NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ali sto je najgore, opet ce se obecati bolje Jedinstvo na izbori, i nas narod ce poletiti da glasa za takve, isto kao sto je glasao i za Emdzu kad je rekao da ce Jedinstvo igrati PL...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da je Emdzo pokusao one godine kad je Mujadzic bio predsjednik, bilo je sve dobro, ali nije islo. I ne moze ni grad toliko para davati, jedinstvo i sad ima veci budzet nego 80 posto ove lige, pa ispadamo, a zbog cega. Koliko samo mjesecno grad daje para u klub, kolike su plate, premije cak imaju za pobjede a ispadamo iz lige... dovoljno
Ako Jedinstvo ostane u ligi, treba ove nase momke iz Borca, Krajine povuci nazad, mislim da bi ti momci za malo para odigrali vrhunsku sezonu za minimalno sredinu tabele, jer ako se ispadne, nema tu povratka tako lahko, po sumama i livadama koride zvane druga liga zapad.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pola tih igrača se ne bi htjelo vratiti u Jedinstvo.. Zbog čega bi se vratili.. mislim da je jedinstvo duzno pa barem jednu isplatu 99 posto bivših igrača. Nikom nikad nije sve isplaćeno, svi ti naši bišćani su otjerani iz kluba, svi su nazvani propalicama, znamo i sami kako se ponašalo prema igračima, i sad da se neko vrati, pa sljedece godine ce nas taj izacic tuci 5 0 kao danas zvijezda
Ako Jedinstvo ostane, treba se što prije pronaći način da se istjeraju lopovi i to će biti najveća pobjeda našeg kluba ikad.Mirzoni89 je napisao/la:Ako Jedinstvo ostane u ligi, treba ove nase momke iz Borca, Krajine povuci nazad, mislim da bi ti momci za malo para odigrali vrhunsku sezonu za minimalno sredinu tabele, jer ako se ispadne, nema tu povratka tako lahko, po sumama i livadama koride zvane druga liga zapad.
Lako će se srediti ekipa kad je sređuju ljudi koji znaju šta o nogometu, a ovako dok su Fudo i slični tu, ništa od toga.
Zato je možda i bolje da ispadnemo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa brate ima skoro 10 godina kako se to pokusava i niko ne moze otjerati tu bandu iz kluba.Pa i oni sto su se borili za to onih 20-tak stalnih pripadnika SN-a i sami vidimo da i oni polako odustaju od te borbe protiv uprave jer vidi se da ih je nemoguce otjerati.harden je napisao/la: Ako Jedinstvo ostane, treba se što prije pronaći način da se istjeraju lopovi i to će biti najveća pobjeda našeg kluba ikad.
Lako će se srediti ekipa kad je sređuju ljudi koji znaju šta o nogometu, a ovako dok su Fudo i slični tu, ništa od toga.
Jedini nacin da se pokusaju otjerati je da ispadnemo iz lige.Zasto ? Zato sto u ovoj ligi treba nenormalno velik budzet a u Jedinstvu je uvijek bilo para i zato su oni uvijek tu,dok se ima sta pokrasti.Kad bi igrali 2 ligu Federacije taj budzet ne bih ni priblizno bio onome sto je sad,ne bih bilo para i oni ne bih bili tu jer ne bih imali sta ukrasti i ne bih im se isplatilo "sjedit"na tim foteljama.Zato jedini nacin da se nadamo da ce oni otici je ispadanje iz lige.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Znam ja to sve buraz, zato sam napisao da je bolje da ispadnemo jer smo vec skontali da nema drugog nacina da se otjeraju majmuni iz kluba.Bihac96 je napisao/la:Pa brate ima skoro 10 godina kako se to pokusava i niko ne moze otjerati tu bandu iz kluba.Pa i oni sto su se borili za to onih 20-tak stalnih pripadnika SN-a i sami vidimo da i oni polako odustaju od te borbe protiv uprave jer vidi se da ih je nemoguce otjerati.harden je napisao/la: Ako Jedinstvo ostane, treba se što prije pronaći način da se istjeraju lopovi i to će biti najveća pobjeda našeg kluba ikad.
Jedini nacin da se pokusaju otjerati je da ispadnemo iz lige.Zasto ? Zato sto u ovoj ligi treba nenormalno velik budzet a u Jedinstvu je uvijek bilo para i zato su oni uvijek tu,dok se ima sta pokrasti.Kad bi igrali 2 ligu Federacije taj budzet ne bih ni priblizno bio onome sto je sad,ne bih bilo para i oni ne bih bili tu jer ne bih imali sta ukrasti i ne bih im se isplatilo "sjedit"na tim foteljama.Zato jedini nacin da se nadamo da ce oni otici je ispadanje iz lige.
