aleksandar_veliki je napisao/la:A, ajde ti nama reci molim te da li je zavist karakteristicna za prostor bivse Juge, ali onako realno i reci nam iskreno da li bi ti postavljao ovako pitanje da ovi sa RTRS nisu jos jednom pokazali svoje pravo lice. Marjan smeta i "mojim" i "tvojim" zato sto rusi koncepciju koju nam oni 20 godina guraju. Zamisli kako "tvoji" gledaju na to da je jedan Srbin u Sarajevu, gle cuda u Teheranu, popularniji od jednog Dzeke, a igrom slucaja u Sarajevu su prema navodima "tvojih" Srbi ugrozeni. Zamisli kako je obicnim ovcama za sisanje tesko objasniti da su Srbi ugrozeni u Teheranu kad jedan Marjan na ekavici komentarise utakmice na FTV i gle cuda, niko ga nije takao. E sad, zamisli kako je ovim mojim koji hoce malu drzavicu gdje ce oni uvijek voditi glavnu rijec. Zamisli kako je njima gledati jednog Srbina u Sarajevu, na televiziji koju hoce da imaju, zamisli kako se oni osjecaju kad Marjan koju na ekavici prozbori. Zamisli kako je nasim kvazikomentatorima doci komentarisati tekmu nakon Marjana. Da li je zavist karakteristicna za bivsu Jugu, hmhmhmhmhm, cini mi se da da.BrigateBL je napisao/la:Ajd sad realno recite jel stvarno mislite da su svi novinari zavidni i da je Marjan potpuno u pravu . Gdje god je bio o njemu kazu samo lose. Kontaktiram sa TV Hajatom i oni svi ali bas svi o njemu pricaju lose ne samo sportisti vec i obicni radnici. Meni je njegov prenos smetao u svakom slucaju jos od Sport kluba
I za kraj zamisli ovo, ja i Marjan u Mostaru, cuga se do jaja, a znas Mostar je podijeljen grad. I cugamo do nekih doba na "mojoj" strani i onako pjani odemo tamo na "njihovu" stranu. Zamisli kako ulazimo u lokal gdje 1000 momaka i cura "njihovih" vristi kad ugleda Marjana. Zamisli, kako je ovo sve podnijeti onima koji nam trube 20 godina da ne mozemo zajedno. I zamisli na kraju krajeva, da ce ubrzo izbori.

pogodio si sustinu
Nazalosti, u pravu si