LaMarcus Aldridgefilip13 je napisao/la:koji igrač je ove sezone rekorder po broju šutnutih trojki a da ni jednu nije pogodio?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
phily je napisao/la:LaMarcus Aldridgefilip13 je napisao/la:koji igrač je ove sezone rekorder po broju šutnutih trojki a da ni jednu nije pogodio?
da
5 igrača koji su osvojili nagradu za najboljeg 6. igrča lige a da su rođeni izvan SAD?
Nedavno sam ja to bio postaviofilip13 je napisao/la:5 igrača koji su osvojili nagradu za najboljeg 6. igrča lige a da su rođeni izvan SAD?
Schrempf,Barbosa,Ginobili,Kukoc
Petog ne znam i nisam siguran da ga uopste ima?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sarmelino je napisao/la:Nedavno sam ja to bio postaviofilip13 je napisao/la:5 igrača koji su osvojili nagradu za najboljeg 6. igrča lige a da su rođeni izvan SAD?
Schrempf,Barbosa,Ginobili,Kukoc
Petog ne znam i nisam siguran da ga uopste ima?
ben gordon
jedini igrac sa vise od 20000 poena u karijeri koji nije nikad u sezoni imao vise od 20 poena prosjecno?
e jbg,pa imao je on prilican broj sezona vise od 20 ppgjose je napisao/la:Timmy?
Robert Parishfilip13 je napisao/la:jedini igrac sa vise od 20000 poena u karijeri koji nije nikad u sezoni imao vise od 20 poena prosjecno?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Jeftha je napisao/la:Robert Parishfilip13 je napisao/la:jedini igrac sa vise od 20000 poena u karijeri koji nije nikad u sezoni imao vise od 20 poena prosjecno?
da
jedini od igraca sa vise od 2000 o.lopti u karijeri koji nikad nije bio u najboljim def. petorkama lige?
- majestic24
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:jedini od igraca sa vise od 2000 o.lopti u karijeri koji nikad nije bio u najboljim def. petorkama lige?
Drexler
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:filip13 je napisao/la:jedini od igraca sa vise od 2000 o.lopti u karijeri koji nikad nije bio u najboljim def. petorkama lige?
Drexler
da
jedini igrac sa vise od 10000 skokova u karijeri koji nikad u sezoni nije imao vise pd 10rpg?
Shaqfilip13 je napisao/la:jedini igrac sa vise od 10000 skokova u karijeri koji nikad u sezoni nije imao vise pd 10rpg?
(Dirk naravno)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Shaqfilip13 je napisao/la:jedini igrac sa vise od 10000 skokova u karijeri koji nikad u sezoni nije imao vise pd 10rpg?
(Dirk naravno)
koji igrac je bio najbolji defanzivac lige a u toj sezoni samo dva puta bio starter?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Byron Scott je bio starter , a Michael Cooper nije nikad bio starter osim par puta kada se neko povrijedi , a bio je vazan tockic u showtime Lakersima i u pohodu na 5 titula prvakafilip13 je napisao/la:koji igrac je bio najbolji defanzivac lige a u toj sezoni samo dva puta bio starter?
daKobe Bryant je napisao/la:Byron Scott je bio starter , a Michael Cooper nije nikad bio starter osim par puta kada se neko povrijedi , a bio je vazan tockic u showtime Lakersima i u pohodu na 5 titula prvakafilip13 je napisao/la:koji igrac je bio najbolji defanzivac lige a u toj sezoni samo dva puta bio starter?
jedini igrac mladji od 30 godina koji je u top 50 blokera svih vremena?