Uostalom čeko sam jučer zadnji par x2 na Juve neka sića tako da je to ok
Još jednom koristim ovu svečanu priliku da nabijem na štulac ove što vode top 5-6 klubova što su nesposobni da napadnu 1. mjesto, meni Barbara vama šta zapadne
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Morata MVPVelaHavle je napisao/la:75 poena...
Meni je na prvu izgledalo kao da je u liniji..ono je fakat bilo tesko za ocijeniti..muxa je napisao/la:Sudija opet na vrhuncu zadatka u Serie A. Da covjek ne povjeruje koji amateri. Kakav penal![]()
Samo mi nije jasno kako pojedini navijača Juventusa mogu reci da je ono kod gola Fiorentine bio ofsajd?
Sent from my NX512J using Tapatalk
Ili neku noc serija urnebesnih penala ili golova iz ofsajda za Barcelonu protiv Sportinga._forzamilan_ je napisao/la:Suđenje je kastastrofa ove sezone sve gore i gore ide. Ali eto na kraju ispade kompenzacija a s druge strane Juve 25 utakmica bez poraza u Calciu tako da je bilo kakva priča oko pomaganja glupost. Nije to samo u Calciu kod engleza još gore i direktno utječe na regularnost prvenstva. Ko je gledao npr. Leicester prije 2 kola zna o čemu pričam, svako kolo puno krupnih grešaka ali englezi su pošteni oni ne štimaju![]()
POTPIS KO KUĆA!!!JuventinoVero je napisao/la:Najbolje po ligu bi bilo da zabrane trenerima, prrdsjednicima i direktorima da zabrane komentatisati sudenje..tj kaznjavaju za isto..samim tim ne bi bio toliki pritisak na sudije i manje bi grijesili.
Ovako su neke sudije toliko ood pritiskom da nekad moraju svirati nesto kao sto je sinoc bio slučaj.
Sudija je vjerovatno na poluvremenu vidio da bernandeski nije bio u ofsajdu i jedva je cekao situaciju kao što je ona da svira penal.
Sent from my Nokia 3310

Dogodine po sestomMokes je napisao/la:Cestitke Juventusu na sestom uzastopnom naslovu prvaka
Strasno...VelaHavle je napisao/la:Dje ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.