Moderator/ica: GracanicaAA
Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...ŠB_Fidelis je napisao/la:LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji._amel_13_BHf_ je napisao/la:nisam jel??? e moj balo ti ces rec kad sam se ja rodio..... naj gori ste nebude vas 20 na utakmicama..samo ste za ismijavanja stvoreni...Barney Stinson je napisao/la:haha nisam tebi nista ni govorionisi se ni rodio tada bio
![]()
Jesam ja mozda nesto govorio o seljacima, gradovima? Prolazio sam kroz date Banovice kad sam bio u okolici Tuzle, bas da sam stao u njima i ''bio'' na duzi period, nisam, a radi se ionako o dvjema sredinama priblizne ili iste velicine, samo sto je u vas sve ''baceno'' na ugljen, a u nas je jedno 3/4 stanovnistva u usluznom sektoru, trgovini, obrtu, itd., s obzirom da je geografija lokacije takva da fakticki nema obradivih povrsina ili dominantnih rudarskih ekspolatanata. Uostalom nebitno, sam si povukao tu pricu, a veze nema s recenim, ne broji mi se tko je seljak, tko nije, takvog ces i u New Yorku prepoznati bez da se truditi moras. To uopce veze ne mora imati s navijacima, ima i puno vecih sredina u BiH pa vlada preveliko padobranstvo indijanstvo da budu top grupa (naravno, govorim o top grupama, ne nama) i sami sebe unistavaju.Van Klomp je napisao/la:Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...ŠB_Fidelis je napisao/la:
LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji.
ma oni su i dan danas glavni heheh....jos uvijek su najglasniji na tribiniSaltCityAttack je napisao/la:ma haj komsije sta se sikirate POZDRAVITE MI PIVU i BERZU,KARU dole... oni su vam nekada bili vjerni navijaci, a Kara je cak bio i igrac te stare generacije Buducnosti(naravno prije rata)....istina d au Banovicima danas je dosta doslo da nekazem svakakve mrake.Prije rata bogami banovici su bili dosta drugaci.Ja imam vikendicu naprimjer u Mackovcu to jeste u blizini odmaralista Zlaca koje se nalazi pored Banovica.Ja cu samo reci srento komsijama u ovoj jad i cemer ligi i nadam se da ce sa nama i Zvijezdom sto duze igrati skupa u toj istoj ligi.
Neko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma nemamŠB_Fidelis je napisao/la:Jesam ja mozda nesto govorio o seljacima, gradovima? Prolazio sam kroz date Banovice kad sam bio u okolici Tuzle, bas da sam stao u njima i ''bio'' na duzi period, nisam, a radi se ionako o dvjema sredinama priblizne ili iste velicine, samo sto je u vas sve ''baceno'' na ugljen, a u nas je jedno 3/4 stanovnistva u usluznom sektoru, trgovini, obrtu, itd., s obzirom da je geografija lokacije takva da fakticki nema obradivih povrsina ili dominantnih rudarskih ekspolatanata. Uostalom nebitno, sam si povukao tu pricu, a veze nema s recenim, ne broji mi se tko je seljak, tko nije, takvog ces i u New Yorku prepoznati bez da se truditi moras. To uopce veze ne mora imati s navijacima, ima i puno vecih sredina u BiH pa vlada preveliko padobranstvo indijanstvo da budu top grupa (naravno, govorim o top grupama, ne nama) i sami sebe unistavaju.Van Klomp je napisao/la:Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...ŠB_Fidelis je napisao/la:
LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Dobro jel ti u redu to? Normalno da nisi rodjen tada bio. Razlika izmedju te dvije grupe danas je primjetna, htio ti to priznati ili ne, ako iole pratis scenu. Brojku mozes koliko hoces navoditi, ali ako ti klosarluk i sabanija vlada tribinama, dzaba ti i taj segment. Dokazivanje tek predstoji.
