu :tralala:
NK Široki Brijeg

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 24 apr 2016, 22:38

Evolve je napisao/la:Kad sam vidio obranu nam, samo sam u sebi rekao Ufff.. Al momci su odigrali odlicno.

Sta rec za Ivana neko, IT WAS ABOUT FUCKING TIME IVANEEEEE. I to kakva dva gola. Bravo!

Sada Olimpica poslat lagano u zvajtu sljedece kolo, i zanadat se da ce komsije uzet bod/ove protiv Zelje, da nam vrate uslugu :tralala:
Nema problema,
iz Sarajeva se mi vraćamo najmanje sa bodom,
vi sa sva tri...
Šteta što vam je sudac ukrao finale kupa,
tako bi Sloboda završila sezonu dva puta kao dobar drugi...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 24 apr 2016, 22:50

Odlično je ovo večeras bilo, borbeno, rastrčano, po meni najvažnija stvar večeras je da smo dobili odličnog stopera (Dane) i da je Crni odlično odigrao. Sad se spremit za Olimpic, ako ih "klepnemo" imamo Europu, valjda nam i susjedi malo pomognu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 24 apr 2016, 23:04

Rutinski odradjeno uz 4 prekrasna gola. Fina vecer na Pecari, unatoc kisi.

Sad stisnit zube i maznit Olimpica

Samo jedno ime Siroki!!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 24 apr 2016, 23:21

Najvažnije je da su momci imali motiv i želju protiv Slavije..trka, pasovi, želja, borba sve je bilo večeras na nivou i napokon i realizacija..da smo ovako odigrali u srijedu sad bi igrali i finale kupa, al što je tu je idemo po treću poziciju i sve do kraja dobiti..

večeras nije bilo lošeg pojedinca, svi su dobri bili

isto tako treba reći odličan teren, ja sam mislio nećeš ništa ali unatoč kiši odličan je bio, lopta ide fino, niej grbav, nema da voda ostaje itd

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 24 apr 2016, 23:24

Musa odlazi!!

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2016, 00:21

Imate baš lagan raspored, pobjedom nad Olimpicom mislim da ste sigurno 4., ako pobjedite sve do kraja uz malo sreće imate šanse i za sigurnu Europu preko trećeg mjesta. Sretno vam, volio bi vas gledati u Europi.
Nad tobom sunce najljepše sja

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 25 apr 2016, 00:27

Ugrovacaboy je napisao/la:Musa odlazi!!

postao si dosadan sa tim upadima,svatili smo da ili radiš u klubu ili ti neko iz rodbine radi,pa smo svi za tebe budale kad kažemo da musa nevalja jer očito je da samo našoj upravi valja,široki nije nikad imao jaču ekipu a gledaj gdje nas je to dovelo da se jedva borimo za europu... isto tako ako su ti gluposti što pišemo o trenerima,onda de nas prosvijetli a ne samo kažeš da su to sve naše gluposti,ako već znaš neke stvari ili ih napiši ili se odjavi a ne pisat glupe uskočice na temu... :stop: :thumbdown: :nene:

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 25 apr 2016, 02:09

brigsiroki je napisao/la:

postao si dosadan sa tim upadima,svatili smo da ili radiš u klubu ili ti neko iz rodbine radi,pa smo svi za tebe budale kad kažemo da musa nevalja jer očito je da samo našoj upravi valja,široki nije nikad imao jaču ekipu a gledaj gdje nas je to dovelo da se jedva borimo za europu... isto tako ako su ti gluposti što pišemo o trenerima,onda de nas prosvijetli a ne samo kažeš da su to sve naše gluposti,ako već znaš neke stvari ili ih napiši ili se odjavi a ne pisat glupe uskočice na temu... :stop: :thumbdown: :nene:
Prijatelju citas mi misli. Svaka cast. :clap: :thumbup: :bow:
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 25 apr 2016, 08:10

Evolve je napisao/la:Dojava za sutra, 3:0. Sigura. :shifty: :zviz: :twisted: :beba:
Zahebase me sa dojavom. :problem:
NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 25 apr 2016, 11:18

brigsiroki je napisao/la:

1. Ne radim u klubu.
2. igrao sam nogomet nekad.
3. Nikad nijedan član moje rodbine nije bio u klubu.
4. Ja volim Široki i živim u njemu 35 godina. S pojedinim igračima sam dobar i jedan trener iz omladinskog pogona mi je prijatelj.
5. Navijač koji tvrdi da je navijač a sere preko interneta a nema blage veze sa nogometom ne spada ni u simpatizere. Samo širi dezinformacije.
6. Nijednog trenera ne simpatiziram ali ne volim preseravanja tipa ovaj je pravi ovaj nije. Promjeninli smo trenera i trenera
7. Po čemu je ova ekipa najbolja od ostali koje smo imal? Wagner ima 38 godina, Barišić 34, Ivanković 30 Kresinger 33, Baraban nije igrao 1 dana nigdje, Sesar od igranja u Turskoj nije sastavio 5 utakmica i povrijeđen je došao. Pandža nije igrao 6 mjeseci prije dolaska u ŠB i onad se ozljedio nako 5-6 utakmica. Imena ne igraju već momčad. Imamo solidnu momčad koja je skupa iz dobro poznatih razloga jer ne može svak igrat za Široki brijeg. Skaut služba ne postoji. To je moje zamjeranje treneru i upravi kluba.
8. Što se tiče rodbine mislim da sam skužio ko ovdje ima rodbinu u klubu. Čim pita za igrača koji ne igra a uvjeren sam da zna zašto ne igra (jer ima boljih) zato ne igra "jer nikad trener ne radi protiv sebe" - riječi su legendarnog Ćire
Mogao bih do zore ovako ali moram radit ... ;)

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 25 apr 2016, 14:40

postao si dosadan sa tim upadima,svatili smo da ili radiš u klubu ili ti neko iz rodbine radi,pa smo svi za tebe budale kad kažemo da musa nevalja jer očito je da samo našoj upravi valja,široki nije nikad imao jaču ekipu a gledaj gdje nas je to dovelo da se jedva borimo za europu... isto tako ako su ti gluposti što pišemo o trenerima,onda de nas prosvijetli a ne samo kažeš da su to sve naše gluposti,ako već znaš neke stvari ili ih napiši ili se odjavi a ne pisat glupe uskočice na temu... :stop: :thumbdown: :nene:[/quote]
1. Ne radim u klubu.
2. igrao sam nogomet nekad.
3. Nikad nijedan član moje rodbine nije bio u klubu.
4. Ja volim Široki i živim u njemu 35 godina. S pojedinim igračima sam dobar i jedan trener iz omladinskog pogona mi je prijatelj.
5. Navijač koji tvrdi da je navijač a sere preko interneta a nema blage veze sa nogometom ne spada ni u simpatizere. Samo širi dezinformacije.
6. Nijednog trenera ne simpatiziram ali ne volim preseravanja tipa ovaj je pravi ovaj nije. Promjeninli smo trenera i trenera
7. Po čemu je ova ekipa najbolja od ostali koje smo imal? Wagner ima 38 godina, Barišić 34, Ivanković 30 Kresinger 33, Baraban nije igrao 1 dana nigdje, Sesar od igranja u Turskoj nije sastavio 5 utakmica i povrijeđen je došao. Pandža nije igrao 6 mjeseci prije dolaska u ŠB i onad se ozljedio nako 5-6 utakmica. Imena ne igraju već momčad. Imamo solidnu momčad koja je skupa iz dobro poznatih razloga jer ne može svak igrat za Široki brijeg. Skaut služba ne postoji. To je moje zamjeranje treneru i upravi kluba.
8. Što se tiče rodbine mislim da sam skužio ko ovdje ima rodbinu u klubu. Čim pita za igrača koji ne igra a uvjeren sam da zna zašto ne igra (jer ima boljih) zato ne igra "jer nikad trener ne radi protiv sebe" - riječi su legendarnog Ćire
Mogao bih do zore ovako ali moram radit ... ;)[/quote]

evo ja volim preseravanja na forumu, jer zbog toga je forum i zanimljiv,da svak piše neke želje o upravi,trenerima,igračima itd,i zato i preseravamo i dalje ćemo i o trenerima i ostalima,to je bit foruma,svak ima svoje mišljenje i neka ga izrazi,ili je najbolje izbrisat temu i nek je nema,ali to nema smisla i opet ću ponovit forum je i napravljen zbog preseravanja,jednostavno mora se nešto pisati,a i ti piši svoje mišljenje,svoje želje,analize nek je zanimljivije a nema smisla neke uskočice pisti..... lip pozdrav

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 25 apr 2016, 16:33

@ugrovaca
Okani se pametovanja i price svisoka. Ima jos ljudi koji su igrali nogomet nekad, a uostalom to nije nikakav kriterij da bi se ovdje pisalo. A ti ako branis Musu sam pokazujes svoje velebno znanje nogometno.

