Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igraj da ce Bekic dobiti crveni, dojava.
Koji?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Igraj da ce Bekic dobiti crveni, dojava.
Ma što je sigurno, na obojicu uplatit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ovaj bogalj bekic treba dobit dobru zabranu majku yebo seljačku fuj
Eevo ja kazem, borimo se sa Sirokim i Zwljom za Evropu. Protiv Sieokog kuci osteceni za penal sa dvije ruke lopta zaustavljena, nije moglo da se ne vidi kod 0-1. U gostima kod iste ekipe, kod 0-0 Sesar udara Barbarica kao Bekic Kosorica i zuti karton, dakle osteceni za crveni karton. Protiv Zelje juce, evo vidjeno.JohnCleese je napisao/la:Ma Jakupovic nije pokazao drugi zuti Stevanovicu i nije svirao indirekt. Dvije krupne greske koje su mogle znacajno utjecati na krajnji ishod. Dakle, osteceni divovi. Bilo je jos sitnih gresaka ali to je bilo malo tamo malo- ovamo. Na kraju svejedno mi je ovo sto su divovi osteceni, jer zadnje evo dvije sezone sudije ih ljuljaju u krilu i glade po glavi, daleko najvise puta bili pogurani ne pamtim kad osteceni, a opet ako ne izbore Evropu zbog ovog rezultata moze se reci da su osteceni u najgorem trenutku.
Sad kazes da smo mi najvise puta pogurani, navedi utakmice kao ja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Slavija prosle godine u borbi za titulu. Ove godine Valjic protiv Slobode strasno navlacio za vas. Tu protiv Sirokog ste dobili kuci. Igrao ja na vas tad uplatio 50 € dobio oko 120 €. Od te utakmice ikande prekucao ligu.Sabinho je napisao/la:Eevo ja kazem, borimo se sa Sirokim i Zwljom za Evropu. Protiv Sieokog kuci osteceni za penal sa dvije ruke lopta zaustavljena, nije moglo da se ne vidi kod 0-1. U gostima kod iste ekipe, kod 0-0 Sesar udara Barbarica kao Bekic Kosorica i zuti karton, dakle osteceni za crveni karton. Protiv Zelje juce, evo vidjeno.JohnCleese je napisao/la:Ma Jakupovic nije pokazao drugi zuti Stevanovicu i nije svirao indirekt. Dvije krupne greske koje su mogle znacajno utjecati na krajnji ishod. Dakle, osteceni divovi. Bilo je jos sitnih gresaka ali to je bilo malo tamo malo- ovamo. Na kraju svejedno mi je ovo sto su divovi osteceni, jer zadnje evo dvije sezone sudije ih ljuljaju u krilu i glade po glavi, daleko najvise puta bili pogurani ne pamtim kad osteceni, a opet ako ne izbore Evropu zbog ovog rezultata moze se reci da su osteceni u najgorem trenutku.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa napisao sam zadnje dvije sezone, misleci na proslu pogotovo.Sabinho je napisao/la:Eevo ja kazem, borimo se sa Sirokim i Zwljom za Evropu. Protiv Sieokog kuci osteceni za penal sa dvije ruke lopta zaustavljena, nije moglo da se ne vidi kod 0-1. U gostima kod iste ekipe, kod 0-0 Sesar udara Barbarica kao Bekic Kosorica i zuti karton, dakle osteceni za crveni karton. Protiv Zelje juce, evo vidjeno.JohnCleese je napisao/la:Ma Jakupovic nije pokazao drugi zuti Stevanovicu i nije svirao indirekt. Dvije krupne greske koje su mogle znacajno utjecati na krajnji ishod. Dakle, osteceni divovi. Bilo je jos sitnih gresaka ali to je bilo malo tamo malo- ovamo. Na kraju svejedno mi je ovo sto su divovi osteceni, jer zadnje evo dvije sezone sudije ih ljuljaju u krilu i glade po glavi, daleko najvise puta bili pogurani ne pamtim kad osteceni, a opet ako ne izbore Evropu zbog ovog rezultata moze se reci da su osteceni u najgorem trenutku.
Ovu sezonu kod mene Sarajevo nije u fokusu kao proslu, najvise zbog pozicije koju zauzima kroz cijelu sezonu, pa tako stvarno ne znam kakvo ste sudjenje imali, ali mogu ti nabrojati dvije utakmnice i to obje protiv Slobode, O.Valjic i prva u ligi na Kosevu i ona u kupu prva u Tuzli, ostalo vas pohvatam na ovim pregledima. I tu na pregledima dosad se vazda svi ostali vise zalili od vas, primjer Siroki najvise...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A, sto se to Petrovic nije pojavio na pressici?
Kako gadan lik i kako bespotreban klub 
Nemoj tako, možda je ostao zaključan u svlačionici...SlevinKelevra je napisao/la:A, sto se to Petrovic nije pojavio na pressici?Kako gadan lik i kako bespotreban klub
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja lakrdije od sudjenja i lige, po hitnom postupku ga suspendovase, a sto onaj u subotu nije svirao 2 cista penala za nas nije se ni spomenulo. Fuj liga, fuj savez

Jedan grad, jedna ljubav!
Suspendiraše dželata. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa potpisa li ste da je liga regularna, šta se bunite ?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
I ovaj savez nabijem na ku.rac. Cuj covjeka suspenduju dan poslije utakmice, a kada se njima pomogne sjednica se organizuje 10 dana poslije utakmice. Covjek odradio utakmicu sasvim korektno. Momku hoce da stanu na put da ne moze napredovati. Izdrzi Edine. Ti ces se vratiti jos jaci.
Sto se tice jucerasnje utakmice mi smo potpuno zasluzeno pobjedili. U svim segmentima fudbalske igre su bili nadigrani. Takodje i na tribinama smo bili bolji tako da je jucer na terenu bili 0:1, a na tribinama 0:3.
PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOOOJ !!
Sto se tice jucerasnje utakmice mi smo potpuno zasluzeno pobjedili. U svim segmentima fudbalske igre su bili nadigrani. Takodje i na tribinama smo bili bolji tako da je jucer na terenu bili 0:1, a na tribinama 0:3.
Ja cirkusa i saveza fuj fuj fuj, Jakupovic mi je najmrzi sudija, i lose je sudio juce, nikom nije navlacio samo je podlegao pritisku utakmice.. Ali bilo je bar 10 utakmica sa mnogo vecim posljedicama zbog sudijskih gresaka, bar 10 100% gdje je bilo odron sudjenje ali samo Jakupovica fol suspendovali, pitarski savez dobro je rekao neki dan onaj Savo Milosevic.
Zatupljeni strumf.arelinho je napisao/la:I ovaj savez nabijem na ku.rac. Cuj covjeka suspenduju dan poslije utakmice, a kada se njima pomogne sjednica se organizuje 10 dana poslije utakmice. Covjek odradio utakmicu sasvim korektno. Momku hoce da stanu na put da ne moze napredovati. Izdrzi Edine. Ti ces se vratiti jos jaci.
Amer Dupovac!
po hitnom postupku se suspenduju nepodobni koji nisu poslusali instrukcije prolica ,ostaju podobni da pokusaju izvuc divove i punca haha ,nista bez valjica
,a sta je ove sezone trebalo se suspendovat sudija koji su sudili u utakmicama celika slobode a da ne pricam o utaakmicama sarajeva u kojim se grijesilo u njihovu korist ... ispade ovaaj imo nekih toliko kardinalnih gresaka pa ovako brzo da ga suspenduju .to je to kad imas svoje ljude u strukturama saveza
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 25 apr 2016, 12:14, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
onaj jucer ne svira 2 penala za slobodu i nista
najbrza suspenzija u historiji
najbrza suspenzija u historiji
Predaj se Dinooo izgubiooo si booooj !Rahma je napisao/la:Zatupljeni strumf.arelinho je napisao/la:I ovaj savez nabijem na ku.rac. Cuj covjeka suspenduju dan poslije utakmice, a kada se njima pomogne sjednica se organizuje 10 dana poslije utakmice. Covjek odradio utakmicu sasvim korektno. Momku hoce da stanu na put da ne moze napredovati. Izdrzi Edine. Ti ces se vratiti jos jaci.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovo je strašno šta je savez uradio sudiji koji je utakmicu perfektno odradio, u stilu Koline birvaktile.
IZDRZI EDINE !
IZDRZI EDINE !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Bar nam ne sviraju ne postojece penale.barca_87 je napisao/la:po hitnom postupku se suspenduju nepodobni koji nisu poslusali instrukcije prolica ,ostaju podobni da pokusaju izvuc divove i punca haha ,a sta je ove sezone trebalo se suspendovat sudija koji su sudili u utakmicama celika slobode a da ne pricam o utaakmicama sarajeva ... ispade ovaaj imo nekih toliko kardinalnih gresaka pa ovako brzo da ga suspenduju .to je to kad imas svoje ljude u strukturama saveza
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Eto o cemu Siroki trubi stalno. Kad je Borcu nedosudjen penal protiv Sirokog ovako se kazni odmah ujutro a kad je na stetu Sirokog moraju iz Širokog dat snimke da bi se kaznilo jer bht nema kvalitetnu snimku hahahaha
Kakvih je lakrdija bilo i nista dok ne objavis i kaznjava se nakon 4-5 dana
Smijurija od saveza
A klubovi neka potpisuju regularnost i ostalo pa se onda zale..
Al zanimljivo Edin kaznjen 4 ut zbog vjer crvenog Stevanovicu, a s druge strane Skakic 8 zbog crvenog Sesaru
Kakva smijurija
A Mirza Ticic vec dijeli ne/pravdu nakon lakrdije Siroki-Travnik. Znaci nije odradio ni tih 10 utakmica sto je kaznjen. Netko je smanjio kaznu
Lakrdija i gotovo
Kakvih je lakrdija bilo i nista dok ne objavis i kaznjava se nakon 4-5 dana
Smijurija od saveza
A klubovi neka potpisuju regularnost i ostalo pa se onda zale..
Al zanimljivo Edin kaznjen 4 ut zbog vjer crvenog Stevanovicu, a s druge strane Skakic 8 zbog crvenog Sesaru
Kakva smijurija
A Mirza Ticic vec dijeli ne/pravdu nakon lakrdije Siroki-Travnik. Znaci nije odradio ni tih 10 utakmica sto je kaznjen. Netko je smanjio kaznu
Lakrdija i gotovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.