Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

marconato
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la marconato » 24 apr 2016, 21:38

Gledao sam drugo poluvrijeme derbija preko onog yt kanala...
Ne znam kako je to inace, ali danas dosta rastrzana, nepovezana igra sa obe strane. Sarajevo neka jalova inicijativa, Zeljo u kontrama nedovoljno koncentrisan i precizan da ubjedljivije slavi.
Dobra reakcija defanzivca Zelje kod onog suta Duljevica! :clap:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 apr 2016, 21:38

jovanmaksimovic je napisao/la:
Signore je napisao/la:Aha. A meni je Slavija na kraju jeseni bila siguran ucesnik PL naredne sezone, a sada vise mislim da ce Borac ostati nego oni.
kad nisu drinu i rudar pobjedili onda ne znam da li imaju sanse za opstanak... prije bi volio da slavija ostane nego vitez ili borac... ali tesko da ce... :(
Ne znam. Nakon Travnika sam pogledao raspored i pozdravio se s njima mada bih volio da ostanu, al jbg

Dino kupio Savez ili su u Savezu namjestili automatski rezultat za nekoliko sezona unaprijed :lol:

slika

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 24 apr 2016, 21:39

Raonffa je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Računamo da će teren biti odličan i da će Čelik igrati rasterećeno što nam odgovara, i imali bi sve preduslove za pobjedu.
Slicna situacija je bila i prošle sezone,.Nije se puno toga promjenilo od tad,Čelik još uvjek nije izgubio kod kuce. :mrgreen:
Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Ma za male pare ce se to dati kupiti ;)
SDA je to, mater bi prodali

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Raonffa
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 21:42

tale07 je napisao/la:
Ma za male pare ce se to dati kupiti ;)
SDA je to, mater bi prodali

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Pa to sad ne znam niti ulazim u to, nastojim da se držim zelenog terena :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2016, 21:47

Raonffa je napisao/la: Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Sigurno da ce Željo biti motivisaniji ali bit ce to teška utakmica s obzirom da u Čeliku vecinom igraju Zenicani pa motivacije ni njima nece faliti a uz to svakako da bi za ekipu bila dobra satisfakcija sezonu završiti bez poraza na Bilinom,.

Rekao bi da je tu neki remi najrealniji,dosta toga ovisi i o vašoj tekmi sa Zrinjom,ako tu ne upišete tri boda u Zenici je onda obavezno na sve ili ništa,.

Karić i Dedić ocistili kartone kontra Radnika,bit ce spremni za vas :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 21:48

marconato je napisao/la:Gledao sam drugo poluvrijeme derbija preko onog yt kanala...
Ne znam kako je to inace, ali danas dosta rastrzana, nepovezana igra sa obe strane. Sarajevo neka jalova inicijativa, Zeljo u kontrama nedovoljno koncentrisan i precizan da ubjedljivije slavi.
Dobra reakcija defanzivca Zelje kod onog suta Duljevica! :clap:
Prijatelju uvijek je tako nepovezano, samo iz razloga sto je ulog preveliki makar i da nista ne znaci utakmica za oba tima, a pogotovo sada kada je ulog Europa. Jebga ipak je gradski derbi, znaci to gradski puno vise od ostalih velikih derbija poput Hajduk-Dinamo, pa se to prenese i na teren.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 24 apr 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 24 apr 2016, 21:48

Said Husejinović na aparatima :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 21:50

chily-rz je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Slična al' opet dosta različita, prošle godine nam pobjeda nije ništa značila dok ove godine moramo ići na nju, razlika u motivaciji će biti ogromna.
Sigurno da ce Željo biti motivisaniji ali bit ce to teška utakmica s obzirom da u Čeliku vecinom igraju Zenicani pa motivacije ni njima nece faliti a uz to svakako da bi za ekipu bila dobra satisfakcija sezonu završiti bez poraza na Bilinom,.

Rekao bi da je tu neki remi najrealniji,dosta toga ovisi i o vašoj tekmi sa Zrinjom,ako tu ne upišete tri boda u Zenici je onda obavezno na sve ili ništa,.