Ne da mi se puno pisat, al ima mali milijun razloga koji pokazuju kakav je on trener. Ili covjek. Svejedno

I nisi jedini koji voli Siroki i u njemu zivi. Neces vjerovat

Ugrovacaboy
Kontakt:

NK Široki Brijeg

Post Postao/la Ugrovacaboy » 25 apr 2016, 17:33

Carles je napisao/la:@ugrovaca
Okani se pametovanja i price svisoka. Ima jos ljudi koji su igrali nogomet nekad, a uostalom to nije nikakav kriterij da bi se ovdje pisalo. A ti ako branis Musu sam pokazujes svoje velebno znanje nogometno.

Ne da mi se puno pisat, al ima mali milijun razloga koji pokazuju kakav je on trener. Ili covjek. Svejedno

Ti si sigurno igrao za Man United. Ja ne branim Musu niti branim ijednog trenera. A to ko je kakav čovjek ti nemaš pojma jer ga kao ni ja ne poznaješ osobno. Jer ako voliš Široki onda majstore otiđi malo vani pa vidi kako se klub voli i što znači navijač- simpatizer.
A to što se ti osjećaš kao netko koga ja gledam "sa visoka" to je tvoj problem.
Nije važno ko šta misli i može na forumu i to napisati. Ali širiti dezinformacije i davati mišljenje ko je trebao igrat i da zna ko je bolji igrač od na primjer Marija Bazine (najbolji nogometaš Širokobriježanin u povjesti) je meni znak o kakvom se "stručnjaku" radi.
Odgovorno tvrdim da je ovo regularna liga Široki bi već sad bio prvak. A pošto imamo logistiku na razini manjih klubova u BiH onda je jasno o čemu se radi. Optuživat za ne znanje trenera i igrače koji ima ŠB je "preseravanje" tipa -jest mi smo bili bolji ali se moraš navikunti da će svirat protiv tebe- Što nismo Zrinjskom zabili 7 komada pa nam sudac ne bi moga ništa.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 25 apr 2016, 17:47

:clap:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 25 apr 2016, 17:52

"Što nismo Zrinjskom zabili 7 komada pa nam sudac ne bi moga ništa"

Zasto Siroki uvijek mora biti duplo bolji od neke ekipe da bi osvojio 3 boda??
Evo poceli su se treneri sve vise zaliti na sudjenja ,rasporede utakmica.....ali tko ih J**+ kad su potpisali regularnost lige
Ja predvidjam lakrdiju na Otoci za vikend, jer nema šanse da Sarajevo ispuši Europu, to bi bila državna katastrofa, a Zeljo mete sve predsobom tako da ga pushimo mi

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 25 apr 2016, 18:21

Ugrovacaboy je napisao/la:
Carles je napisao/la:@ugrovaca

Ti si sigurno igrao za Man United. Ja ne branim Musu niti branim ijednog trenera. A to ko je kakav čovjek ti nemaš pojma jer ga kao ni ja ne poznaješ osobno. Jer ako voliš Široki onda majstore otiđi malo vani pa vidi kako se klub voli i što znači navijač- simpatizer.
A to što se ti osjećaš kao netko koga ja gledam "sa visoka" to je tvoj problem.
Nije važno ko šta misli i može na forumu i to napisati. Ali širiti dezinformacije i davati mišljenje ko je trebao igrat i da zna ko je bolji igrač od na primjer Marija Bazine (najbolji nogometaš Širokobriježanin u povjesti) je meni znak o kakvom se "stručnjaku" radi.
Odgovorno tvrdim da je ovo regularna liga Široki bi već sad bio prvak. A pošto imamo logistiku na razini manjih klubova u BiH onda je jasno o čemu se radi. Optuživat za ne znanje trenera i igrače koji ima ŠB je "preseravanje" tipa -jest mi smo bili bolji ali se moraš navikunti da će svirat protiv tebe- Što nismo Zrinjskom zabili 7 komada pa nam sudac ne bi moga ništa.

Kao prvo, gdje sam ja napisao da se osjecam kao da me gledas s visoka?? Ti pises takvim stilom, pravis se strucnjak a prica ti je supljak teze kategorije. Kao drugo, vani sam bio sigurno puno vise od tebe tako da tu pricu pricaj nekome drugom.

Necu dalje, nema smisla. Nastavi slobodno glumit najveceg strucnjaka, najveceg insajdera, najveceg lokalpatriotu, itd.

Ciao

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Zaboljesutra i 23 gosta.