Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

themaniaks
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la themaniaks » 25 apr 2016, 12:17

Hvala ti Jakupovicu i izdrzi abd opet da nam derbi sudis
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 apr 2016, 12:19

themaniaks je napisao/la:Hvala ti Jakupovicu i izdrzi abd opet da nam derbi sudis
Ako brat Jakupovic ne bude mogao ima i brat Valjic koji je isto perfektno sudio i na Grbavici. :) :)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 12:19

cikazubo je napisao/la:Ja cirkusa i saveza fuj fuj fuj, Jakupovic mi je najmrzi sudija, i lose je sudio juce, nikom nije navlacio samo je podlegao pritisku utakmice.. Ali bilo je bar 10 utakmica sa mnogo vecim posljedicama zbog sudijskih gresaka, bar 10 100% gdje je bilo odron sudjenje ali samo Jakupovica fol suspendovali, pitarski savez dobro je rekao neki dan onaj Savo Milosevic.
Da je pitarski savez, onda ne bi ni bio Jakupović delegiran. Godinama kontinuirano sakati FKS. Opet, to ne treba bit nikom od naših alibi za poraz.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 25 apr 2016, 12:22

Nepravedno osudiše čovjeka ovi savezni dželati. Žele opravdati poraz i umrljati poštenu pobjedu Željezncara..
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 12:23

maxmore je napisao/la:Nepravedno osudiše čovjeka ovi savezni dželati. Žele opravdati poraz i umrljati poštenu pobjedu Željezncara..
+1
Bahati, bahati Željkan!
1946

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 12:23

Suspendovaše Jakupa, hajde nek' imaju i pitari nečemu da se raduju ovih dana. to im je jedini trijumf :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

High

Post Postao/la High » 25 apr 2016, 12:24

Nemojte nas više pobjeđivati na Koševu. Odmah snijeg padne. :urnebes: :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 25 apr 2016, 12:26

uNbx je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ja cirkusa i saveza fuj fuj fuj, Jakupovic mi je najmrzi sudija, i lose je sudio juce, nikom nije navlacio samo je podlegao pritisku utakmice.. Ali bilo je bar 10 utakmica sa mnogo vecim posljedicama zbog sudijskih gresaka, bar 10 100% gdje je bilo odron sudjenje ali samo Jakupovica fol suspendovali, pitarski savez dobro je rekao neki dan onaj Savo Milosevic.
Da je pitarski savez, onda ne bi ni bio Jakupović delegiran. Godinama kontinuirano sakati FKS. Opet, to ne treba bit nikom od naših alibi za poraz.
Brate frajer je juce lose sudio, skonta da pogrijesi pa kompenzuje, npr Sinisa nije smio dobiti prvi zuti karton zato je i kompenzovao kasnije kod onog klizeceg, Benki karton je smijesan, pa Bogicevic psuje otvoreno majku sudijiji valjda i on onda treba dobiti zuti, ali opet taj faul kad je psovao Bogicevic je u najmanju ruku smijesan al bas smijesan, pomocnici i ovi iza golova katastrofa, pogotovu pomocnik na zapadu, onda odbrana Pavlovica onaj iza gola sudija kaze gol aut a ja s triibina se kunem jaranu da je covjek dirao i evo na snimku se jasno vidi al bas jasno, pa ondaBarbaric Bekricu lakat u potiljak brutalno ni faul se ne svira a cist zuti je trebao biti, pa onda indirekt Veca, mislim gresaka mali milion, mogli bi u svakih 5 min uociti gresku, covjek je katastrofa sudio ne samo on nego cijeli tim, podlegli pritisku derbija rekao bih sve ostalo je neobjasnjivo, ali bilo je utakmica ove godina sa jos gorim sudjenjem gdje se ekipe direktno ostete za go a nikad niko nije odgovarao, ali hajdee..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 12:32

Nije sudio po instrukcijama, to je svima jasno. Frajer ne zna i to je to. Pogibeljno je to što takve sudije ne dobijaju nogu. Toliki staž suđenja i ono ne zna (neće da zna) osnovna pravila nogometne igre. Mogu shvatit debilan kriterij suđenja, ali materijalne povrede pravila... :damn: Da stvar bude još apsurdnija, lik je međunarodni sudija. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 25 apr 2016, 12:33

uNbx je napisao/la:
evo tačno mi vas žao :cry:

