FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imate snimak na Bht-u. Ubijamo Boga u njima. Zahirovic odnese Dulju ko da ga MATI nije dala nizasta.Znaci nema Stevanovica protiv Zrinjskog?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Gdje su strucnjaci koji su pisali da su Stevanovic i Zahirovic prevare od igraca ? Nek se jave nije sramota!
...ako se slucajno sjecas ko je to pisao, prozovi ih, ziv bio...
- amazon
- Kontakt:
To je bilo poslije poraza od Slobode. Ko ce sve pofatati takve gluposti. Bekric debeo, Zahirovic prevara od igraca i tako dalje. Nek se jave sami, nije sramota.Damek je napisao/la:amazon je napisao/la:Gdje su strucnjaci koji su pisali da su Stevanovic i Zahirovic prevare od igraca ? Nek se jave nije sramota!
...ako se slucajno sjecas ko je to pisao, prozovi ih, ziv bio...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Manijaci grme
na tribinama je pobjeda 5-0

-
Ma dobro sad ne treba pretjerivati.Imali su dvije dobre prilike.Memije kod 0-0 nije uhvatio
loptu kako treba.U par navrat smo imali izgledne situacije kod
kontre da rješimo tekmu ali nismo to odradili kako treba.>Dva puta je Stevanović
bio sam na desnoj strani ali jednom Blagojević a drugi put Bekrić nisu dali loptu na vrijeme
da Steva to završi.Gore nismo otišli da se nešto nadigravamo nego da osvojimo 3 boda
i to smo uspjeli. Idemo dalje.U petak Zrinjski.VTŽ
loptu kako treba.U par navrat smo imali izgledne situacije kod
kontre da rješimo tekmu ali nismo to odradili kako treba.>Dva puta je Stevanović
bio sam na desnoj strani ali jednom Blagojević a drugi put Bekrić nisu dali loptu na vrijeme
da Steva to završi.Gore nismo otišli da se nešto nadigravamo nego da osvojimo 3 boda
i to smo uspjeli. Idemo dalje.U petak Zrinjski.VTŽ
Uzitak je Raja danas biti navijac Zelje... Iskreno mi njih nismo nadigrali al smo pametnije igrali.... Vjerovatno su kontali da smo psihicki pali nakon debakla od Slobode i onda su mislili da nas imaju u dzepu... Medjutim zaboravili su da je mnogima bitnije dobiti Sarajevo nego li kup osvojiti... Slazem se sa vecinom od vas Steva je jucer letio po terenu.... I sad tvrdim ako iko zasluzuje poziv u repku to je on.... Momak je cijelu utakmicu imao petu brzinu u nogama.... Hvala manijacima koji su dokazali zasto su najbolji navijaci i tako treba da se bodri voljeni klub... Nemojmo zaboraviti da je Zeljo u proljetni dio usao sa bodovnim saldom maltene nedostiznim za Evropu a sad drzimo sve u svojim rukama.... Ukoliko dobijemo Zrinjski onda smo zasigurno zavrsili posao za Evropu a to je bio glavni cilj.... Pucati na titulu nije moguce al to i nije vazno... Vazno je da smo uradili ono sto smo svi zeljno cekali a to je izlaz u Evropu i ako tezim putem al mislim da smo uspjeli.... Cestitke Zelji, Manijacima, Sablji i upravi na poslu koji rade.... Ovakav Zeljo ima sta ponuditi u Evropi....
Braćo ja sam slavio do ranih jutarnjih sati. Pitatima sam se krvi napio, zapamtit će me do kraja života.
Sad kad su se slegli utisci malo ću baciti analizu:
Kjosevski dobar, iako nije ni imao nekih pretjeranih intervencija, malo ponekad brza u istrčavanjima glumeći Neuera;
Siniša Stevanović prenervozan, previše našpanovan ušao u utakmicu;
Kerim Memija konačno spletom okolnosti dobio priliku da igra na svojoj prirodnoj poziciji i pokazao da sa njim ne treba eksperimentisati;
Kosorić - Bogičević odigrali maestralno, gotovo bez greške, Bogi svojim postavljanjem na terenu i iskustvom dominirao, a Kosorić kapitenski-šta drugo reći.
Blagojević - Zahirović dominirali na sredini terena, Blagoje je igrač sa idejom iako izgubi dosta lopti, ali to je i normalno za takvog igrača, Zaha radio ono što najbolje radi, rasturio protivničku igru u korijenu;
Bekrić solidan, u nekoliko navrata previše zadržavao loptu umjesto da je se brže oslobodi i pokuša ubrzati igru;
Miroslav Stevanović letio po terenu, neumoran, najbolji i ne samo zbog gola;
Tiago pokazao da se vraća polako, imao jedan dobar pokušaj, ne znam šta je sa povredom;
Lendrić se lavovski borio sa protivničkom odbranom, nije bio u šansama osim na kraju utakmice, ali ono i nije bila izgledna situacija;
Zolotić i Đermanović opravdali svoju ulogu na terenu, Zola imao nekoliko lijepih padova na sredini terena, Đerma zadržao loptu nekoliko puta na kraju.
