Neka misle sta hoce briga meSlevinKelevra je napisao/la:Brate, na stranu zajebancija, ispasce radi takvih upisa da nam je sudija stvarno pomogao, a nidje veze....Muerte je napisao/la:Steta sto nismo zabili jos jedan iz ofsajda ili nepostojeceg penala.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
slazem se jakupovic i valjic i bjelica su najlosiji sudije koje imamo... jucer je zayebao derbi sa svojim odlukama na stetu zeljeznicara i sarajeva...rasavoje je napisao/la:Eno haver vam suspendovan. Sta sad kazete? Nastavite ubjedjivati sami sebe da mi izmisljamo.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
nemam sta dodati samo da kazem hvala ti boze pa ne volim bordo boju
Sablja legendo, poguraj nas u petak......nisi ti Lutvin.....
Pitari najjace zagrmili ono "dinamo drezden"
Stvari su jasneeeeee. Jakupovic dobi suspenziju nakon lošeg sudjenja Sarajevu isto tako Dragan Skakic dobi suspenziju nakon lošeg sudjenja Sarajevu. Gledao sam utakmicu jucer a Bgm i onu protiv Slobode pa Valjic je gore sudio nego Jakupovic a ako se dobro sjecam on nije dobio suspenziju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
O cemu ti pricas pipi, pa mi smo bolji i od sarajeva i od sirokog u medjusobnim duelimaPipiDugaCarapa je napisao/la:Ne, pa ni Europa nam nije sigurna.. Potajno bih se nadao kada bi dobili Zrinjski a da nakon te utakmice imamo još sedam da odigramo.. Ovako, nema šanse !samirr je napisao/la:Vjerujes li u titulu ako dobijete zrinju ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako doći do fotografija parola sa sjevera, kada su isti očigledno zabranili da se iste obznane..
Europa nam visi, a moramo imati bar bod više FK Sarajevo s obzirom da su bolji u međusobnim duelima ove godine..
MIRZA RASCIC !
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je isti qurac napravio.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sreca pa je Zeljo pobijedio unatoc Jakupovicu pa nema potrebe da se vuku nekakvi repovi. Zeljo ostecen ali opet uzeo 3 boda, Jakupovic dobio kaznu i sve u redu.
Pa jesmo ali jedan kiks mijenja sve, a imamo tesku utakmicu u petak. Protiv najboljeg tima u drzavi.scooty11 je napisao/la: O cemu ti pricas pipi, pa mi smo bolji i od sarajeva i od sirokog u medjusobnim duelima![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Pucaju hemoroidi.scooty11 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Nisi shvatio.scooty11 je napisao/la:O cemu ti pricas pipi, pa mi smo bolji i od sarajeva i od sirokog u medjusobnim duelimaPipiDugaCarapa je napisao/la: Europa nam visi, a moramo imati bar bod više FK Sarajevo s obzirom da su bolji u međusobnim duelima ove godine..![]()
Slika gore.
@Probisvjet
Meni isto Duljavić liči na legendarng, planetarno popularnog i veličanstvenog sudiju Jakupovića.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Jakupovic inace perfektan,samo mi nije jasno kako nije niko od njegovih pomocnika vidio korner kod onog suta stevanovica u 90 minuti.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Suspendovan je i zbog gresaka kojima je nas ostetio, a ne samo drugi zuti Stevanovicu i neki fantomski indirekt. Onako, generalno, ipak je Valjic bolji sudija.
Obojica su nesposobni.SlevinKelevra je napisao/la:Suspendovan je i zbog gresaka kojima je nas ostetio, a ne samo drugi zuti Stevanovicu i neki fantomski indirekt. Onako, generalno, ipak je Valjic bolji sudija.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovog jakupovića gura lobi njegov u savezu to je općepoznato. A ovolika suspenzija nije smao zbog lošeg suđenja nego i da malo smiri navijače i javnost. Budite pametni pa kontajte. Pa taj isti savez je aminovao prošlogodišnju smijuriju od lige i onoliko namještanje. Njih gore treba na lomaču sve redom i dok su oni tu nema napretka. Većih je grešaka bilo na drugim utakmicama i koliko je sudija dobijao kazne 1-2 utakmice.
Jesi li to našo slike parola?PipiDugaCarapa je napisao/la:
METĆANJE![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma nisam brate, ovo prvo ne znam ni šta je ali postavih zbog ovog "metci", a druga fotografija i parola je vjerovatno iz Bundeslige ili bar iz cvajte..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.