Karić i Dedić ocistili kartone kontra Radnika,bit ce spremni za vas :mrgreen:
Neće biti lako to niko nije ni rekao, nego svi navijači Želje su svjesni važnosti te utakmice i svi očekuju pobjedu na koju se mora ići :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2016, 21:56

pinoglavi je napisao/la: Prijatelju uvijek je tako nepovezano, samo iz razloga sto je ulog preveliki makar i da nista ne znaci utakmica za oba tima, a pogotovo sada kada je ulog Europa. Jebga ipak je gradski derbi, znaci to gradski puno vise od ostalih velikih derbija poput Hajduk-Dinamo, pa se to prenese i na teren.
Kapiram, ulog je bio veliki! Derbi je derbi, pogotovo kad se igra za poziciju na tabeli...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 apr 2016, 22:01

Signore je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Signore je napisao/la:Zeljo do titule :cool:
Uz sve pobjede Želje do kraja ja bih ovako stavio sanse za titulu
Sloboda 50%
Željo 30%
Zrinjski 20%
Ma tesko da Zeljo moze osvojiti, ako dobije Zrinjskog 4 boda u tri kola treba namjeriti. To je gotovo nemoguce, ja se samo potajno nadam :mrgreen:

Nisam ni gledao utakmicu, imao sam smrtni slucaj, tek sad upalih kompjuter. Sav pometen sam i zaboravio da se ista danas igra. Udjem na fb i prvo sto vidim Zeljina lokomotiva slavila na Kosevu :mrgreen: Reko odlicno, odmor nije mogao bolje poceti :mrgreen:
Ne znam kakva je droga stigla u sarajevo , ali da zeljo bude prvak ove god , pa tesko je i sf film smislit.

S 2 domace pobjede mi smo prvaci , a siguran sam da cemo dobit i u kaknju. Na grbavici je 50-50 , sta bude, valjda ce zeljo za razliku od danas nesto i igrat

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 24 apr 2016, 22:09

zrinjski ili sloboda osvajaju titulu,ako željo mazne zrinjskog opet će odlučivati zadnje kolo između slobode i zrinjskog ali za treću poziciju će biti zanimljivo,široki ako mazne olimpica iduće kolo 95% je naša treća pozicija

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 24 apr 2016, 22:22

brigsiroki je napisao/la:zrinjski ili sloboda osvajaju titulu,ako željo mazne zrinjskog opet će odlučivati zadnje kolo između slobode i zrinjskog ali za treću poziciju će biti zanimljivo,široki ako mazne olimpica iduće kolo 95% je naša treća pozicija
Kako?Gdje kontas da cemo mi kiksati ako dignemo Zrinjski.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 24 apr 2016, 22:25

Ma bit ce dosta i 4ta pozicija. Uvjeren sam. Sloboda uzima Kup od Ćele.
NK Široki Brijeg

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 24 apr 2016, 22:28

Tesko ce biti zelji protiv celika i slavije. Racunam da ce dobiti zrinju. Siroki ima sad protiv olimpika tezak mec jer ovi spletom okolnosti imaju jos sanse za opstanak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2016, 22:31

123456 je napisao/la:Kako?Gdje kontas da cemo mi kiksati ako dignemo Zrinjski.
Ne moramo nigdje kiksati. Za Zrinjskim zaostajemo 7 bodova, oni će pobijediti Velež i Mladost, time ćemo i teoretski izgubiti šanse za titulu.

Nama je u petak utakmica sezone, ako pobijedimo Zrinjski, pred ciljem smo, možda nam neće ni trebati pobjeda u Zenici obzirom da će Sarajevo teško do pobjede u Tuzli, a ako ih i pobijede, onda možemo prestići Slobodu, tako da nam je Zrinjski utakmica sezone.

Sarajevo je sad u nešto težoj situaciji, čekaju naše kikseve, a moraju slaviti u Tuzli. Ipak mi imamo tri teške utakmice, a oni samo jednu. Tako da će biti gutavo do zadnjeg kola, ali danas su nam šanse drastično porasle.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 24 apr 2016, 22:33

123456 je napisao/la:
brigsiroki je napisao/la:zrinjski ili sloboda osvajaju titulu,ako željo mazne zrinjskog opet će odlučivati zadnje kolo između slobode i zrinjskog ali za treću poziciju će biti zanimljivo,široki ako mazne olimpica iduće kolo 95% je naša treća pozicija
Kako?Gdje kontas da cemo mi kiksati ako dignemo Zrinjski.
pa ako željo mazne zrinjski opet bi vam zrinjski bježao 4 boda,a širokom je iduće kolo biti ili ne biti

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 apr 2016, 22:33

Respect za Edisa, on zivi za ovo.
ZZ

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 24 apr 2016, 22:43

Dok god je Beckenbauer tu, Bilino je neosvojiva tvrdjava ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2016, 22:45

brigsiroki je napisao/la:a širokom je iduće kolo biti ili ne biti
Da, Široki bi vjerovatno završio posao ako pobijedi Olimpica. Možda će vam i protiv Borca biti teška utakmica.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 apr 2016, 22:46

20le je napisao/la:Dok god je Beckenbauer tu, Bilino je neosvojiva tvrdjava ;)
Džidić? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []