Grupa šanžer, pucam pojedinacno metak po metakrasavoje je napisao/la:Ciji si ti momcino? Pitam, cisto da znam u kojem dijelu mog posta si se pronas'o.MuhamedTM je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Muki ga silji na Macu i na Cecu, to ga je @amazon otkrio.Rinuka je napisao/la:Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
DobarRinuka je napisao/la:Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace
Sta ti imas protiv nas Tuzlaka?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
amazon je ljubomoran na doticne damejoker90 je napisao/la:Muki ga silji na Macu i na Cecu, to ga je @amazon otkrio.Rinuka je napisao/la:Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
CigleMuhamedTM je napisao/la:DobarRinuka je napisao/la:Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ti ih kupovao na ciglanama jednu po jednu?MortemHz je napisao/la:CigleMuhamedTM je napisao/la:DobarRinuka je napisao/la:Muhamed je zeljkanovac, ali je i Macino mace![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mi smo uspjeli u onome što oni nisu još u prvoj polusezoni a nadali su se da hoće. Rasformirali ih.
"Među sedmoricom čelnika Sarajeva koji su ponudili ostavke i čovjek koji je doveo Tana"
Kone su danima govorile o guranju u ambis, kako prije prvog tako i prije ovog derbija. Ovim putem bih zamolio kone da nas češće guraju u ambis.
"Među sedmoricom čelnika Sarajeva koji su ponudili ostavke i čovjek koji je doveo Tana"
Kone su danima govorile o guranju u ambis, kako prije prvog tako i prije ovog derbija. Ovim putem bih zamolio kone da nas češće guraju u ambis.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
[youtube][/youtube]
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Nismo uspjeli u ambis, ali guramo vam tuki u anusPipiDugaCarapa je napisao/la:Mi smo uspjeli u onome što oni nisu još u prvoj polusezoni a nadali su se da hoće. Rasformirali ih.![]()
Kone su danima govorile o guranju u ambis, kako prije prvog tako i prije ovog derbija. Ovim putem bih zamolio kone da nam češće guraju u anus.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja, da sam "DIV"
prvo bih yebo mater onom ko dozvoli da im klupska himna bude "mi smo divovi" čuj divovi
A onda bih jedva ček'o Juni i Juli jer tad če sezona koncerta na Koševu , pa mallo na ZG pa malo na Joksimovića a onda bih na forumu zayebav'o ove koji će igrati Evropu na svom stadionu kako su "morali prositi" da san postane java

A onda bih jedva ček'o Juni i Juli jer tad če sezona koncerta na Koševu , pa mallo na ZG pa malo na Joksimovića a onda bih na forumu zayebav'o ove koji će igrati Evropu na svom stadionu kako su "morali prositi" da san postane java
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Čekaj da ispustimo gas, da te izbacimo iz anusa.Rinuka je napisao/la:Nismo uspjeli u ambis, ali guramo vam tuki u anusPipiDugaCarapa je napisao/la:Mi smo uspjeli u onome što oni nisu još u prvoj polusezoni a nadali su se da hoće. Rasformirali ih.![]()
Kone su danima govorile o guranju u ambis, kako prije prvog tako i prije ovog derbija. Ovim putem bih zamolio kone da nam češće guraju u anus.
E narodni, rijetko cestitam, al tebi moram. Osjetio sam da dijelis sa mnom isto nestrpljenje tokom zimske pauze.narodniheroj je napisao/la:Ja, da sam "DIV"![]()
prvo bih yebo mater onom ko dozvoli da im klupska himna bude "mi smo divovi" čuj divovi
![]()
![]()
A onda bih jedva ček'o Juni i Juli jer tad če sezona koncerta na Koševu , pa mallo na ZG pa malo na Joksimovića a onda bih na forumu zayebav'o ove koji će igrati Evropu na svom stadionu kako su "morali prositi" da san postane java![]()
Sjecam se da si redovno pratio igre Slobode na pripremama pa mi je drago u jednu ruku sto si i kroz sezonu imao sta da vidis.
Ima jos da se igra, sve je ovdje jos uvijek moguce. Jedan kiks nekog od prvih 5 puno donosi i odnosi.
Moja zelja je da do kraja bude u duhu sporta i fai pleya.
tuzlanska Sloboda
-
narodniheroj
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:E narodni, rijetko cestitam, al tebi moram. Osjetio sam da dijelis sa mnom isto nestrpljenje tokom zimske pauze.narodniheroj je napisao/la:Ja, da sam "DIV"![]()
![]()
![]()
A onda bih jedva ček'o Juni i Juli jer tad če sezona koncerta na Koševu , pa mallo na ZG pa malo na Joksimovića a onda bih na forumu zayebav'o ove koji će igrati Evropu na svom stadionu kako su "morali prositi" da san postane java![]()
Sjecam se da si redovno pratio igre Slobode na pripremama pa mi je drago u jednu ruku sto si i kroz sezonu imao sta da vidis.
Ima jos da se igra, sve je ovdje jos uvijek moguce. Jedan kiks nekog od prvih 5 puno donosi i odnosi.
Moja zelja je da do kraja bude u duhu sporta i fai pleya.
Slažem se da još ništa nije rješeno, ali na ovoj temi je zabranjeno pisati normalnim tonom pa ču u duhu propisa završiti sa starom sarajevskom izrekom"sličnost između Želje i magle je u tome da su uvjek iznad Sarajeva"
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
RespectDeniro je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

A daaaaaj
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 25 apr 2016, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
jutarnja za pitare

Zadnja izmjena: newborn, dana/u 25 apr 2016, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.