Kakav budzet imamo a godinama po livadama igramo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljudi ja sam mislio da ispadate , al sad sam gledao rasporede ostalih kola vi imate najbolji od ovih sto se bore. Mozete minimum 12 do 15 bodova uzet i to je opstanak . Ja licno bi volio da Rudar( zbog nekog bahilstva prema mom klubu ) ispadne i Novi Travnik koji ima livadu samo. A slusajte nekad je bolje i ispast da se potjera ta banda . Mi da nismo ispadali ne bi imali sad vrhunsku upravu koja radi na dugorocnom planu . Obnovili stadion i pomocni sa umjetnom sa reflektorima , rjesili navodnjaanje iz rjeke Bosne koja je 200 metara od stadiona ( kako to nikom nije pamet pamet ja ne znam , jok placaj gradsku vodu ) i sad je u planu druga tribina po uefa sandardima ispod svlacionice , doping bla bla da ne nabrajam.Nista to u nas ne bi bilo da nismo ispali i da nije dosla mladja raja , to je najvaznije , ne naki starosjedioci , ko od njih ima motivacije niko.Ja vam kazem da vise nista ne urade u nas ova uprava je od rugla napravila stadion za generacije a svi su relativno mladi.Zato kazem , mozda je nekad bolje ispast. A i vama ako je stalo do Jedinstva skupite se pa pravite frku dok ne odu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Zalosno na sto nam jedinstvo spade sto kazu decki krenuti iz pocetka dogodine domaca djeca koji talent iz usk 2-3 provjerena igraca sa strane nikako stari igraci jedinstva ma kakvi god bili za mene su to pijanci i kurvari cast izuzecima i obavezno trener sa strane.Sve sto smo poslije rata napravili od rezultata napravili su strani treneri a ne Irfo krava evo Kljucanin Karac i ostali domaci nemogu mi naum pasti svi.
Gledajte to pozitivno gostovanja blizu Cazin Kladusa Buzim Izačic mozes biciklom na gostovanje hehe
Gledajte to pozitivno gostovanja blizu Cazin Kladusa Buzim Izačic mozes biciklom na gostovanje hehe
Slažem se sa ovim da obavezno mora biti trener sa strane i to neko provjeren ko će izvući max iz tih momakadacco je napisao/la:Zalosno na sto nam jedinstvo spade sto kazu decki krenuti iz pocetka dogodine domaca djeca koji talent iz usk 2-3 provjerena igraca sa strane nikako stari igraci jedinstva ma kakvi god bili za mene su to pijanci i kurvari cast izuzecima i obavezno trener sa strane.Sve sto smo poslije rata napravili od rezultata napravili su strani treneri a ne Irfo krava evo Kljucanin Karac i ostali domaci nemogu mi naum pasti svi.
Provjerenog trenera sa strane , 3 kvalitetna igraca sa strane(premijer lige) platiti ih dobro , i 8 trkaca sa USK(sa minimalnom platom i premija nakon svake dobre utakmice),klupu popuniti sa nasom djecom koja ce lomiti noge kad udju da se dokazu , i uvijek ces biti u top 3 ekipe ove cirkus lige...
SN96
Prvo poluvrijeme 2 - 0,,,znaci kad hocemo mozemo a izgubili smo bodova kod kuce sad se moramo cupati i ovih 7 utakmica odraditi i opstati u ligi... 
Vjerujem da ne gledas utakmicu posto nam ljudi pustaju sve. Znaci mozemo kad nam puste.Edi1919 je napisao/la:Prvo poluvrijeme 2 - 0,,,znaci kad hocemo mozemo a izgubili smo bodova kod kuce sad se moramo cupati i ovih 7 utakmica odraditi i opstati u ligi...
Namjesteno lagano, sudija ne svira 2 metra ofsajd
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jesu li nasi barem potrcali za 90 minuta?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trčali susamo_lijevo je napisao/la:Jesu li nasi barem potrcali za 90 minuta?
Ovo danas je bila jedna lakša trening utakmica.
Najbolji igrač Bosne danas onaj crnac Pogba, Kamy ili kako već. Dobar momak, brz, jedini on nešto pokušavao, izgleda nije razumio da je puštena utakmica, zakazao google translate ili šta već
Hasanhodžić imao tri šuta u nebo. Najbolje prilike su dva slobodnjaka sa nekih 20ak metara međutim odbranio naš golman.
NK Jedinstvo je proslu godinu dobilo od grada gotovo 400 000KM, i ako je bilo planirano 250 000KM, a mi nikad gori. 

To je na papiru tako, pola toga je u Emdžinom džepuRafael30 je napisao/la:NK Jedinstvo je proslu godinu dobilo od grada gotovo 400 000KM, i ako je bilo planirano 250 000KM, a mi nikad gori.
Dakle nije tu očigledno kriv niti Hamdija Lipovača, niti Muslić Albin, a niti Emdžad Galijašević, već rukovodstvo sportskog saveza tada Općine Bihać, a danas Grada Bihaća. Zašto takva tvrdnja, čisto iz razloga jer je rukovodstvo Gradskog sportskog saveza na čelu sa Tajić Zlatanom ono što je konstanta u upravljačima sporta u Gradu Bihaću.
usn.ba
Bravo za portal.
usn.ba
Bravo za portal.
[youtube][/youtube]
Pod Boricima nekad nije mogla sibica pasti na tribine,a danas....

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.