Sve u svemu, nije bilo loše, ali nije bilo ni nešto specijalno, falilo nam je malo hrabrosti u prvih pola sata.
Siguran sam da dobijamo Zrinjskog, mora nam se vratiti za onakav poraz u Mostaru, vratilo nam se i protiv Širokog. Uvijek sam govorio da će nam najteža utakmica biti u Zenici i stojim pri tom stavu. Ako nju dobijemo ni titula nije daleko.
Sad kad su se slegli utisci malo ću baciti analizu:
Kjosevski dobar, iako nije ni imao nekih pretjeranih intervencija, malo ponekad brza u istrčavanjima glumeći Neuera;
Siniša Stevanović prenervozan, previše našpanovan ušao u utakmicu;
Kerim Memija konačno spletom okolnosti dobio priliku da igra na svojoj prirodnoj poziciji i pokazao da sa njim ne treba eksperimentisati;
Kosorić - Bogičević odigrali maestralno, gotovo bez greške, Bogi svojim postavljanjem na terenu i iskustvom dominirao, a Kosorić kapitenski-šta drugo reći.
Blagojević - Zahirović dominirali na sredini terena, Blagoje je igrač sa idejom iako izgubi dosta lopti, ali to je i normalno za takvog igrača, Zaha radio ono što najbolje radi, rasturio protivničku igru u korijenu;
Bekrić solidan, u nekoliko navrata previše zadržavao loptu umjesto da je se brže oslobodi i pokuša ubrzati igru;
Miroslav Stevanović letio po terenu, neumoran, najbolji i ne samo zbog gola;
Tiago pokazao da se vraća polako, imao jedan dobar pokušaj, ne znam šta je sa povredom;
Lendrić se lavovski borio sa protivničkom odbranom, nije bio u šansama osim na kraju utakmice, ali ono i nije bila izgledna situacija;
Zolotić i Đermanović opravdali svoju ulogu na terenu, Zola imao nekoliko lijepih padova na sredini terena, Đerma zadržao loptu nekoliko puta na kraju.
Sve u svemu, nije bilo loše, ali nije bilo ni nešto specijalno, falilo nam je malo hrabrosti u prvih pola sata.
Siguran sam da dobijamo Zrinjskog, mora nam se vratiti za onakav poraz u Mostaru, vratilo nam se i protiv Širokog. Uvijek sam govorio da će nam najteža utakmica biti u Zenici i stojim pri tom stavu. Ako nju dobijemo ni titula nije daleko.
Dugo im je trebalo da donesu odluku o suspenziji sudije usta ih ****. Pobjeda jos sladja.
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da niko Stanica ne proziva, momak je uz stevanovica najvise pretrcao i najvise se borio, svaka cast svima, ali njeg kad sam vidio na kraju utakmice koliko skace i raduje se, odusevio me je. Pravi zeljovac!
- savatihotece
- Kontakt:
Braćo, jel ovo objavljeno tačan termin utakmice sa Zrinjskim.
Ako jeste, kasno brate. Valja meni iz Brčkog do iza pola noći voziti.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- savatihotece
- Kontakt:
Do maloprije pisalo u 20,30h. Sad piše u 20,00h sa Zrinjskim. Znal ko u koliko će biti utakmica.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- amazon
- Kontakt:
U 8 tekma, petak.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je tacan termin. Ako se razljepota bice perfekcija!savatihotece je napisao/la:Braćo, jel ovo objavljeno tačan termin utakmice sa Zrinjskim.
Mislim da bi trebalo malo marketing pojacati prije ove tekme, svi znamo vaznost, i sta nam donosi pobjeda.
|***Against Modern Football***|
- Ljiljani87
- Kontakt:
pregled
nismo mi bili lošiji, to je naša igra ove godine, igra koja donosi rezultate! pitari su smotani, sami su krivi
naravno, stativa je bila ofsajd:

a apropo pitarske smotanosti, nakon prečke, svi se hvataju za vušugla umjesto da gledaju gdje je lopta

nek je nama ovakvih pitara, fino je ovo skroz
naravno, stativa je bila ofsajd:

a apropo pitarske smotanosti, nakon prečke, svi se hvataju za vušugla umjesto da gledaju gdje je lopta

nek je nama ovakvih pitara, fino je ovo skroz

- amazon
- Kontakt:
VI gori od pitara. Hebe mi se za sudije i kazne. Pobjedili miševe pitarske, idemo dalje. Nek' kukaju Tanu i pinokiju.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 25 apr 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Amazon je u pravu, kakva prica o sudijama. Ko gubi ima pravo da se ljuti. Idemo se okrenuti Zrinjskom, klapiti ih i onda moliti Boga da im Mladost zaustavi u Kaknju, a da komsije dobiju u Tuzli
.

ma u pravu ste, oni nas više ni na plejstešenu ne mogu uzeti