PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Newborn, molim te de izbrisi ovu sliku nane sto si postavio.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
koja ba nana vidiš da su sejdićevci a i pored hz1987 al eto haj nek ti budeMuhamedTM je napisao/la:Newborn, molim te de izbrisi ovu sliku nane sto si postavio.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ruzno brate nismo mi kao oni nikad bili, eto ta slika sad sto si stavio ubila se za njih. Pozzzz.newborn je napisao/la:koja ba nana vidiš da su sejdićevci a i pored hz1987 al eto haj nek ti budeMuhamedTM je napisao/la:Newborn, molim te de izbrisi ovu sliku nane sto si postavio.
Edit: a tek potpis ti valja para
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidim, nastavilo se kmecanje tzv. divova
Nema veze sto su prosle godine odredjivali ko ce kome suditi, i prakticno tako uzeli titulu.... Ipak ih je pogodio nedosudjen indirekt, koji je zadnji put sviran 1986, pa su malo zaboravili na to 
Iskren da budem nije bas Jakupovic bio na zadatku pocetkom utakmice. Odma je trebo kapitene na stranu I reci halo de smiri malo igraj lopte nije ufc.
Tesko je suditi derbi, nije to bilo koja tekma bice greska normalno, ljudi su nisu masine.
Nas je zezno u par navrata, nego meni nije jasno ovo plakanje par pojedinaca
Dok drugi znaju da im uprava unistva klub I da nema veze toliko s Jakupovicem **** ih salem prolic.
Njihova podlost kad su ismijavali nas za one linije od saveza I govorili sve je regularno sto se bunite
Tesko je suditi derbi, nije to bilo koja tekma bice greska normalno, ljudi su nisu masine.
Nas je zezno u par navrata, nego meni nije jasno ovo plakanje par pojedinaca
Njihova podlost kad su ismijavali nas za one linije od saveza I govorili sve je regularno sto se bunite
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nadam se da ce Sloboda dobiti Sarajevo 1-0, da ne bi u Hagu zavrsili.
Kupili smo sve, moze nam se. Pisaj po sirotinji itd.MuhamedTM je napisao/la:Iskren da budem nije bas Jakupovic bio na zadatku pocetkom utakmice. Odma je trebo kapitene na stranu I reci halo de smiri malo igraj lopte nije ufc.
Nas je zezno u par navrata, nego meni nije jasno ovo plakanje par pojedinacaDok drugi znaju da im uprava unistva klub I da nema veze toliko s Jakupovicem **** ih salem prolic.
Malo mi je sada pickasto kukati
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tačno mi je draze što smo ih istukli i dobili minimalnim rezultatom, pa nema tog novca koji moze kupiti uzitak dok čitaš kolektivno kmečanje.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Realno, mi kolektivno kmecimo cijelu sezonu... Tako da ne vidim neku razliku sad?PipiDugaCarapa je napisao/la:Tačno mi je draze što smo ih istukli i dobili minimalnim rezultatom, pa nema tog novca koji moze kupiti uzitak dok čitaš kolektivno kmečanje.
Mi ako ne izborimo europu ,sto po svemu sudeci i necemo, ide se u neke promjene u klubu. I to je jedino dobro sto vidim u cijeloj ovoj sezoni.
I da, jedan tip, ne sladite se na tudjoj muci
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
vidite po sebi?FrancescoTotti je napisao/la:Realno, mi kolektivno kmecimo cijelu sezonu... Tako da ne vidim neku razliku sad?PipiDugaCarapa je napisao/la:Tačno mi je draze što smo ih istukli i dobili minimalnim rezultatom, pa nema tog novca koji moze kupiti uzitak dok čitaš kolektivno kmečanje.
Mi ako ne izborimo europu ,sto po svemu sudeci i necemo, ide se u neke promjene u klubu. I to je jedino dobro sto vidim u cijeloj ovoj sezoni.
I da, jedan tip, ne sladite se na tudjoj mucikarma je fakat kucka
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Znam prijatelju, vi ste mi očit dokaz.FrancescoTotti je napisao/la:Realno, mi kolektivno kmecimo cijelu sezonu... Tako da ne vidim neku razliku sad?PipiDugaCarapa je napisao/la:Tačno mi je draze što smo ih istukli i dobili minimalnim rezultatom, pa nema tog novca koji moze kupiti uzitak dok čitaš kolektivno kmečanje.
I da, jedan tip, ne sladite se na tudjoj mucikarma je fakat kucka
Šta smo mi sve trpili dok smo pred stečajem bili pa sve do januara, svjestan nisi. Ali helem nejse.
Borba za Europu još nije gotova, a vi se zasigurno niste predali.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas je toliki pritisak na sudije da haman ljudi ne smiju vise niti svirati penale, mi penala nismo dobili 15 kola. Bilo je sigurno 20 situacija da se svira, uvjeren sam da smo liga sa najmanje penala u prosjeku :O
Dobijemo penal samo kada je utakmica rjesena..
A nesto sam siguran da i ostale ekipe dobijaju malo penala i onda dodje onaj Boro svako kolo i govori cisto sve
Dobijemo penal samo kada je utakmica rjesena..
A nesto sam siguran da i ostale ekipe dobijaju malo penala i onda dodje onaj Boro svako kolo i govori cisto sve
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da naravno po sebi
. Koliko god smo ismijavali druge (iz furke, bez opravdanog razloga) nama se duplo vratilo 
Jbg tako ide valjda
Nama ne preostaje nista do nadat se sici kakvoj od amidze,pa borba za opstanak u ligi 12
Jbg tako ide valjda
Nama ne preostaje nista do nadat se sici kakvoj od amidze,pa borba za opstanak u ligi 12
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mokri po divu, ne'k mirise na pivu!brile je napisao/la:Kupili smo sve, moze nam se. Pisaj po sirotinji itd.MuhamedTM je napisao/la:Iskren da budem nije bas Jakupovic bio na zadatku pocetkom utakmice. Odma je trebo kapitene na stranu I reci halo de smiri malo igraj lopte nije ufc.
Nas je zezno u par navrata, nego meni nije jasno ovo plakanje par pojedinacaDok drugi znaju da im uprava unistva klub I da nema veze toliko s Jakupovicem **** ih salem prolic.
Malo mi je sada pickasto kukati
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevu ovo moze biti i dobro, na ljeto komplet mijenjaju sve. Nova ekipa, novi strucni stab, nova uprava. To moze dici moral, bar ce se radovati sada na ljeto kada svaki dan bude po jedno pojacanje 
Koliko kazne dobiše jufke za gađanje sudija bakljama i ostalim predmetima dok su išli prema tunelu na poluvremenu? I koliko kazne je dobio gestapo Hurtić zbog komentarisanja suđenja?
Svaka castFrancescoTotti je napisao/la:Da naravno po sebi. Koliko god smo ismijavali druge (iz furke, bez opravdanog razloga) nama se duplo vratilo
Jbg tako ide valjda
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Yebem Zeljakana i Slobodu 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.