Nije to samo engleska zajebancija, toga ima i po Njemackoj i drugdje, brojna je izvedenica, a nije svugdje isto, no to ne mijenja cinjenicu da klip malo smijesno zbog toga djeluje, jednostavno, pa ljutio se na to ili ne, djeluje neozbiljno.
O Listici svakako nemas sta ni komentirati, Listica je rijeka.
Gazija< je napisao/la:Jao navijaci su beton ,al i brojni su brate
Ali i ime brate, čuj Ljumani, sad je furka boys ovo ono
ZIGE ZAGE hhahahaha
A to ima veze sa gradom, selom u vezi cega? Rekoh samo da glupo zvuci, kao sto i jest, meni osobno bar (a nisam jedini), nastranu sto je zajebancija. Ne sumnjam ja u to, samo vi svoj posao.Van Klomp je napisao/la:Neko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma nemamŠB_Fidelis je napisao/la:Jesam ja mozda nesto govorio o seljacima, gradovima? Prolazio sam kroz date Banovice kad sam bio u okolici Tuzle, bas da sam stao u njima i ''bio'' na duzi period, nisam, a radi se ionako o dvjema sredinama priblizne ili iste velicine, samo sto je u vas sve ''baceno'' na ugljen, a u nas je jedno 3/4 stanovnistva u usluznom sektoru, trgovini, obrtu, itd., s obzirom da je geografija lokacije takva da fakticki nema obradivih povrsina ili dominantnih rudarskih ekspolatanata. Uostalom nebitno, sam si povukao tu pricu, a veze nema s recenim, ne broji mi se tko je seljak, tko nije, takvog ces i u New Yorku prepoznati bez da se truditi moras. To uopce veze ne mora imati s navijacima, ima i puno vecih sredina u BiH pa vlada preveliko padobranstvo indijanstvo da budu top grupa (naravno, govorim o top grupama, ne nama) i sami sebe unistavaju.Van Klomp je napisao/la:
Ne bih da se prepucavamo oko toga ko je seljak a ko iz grada, ali je ocito da nisi nikad bio u Banovicima. A ne moras mi vjerovati, za to zige-zage i ja sam mislio da je neka nasa lokalna zajebancija. Medjutim, prije par godina sam procitao na netu knjigu od nekog "vidjenijeg " navijaca Millwall-a koji spominje upravo to zige-zage na utakmicama Engleske lige. O Listici ne bih da komentarisem...
Nije to samo engleska zajebancija, toga ima i po Njemackoj i drugdje, brojna je izvedenica, a nije svugdje isto, no to ne mijenja cinjenicu da klip malo smijesno zbog toga djeluje, jednostavno, pa ljutio se na to ili ne, djeluje neozbiljno.
O Listici svakako nemas sta ni komentirati, Listica je rijeka.Uostalom, vidjeces ove sezone Banovicane u puno vecem broju i boljem izdanju na gostovanjima. To je uvijek bila bolja furka za nas. Tada idu svi a ima nas stvarno puno...
I jos nesto: Hebem ti scenu koja se odrzava prepisujuci ono sto zapadne ili istocne komsije rade. Bolje i zige-zage nego obradjene pjesme BBB, Torcide, Grobara ili Delija...
[/quote][/quote]_amel_13_BHf_ je napisao/la:eko je napisao: LOL. Rece grupa koja pjeva zige-zage i ode kravama muzarama. Ko je napisao - pojma
A to ima veze sa gradom, selom u vezi cega? Rekoh samo da glupo zvuci, kao sto i jest, meni osobno bar (a nisam jedini), nastranu sto je zajebancija. Ne sumnjam ja u to, samo vi svoj posao.
elicine sredine i datih uvjeta.
Vec ih imam samo da ubacim....ulaznica je napisao/la:Kad ce biti nove slike stadiona?
jbg.,maloprije dolazila njegova mati i otac kod mene,.,i rekose mi.,_amel_13_BHf_ je napisao/la:jbg..ode nam haska...![]()