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 25 apr 2016, 12:33

Stvarno su ovi pitari smijesni,navijam za Zelju,ali brate nisam ovakav kao ovi pitari,imao sam i ja primjedbe tokom tekme,ali covjek ne zna da sudi i sta sad.Sudija pitare nije ostetio zato sto Benko ne umije da da gol sa 3 metra,nije ih sudija ostetio kad je Duljevic sutirao i pogodila lopta Kosorica odbija se lopta na 3 metra od gola 3-4 igraca Sarajeva fule loptu i pored gola,al ne Duljevic nije ni osutao vec je krenuo da se buni,sudija nije kriv sto su vam igraci balerine,ne umiju u datom trenutku.
Evo ja se slazem da je mozda trebao dati drugi zuti Stevanovicu,nije to uradio,Mulalic smekerski izvadi igraca i cao.A to je bilo kod rezultata 0-0.Ne vi ste navikli da se stalno navlaci rezultat.
Kazu dali gol iz jedne sanse,ali to je olika velikih,sansa gol i cao.
Ove godine ste smijurija,slijedece ce biti jos gore za sve ekipe,jer ce haman svako kolo biti 2 derbija,jbg.......
Mislim da Zeljo nece sad ispustiti ovu sansu,bili smo otpisani,kaskali smo na tabeli dosta na polusezoni,vratili smo se i sad cemo ovo privesti kraj na kako treba nacin,jer ekipa Zelje je dosta kvalitetna individualno..........

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 25 apr 2016, 12:35

maxmore je napisao/la:Nepravedno osudiše čovjeka ovi savezni dželati. Žele opravdati poraz i umrljati poštenu pobjedu Željezncara..
Ni 24 h :mrgreen:
Ne bi punca opet :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2016, 12:37

U zadnjih 12 godina na Koševu dvije pobjede Sarajeva i dvije Želje, i skontaj ti sad naše kone koliko su glasni bili o "12 godina" a imali jednu pobjedu više od nas :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 12:38

Ma ne budite smiješni. Niko nije rekao da zbog sudije nismo uspjeli izvuć povoljniji rezultat. Svi smo rekli da je u prvom redu presudio manjak sreće, pa nesnalažljivost naših momaka zajedno sa kriminalnim suđenjem. Sudija je kriv što nismo mogli gledat normalnu utakmicu, a ne što je FKS izgubio.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 apr 2016, 12:40

samo je dino selimovic tih ko sjever,nidje ga danima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

High

Post Postao/la High » 25 apr 2016, 12:42

Smiješna je relativizacija. Sudija je posve promijenio derbi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 apr 2016, 12:44

Ne daj se Edine...Da se ovako u Engleskoj PL kažnjavaju suci ne bi im imao 'ko suditi...I nas je isti sudac i njegovi pomoćnici oštetio protiv Sarajeva u prvoj utakmici ovog proljeća pa mu niko ništa nije iz Zrinjskog prigovorio...
Volim te bola'!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 12:48

High je napisao/la:Smiješna je relativizacija. Sudija je posve promijenio derbi.
Slažem se, ali da smo imali više sreće, odnosno da smo bili malo više staloženi u određenim situacijama, tipa kad je Reis kriminalno pokušao dodati loptu Benki koji je bio sam etc., mogli smo i sva tri boda uzeti uprkos katastrofalnom suđenju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 25 apr 2016, 12:51

High je napisao/la:Nemojte nas više pobjeđivati na Koševu. Odmah snijeg padne. :urnebes: :kafa:
Ne sikirajte se od sada pred kraj jesenjeg dijela da se igra na Koševu da lagano pobjedimo i donesemo zimske radosti :kafa:

I da crveni ondje nije mogao dati nema te šanse jer mu je prvi zuti dao neopravdano ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 apr 2016, 12:52

Ovo je izgleda izmaklo kontroli, neko je dobio lovu a Sarajevo neplanirano na 5-tom mjestu......neko je morao odgovarati zbog ovoga......koplje se slomilo na Jakupovicu.....Dino fening izgleda presao u ilegalu....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.