Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cuspajz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cuspajz » 25 apr 2016, 19:47

picke smrdljive sa koseva samo kukaju i zale se na sudenje ko balerine igraju i samo ocekuju da im sudija poklanja penale ,da im se igracki ko radnika sklanjaju i slicno ,sto se tice derbija par situacija ,steavnovic dobija zuti prvi takos to brani lakat od rustemovica znaci ni kriv ni duzan momak dobi zuti,2 ofsajda kod stative benke i ofsajd kod vracanja glavom nakon precke jer je nas igrac bio u golu a njihova 3 do antolovica nisita se ne svira,u drugom poluvremenu pomocni dozapad im ej sve svirao svaki kontakt ,u 2 poluvremu igrac sarajeva pravi gori start od stevanovica nad blagojevicem kad je stevo pucao golman odbranio ni korner ,stevanovic probija stranu krvnicki ga rusi bekic ili kovacevic koji imaju vec zuti karton nista ,

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 apr 2016, 19:59

[youtube][/youtube]
tad vam je valjo pickice malene
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 25 apr 2016, 20:02

[youtube][/youtube]
ko o cemu **** o postenju
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 apr 2016, 20:28

Lampard8 je napisao/la:Super kup prije početka lige da uvedu i dresove da srede, da izaberu neki font koji svi moraju koristiti i na svakom da piše prezime igrača a ne k'o na terminu da su :)
Da, ovo bi bio fin potez. Ajde, ne mora isti font, ali da bude ista veličina imena i broja, da se jasno i čisto vidi.

Što se tiče finala Kupa, ja bih da se ždrijebom odredi domaćin, jedan od finalista i to je to. Ako može u Americi, može i kod nas (kad se već ne želi ni pričati o finalu na neutralnom terenu). Ako jedan klub dvije godine zaredom igra finale kupa, u drugom će finalu biti domaćin ako je u prvom bio gost i obrnuto, nešto kao šema u Davis Cupu.

Ima milijarda stvari koja može poboljšati i približiti ljudima natjecanja, samo je problem što (mladi) kreativni i napredni ljudi ne mogu do glasa, a saveze (i ostalo, ne samo u sportu) vode ljudi s idejama iz nekih drugih vremena (a uz to su po 20+ godina na položaju).
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2016, 20:35

Lampard8 je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:Super kup prije početka lige da uvedu i dresove da srede, da izaberu neki font koji svi moraju koristiti i na svakom da piše prezime igrača a ne k'o na terminu da su :)
Kakav font? Pa to ni u Ligi prvaka nemas :? Klubovi sami odredjuju izgled svojih dresova, tj. u dogovoru s dobavljacem opreme. Npr. Adidas i Nike ti nece proizvoditi dres koji ima neke slicnosti. Dresovi su stvar kluba. Ako ce se sramotiti to je onda njihova stvar. Jedina stvar koju Savez moze nametnuti je emblem PL na rukavu i to je to. Nista osim toga.
Znaš li uopšte šta je font ?

Brojevi na dresovima kao i slova, to itekako savez može nametnuti koji da se koristi i da nema miksanja kako je kome volja ;)
Naravno da znam, pa nisam glup.

A znas li ti da takvo sto ni UEFA ne namece u Ligi prvaka, a da bi NFSBiH namecao u PL?

Neka svaki klub odredjuje izgled svojih dresova kako mu je volja, jer to ustvari i jeste njihova stvar. Savez treba nametnuti mnogo drugih stvari koje ne namece, a da bi se zamarao koji font klubovi koriste na dresovima. Eto font ce mi poboljstati nogomet u drzavi, sve se bojim.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 apr 2016, 20:42

Kada bi se igrao taj Superkup? Ovosezonsko prvenstvo je počelo 25.07.2015. a prošlosezonsko 02.08.2014 , oni koji bi igrali taj Superkup, prvak i osvajač kupa, zauzeti su pretkolima LP i EL u sedmom i osmom mjesecu...
Volim te bola'!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 25 apr 2016, 20:46

PiazzaGrande je napisao/la:Kada bi se igrao taj Superkup? Ovosezonsko prvenstvo je počelo 25.07.2015. a prošlosezonsko 02.08.2014 , oni koji bi igrali taj Superkup, prvak i osvajač kupa, zauzeti su pretkolima LP i EL u sedmom i osmom mjesecu...
Može i nekada srijedom kad se recimo ispadne iz eurokupova
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2016, 20:46

