Jaj ti priĆe, niko osim @mortema nije znao reći da je Valjić vama u najmanju ruku naginjao, plačite sada!!!joker90 je napisao/la: Jedno je kad zakinu neki seoski klub protiv velikana, takve stvari se desavaju u svim ligama. Ali ne valja kad nekog zakinu u derbiju velikana!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nad tobom sunce najljepše sja
Najsvježiji primjer je onaj Barcelona - Gijon od sinoć-joker90 je napisao/la:Jedno je kad zakinu neki seoski klub protiv velikana, takve stvari se desavaju u svim ligama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Neka plaču, manje če pišati kuknjava
Nema plakanja druze moj, nismo Tuzlaci da samo kmecimo i vicemo ubiise nas predsjednice! Idemo dalje, probati izboriti evropu, pa sta bude.pinoglavi je napisao/la:Jaj ti priĆe, niko osim @mortema nije znao reći da je Valjić vama u najmanju ruku naginjao, plačite sada!!!joker90 je napisao/la: Jedno je kad zakinu neki seoski klub protiv velikana, takve stvari se desavaju u svim ligama. Ali ne valja kad nekog zakinu u derbiju velikana!
@Virto, to je to!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- elamalakia
- Kontakt:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Manijaci dominirali na tribinama, nadam se da će prestati sa političkim porukama kada prodju izbori, jer više sigurno nije slučajnost 
@joker sta nema plakanja tema vam je sva u tom tonu, ti prvi sereš po sudiji
- Beduin
- Kontakt:
A obris'o si onaj dio gdje vas pohvalih.Virtu4l je napisao/la:ma ja, dobar si dok valjaš, a onda ko te yebeBeduin je napisao/la: vakat je ta kiksaju i oni
Nasa posla, dok dajes buraz si mi...
Nego, @FaraonTM jel' se tresla piramida Sunca danas, ono serdzada na vrhu piramide, radio na baterije i uzivo pratilo vas nekoliko "Manijaka"?
PS. Imajul gdje sve parole sa danasnje tekme, koliko sam primjetio bilo ih je dosta al sve nesto nabrzinu pa ni ne procitah kako treba?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mene zanima ona na Njemackom, uz prevod 
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Političke parole bi se prvo trebale iskorijeniti u ostatku svijeta, a tek onda i kod nas.pinoglavi je napisao/la:Manijaci dominirali na tribinama, nadam se da će prestati sa političkim porukama kada prodju izbori, jer više sigurno nije slučajnost
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Slažem se i to, neću ja pisati da se u Njemačkoj mijenjaju političke porukePipiDugaCarapa je napisao/la:Političke parole bi se prvo trebale iskorijeniti u ostatku svijeta, a tek onda i kod nas.pinoglavi je napisao/la:Manijaci dominirali na tribinama, nadam se da će prestati sa političkim porukama kada prodju izbori, jer više sigurno nije slučajnost
Serem po sudiji na nasoj temi, ne kukam po ostalim temama i ne raspravljam se. Vi ste nakon onog poraza na Kosevu sedmicama jos o tome pisali, pravili onaj video na "engleskom" i slicne stvari, kmecite o regularnim golovima Zrinjskog sinoc i tako evo cijele sezone. Ja sam cestitao konama i idemo dalje, a imam valjda pravo na nasoj temi iznijeti svoje misljenje.pinoglavi je napisao/la:Manijaci dominirali na tribinama, nadam se da će prestati sa političkim porukama kada prodju izbori, jer više sigurno nije slučajnost
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bakljada za margaret thatcher neka gleda s plavog neba kako se navijat treba. Gori more tope se planine
Đaba englezima lijep fudbal kad svi izgledaju kao da su u pozoristu. Yebem ih u slezeno.
Đaba englezima lijep fudbal kad svi izgledaju kao da su u pozoristu. Yebem ih u slezeno.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Baš ima veze gdje se sere po sudiji, ali eto nek ti bude
A da neki navijači Slobode kukaju na svaki gol Zrinjskog, to jeste, i mene malo sramota toga. Engleski na onom klipu je sramota takodjer, ali nije klip samo tekst na engleskom.
Cestitke manijacima za parolu o naseru. Muki cestitao sam ti na opstim diskusijama. Vidim jos se nisi vratio na vasu temu. Po meni je to strah od alde.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- hskzmostar
- Kontakt:
Kukali dao Bog i zadnje kolo kad im se vec kukapinoglavi je napisao/la:Baš ima veze gdje se sere po sudiji, ali eto nek ti budeA da neki navijači Slobode kukaju na svaki gol Zrinjskog, to jeste, i mene malo sramota toga. Engleski na onom klipu je sramota takodjer, ali nije klip samo tekst na engleskom.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Hvala pašasamirr je napisao/la:Cestitke manijacima za parolu o naseru. Muki cestitao sam ti na opstim diskusijama. Vidim jos se nisi vratio na vasu temu. Po meni je to strah od alde.
I da tacno tako lijepi strah. Cekam da odsluzim kaznu s ovim avatarom. NKMramor koci moj povratak na temu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tad ćemo kukati što ne uvalismo onaj za 0-3hskzmostar je napisao/la:Kukali dao Bog i zadnje kolo kad im se vec kukapinoglavi je napisao/la:Baš ima veze gdje se sere po sudiji, ali eto nek ti budeA da neki navijači Slobode kukaju na svaki gol Zrinjskog, to jeste, i mene malo sramota toga. Engleski na onom klipu je sramota takodjer, ali nije klip samo tekst na engleskom.
![]()
Samo da ostanemo u igri do te utakmice, pa nek bude pošteno sudjenje i nek bolji pobjedi.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pisi jaro slobodno i nasi su sa vasim avatarima pisali.MuhamedTM je napisao/la:Hvala pašasamirr je napisao/la:Cestitke manijacima za parolu o naseru. Muki cestitao sam ti na opstim diskusijama. Vidim jos se nisi vratio na vasu temu. Po meni je to strah od alde.![]()
I da tacno tako lijepi strah. Cekam da odluzim kaznu s ovim avatarom. NKMramor koci moj povratak na temu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.