Utakmica je u subotu.Thranduil je napisao/la:Sipa snijeg sad, nije ovako ni u januaru![]()
Nego kad je u petak utakmica, u koliko sati?
Moram da pohvalim Slon, još od onih poplava što su bile sve su bolji i bolji![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
subota 17:00 
al' sipa, svaka mu cast, ovako nije ni u normalno vrijeme kada treba da pada 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Heller je napisao/la:**** ovo treba Borgija vratiti
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Od svih rezultata mi je draže što navijači vjeruju upravi i Azmiru, i Fukare isto tako. Kad se sjetim onih priča koje su neki pokušavali da proguraju.. 
Dobro je da je u subotu, zanm da je bilo priče oko petka nešto
Gledam kako ekspresno suspendovaše sudiju nakon utakmice u Sarajevu, nije ni 15 sati prošlo hop suspenzija. Nisam gledao utakmicu, ne znam šta se dešavalo ali nigdje ne pročita u medijima "sudijska krađa", "Željezničar iz penala pobijedio" i sl. Valjić protiv nas u prvom dijelu sezone i Grbić protiv nas u prvoj utakmici kupa (oba puta utakmice s Sarajevom) i truba, ništa a uništili nas.
Ja mislim da kod nas nije problem suđenje, tačnije nije problem u sudijama već je problem u onim njima nadređenim što ih delegiraju. Taj kaže "sudi ovako/onako ili te nema na listama". Ti nadređeni uzimaju pare, te sudijske komisije su najveće zlo!!
Gledam kako ekspresno suspendovaše sudiju nakon utakmice u Sarajevu, nije ni 15 sati prošlo hop suspenzija. Nisam gledao utakmicu, ne znam šta se dešavalo ali nigdje ne pročita u medijima "sudijska krađa", "Željezničar iz penala pobijedio" i sl. Valjić protiv nas u prvom dijelu sezone i Grbić protiv nas u prvoj utakmici kupa (oba puta utakmice s Sarajevom) i truba, ništa a uništili nas.
Ja mislim da kod nas nije problem suđenje, tačnije nije problem u sudijama već je problem u onim njima nadređenim što ih delegiraju. Taj kaže "sudi ovako/onako ili te nema na listama". Ti nadređeni uzimaju pare, te sudijske komisije su najveće zlo!!
Suspenzija za sudiju Jakupović suspendovan zbog lošeg suđenja na Koševu Piše: M. Šljivak Danas, 12:01 Sudija Edin Jakupović iz Bihaća dobio je negativnu ocjenu za suđenje na 107. gradskom derbiju Sarajeva i Željezničara. On je zbog toga kažnjen nedelegiranjem na utakmicama Premijer lige Bosne i Hercegovine u dva ciklusa, odnosno do kraja sezone ga nećemo gledati na bh. terenima. Zbog slabog suđenja, posmatrač je sudiju ocijenio negativnom ocjenom, a Komitet za sudije i suđenje je donio odluku da Jakupović do kraja neće suditi utakmice u prvenstvu BiH.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jakupovi ... evu/192292

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/jakupovi ... evu/192292
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 25 apr 2016, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
. . naravno, zato što je Sarajevo izgubilo. Gdje ćeš protiv njih . . .meni se čini da je još neko suspendovan kad je Sarajevo igralo . .
. . šta su sve radili Slobodi, pa nikom ništa . . .
. . šta su sve radili Slobodi, pa nikom ništa . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 25 apr 2016, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
SkakicTuzlak04 je napisao/la:. . naravno, zato što je Sarajevo izgubilo. Gdje ćeš protiv njih . . .meni se čini da je još neko suspendovan kad je Sarajevo igralo . .
Siroki - Sa
8 utakmica
A imao je par gresaka u odnosu na ovog
Smijurija
prva na tusnju!
Prvi meč finala Kupa igra se u Tuzli u 20:00
Zadnja izmjena: SOLINA, dana/u 25 apr 2016, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Solina navija za Slobodu!
. . e jeebiga sad . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 25 apr 2016, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Savez napolje! Al džaba im i da ne igramo na Tušnju nikako osvajamo.
U 20:00h prva utakmica. Hladno 3:0 pod reflektorima.
U 20:00h prva utakmica. Hladno 3:0 pod reflektorima.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 25 apr 2016, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
E jbg, bolje bi bilo da je prva u Bijeljini al eto, u prvoj utakmici riješiti pitanje osvajača kupa i invazija u revanšu
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
"Proklestvo finala kupa".SOLINA je napisao/la:Prvi meč finala Kupa igra se u Tuzli
Ja volim FK Tuzla City
wobly92 je napisao/la:Savez napolje! Al džaba im i da ne igramo na Tušnju nikako osvajamo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3-0sloboda72 je napisao/la:"Proklestvo finala kupa".SOLINA je napisao/la:Prvi meč finala Kupa igra se u Tuzli
napravit atmosferu da im se noge odrezu.
u sportskom smislu naravno

u sportskom smislu naravno
Svejedno gdje se igra.
Kup je nas.
Kup je nas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.