Malo je otišlo u off, ali da se nadovežem ipak. To sa dresovima je pravilo u Engleskoj, premijerligaši imaju ovaj font:
slika
A u Championshipu je ovaj font na dresovima:
slika
Ne znam da ima ijedan klub koji je izuzetak. Naravno ovo je samo što se tiče BPL, ne znam kakva je situacija sa drugim ligama, da li ima ijedna gdje su svima isti fontovi.
A lično ne vidim zašto bi moralo to da bude igdje pa i kod nas, nek svako pravi kako misli da je najbolje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 apr 2016, 20:50

PiazzaGrande je napisao/la:Kada bi se igrao taj Superkup? Ovosezonsko prvenstvo je počelo 25.07.2015. a prošlosezonsko 02.08.2014 , oni koji bi igrali taj Superkup, prvak i osvajač kupa, zauzeti su pretkolima LP i EL u sedmom i osmom mjesecu...
Italijani odigraju pa makar u decembru ako se ne dogovore za termin prije :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2016, 20:53

badblueboylivno je napisao/la:
Da, ovo bi bio fin potez. Ajde, ne mora isti font, ali da bude ista veličina imena i broja, da se jasno i čisto vidi.
mislite ovako :ljepota:

slika

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 apr 2016, 20:54

Ma totalno nepotrebna utakmica i nebitan trofej...
U Ligi12 će biti još zgusnutiji raspored a tek u Ligi10 koju svi priželjkuju...Ovi naši garibi jedva i ovaj tempo izdrže...
Volim te bola'!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 apr 2016, 20:57

PiazzaGrande je napisao/la:Ma totalno nepotrebna utakmica i nebitan trofej...
U Ligi12 će biti još zgusnutiji raspored a tek u Ligi10 koju svi priželjkuju...Ovi naši garibi jedva i ovaj tempo izdrže...
:thumbup: Također bih volio da se izvrši reformacija Kupa BIH-a , te da se tu smanji broj utakmica
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 25 apr 2016, 20:58

Ma, yebo font, samo nek svi imaju prezimena na dresovima, dovoljno je... Ja bih uveo i drzavnu zastavu na rukavu ili kragni, ali mislim da to ne bi proslo. :?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 apr 2016, 20:58

Suki46 je napisao/la:
:thumbup: Također bih volio da se izvrši reformacija Kupa BIH-a , te da se tu smanji broj utakmica
Da se igra samo jedna utakmica,pa ko koga zapadne...s tim da se premijerligaši uključe u 1/16 finala...
Volim te bola'!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 25 apr 2016, 21:03

PiazzaGrande je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Da se igra samo jedna utakmica,pa ko koga zapadne...s tim da se premijerligaši uključe u 1/16 finala...
Da i plus ako su vec potrebne dvije utakmice nek to bude u polufinalu kao kod Engleza i naravno finale jer sigurno necemo imati tu jednu finalnu utakmicu kao sto svi prizeljkujemo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 apr 2016, 21:20

Zasto nema vise snimke utakmica na onom kanalu na youtube?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 25 apr 2016, 21:35

SlevinKelevra je napisao/la:Ma, yebo font, samo nek svi imaju prezimena na dresovima, dovoljno je... Ja bih uveo i drzavnu zastavu na rukavu ili kragni, ali mislim da to ne bi proslo. :?
Kod nas je zastava na dresu duze od 2 godine.

http://s31.postimg.org/x9kmvafju/2016_0 ... _30_34.jpg

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 apr 2016, 21:47

Chinaglia je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:
mislite ovako :ljepota:

slika
Da. :D
Suki46 je napisao/la:
Pisao sam već - baš me zanima što su spremili za sljedeću sezonu kad se igraju dva kola (elitnog ranga) više i kad nema 16 klubova koji izravno ulaze nego to pada na 12: kako će popuniti preostala četiri mjesta? :D
Hayley <3

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 apr 2016, 22:29

Joj jesmo ih namarali u sred njihove avlije pardon bunara.Au boli Hurticu vadi me ubise me ovi plavi sudija zastiti me plizz.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2016, 22:30

Alipasino je napisao/la:Joj jesmo ih namarali u sred njihove avlije pardon bunara.Au boli Hurticu vadi me ubise me ovi plavi sudija zastiti me plizz.
Vtf
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []