Sta kaze Krleza, cuo sam i ja da dolazi Jajalo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Furo sam vas i za Jajala i alfu pa ste se primili ko brabonjak za asfalt. 
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Licenca ne ovisi o reprogramu koliko o dugovanjima prema bivšim uposlenicima.wobly92 je napisao/la:Ma nećemo mi u Evropu i da uzmemo kup ili budemo u top 3. Nema reprograma, proš'o rok, a i nećemo licencu dobit zar si zaboravio?Lakoste je napisao/la:Titulaaa alee titula alee.
Hajde Celo karaj ih ne moramo mi u Evropu otici!!!!!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Necemo sad zadirati ljudima u intimu, al opet njoj uleti pa makar ona na vrhu bila.PipiDugaCarapa je napisao/la:Gledaj ih što u čoporu uletiše i naoruzani do zuba udariše po jadnim Tuzlacima.
Jeste bizarno, ali izgleda da u ovoj vezi ona njega je.be.joker90 je napisao/la:Bar je negdje jucer Zeljo primao(nadam se)![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pisali ste i da samo institucija FK Sarajevo moze sebi prisutiti igraca poput HarbeLakoste je napisao/la:Furo sam vas i za Jajala i alfu pa ste se primili ko brabonjak za asfalt.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma samo navodim šta je sve spominjao, ima toga još.PipiDugaCarapa je napisao/la:Licenca ne ovisi o reprogramu koliko o dugovanjima prema bivšim uposlenicima.wobly92 je napisao/la:Ma nećemo mi u Evropu i da uzmemo kup ili budemo u top 3. Nema reprograma, proš'o rok, a i nećemo licencu dobit zar si zaboravio?Lakoste je napisao/la:Titulaaa alee titula alee.
Hajde Celo karaj ih ne moramo mi u Evropu otici!!!!!
Divovima sve u znaku broja 5
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Oni su glupi da to skontaju. Za njih je sijalica svjetsko cudo. Kad dodju u Sarajevo zaviruju se ispod tramvaja da vidi je li musko ili zensko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je ovo, bokte?!
SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ovo, bokte?!Moj pra-dedo bio teenager kad je ovo pocelo odbrojavati
Čitav vijek neosvajanja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel' tramvaja ili tranvaja?Lakoste je napisao/la:Oni su glupi da to skontaju. Za njih je sijalica svjetsko cudo. Kad dodju u Sarajevo zaviruju se ispod tramvaja da vidi je li musko ili zensko.
Nad tobom sunce najljepše sja
auuuu pa sta je ovoLakoste je napisao/la: Kad dodju u Sarajevo zaviruju se ispod tramvaja da vidi je li musko ili zensko.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHALakoste je napisao/la:Oni su glupi da to skontaju. Za njih je sijalica svjetsko cudo. Kad dodju u Sarajevo zaviruju se ispod tramvaja da vidi je li musko ili zensko.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Cuvajte NeretvuDeniro je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
onog NJeceg sto nikad u zivotu nisi vidio i to NJesto nije ni nalik na kozupinoglavi je napisao/la:Jel' tramvaja ili tranvaja?Lakoste je napisao/la:Oni su glupi da to skontaju. Za njih je sijalica svjetsko cudo. Kad dodju u Sarajevo zaviruju se ispod tramvaja da vidi je li musko ili zensko.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
kažu pinoglavi bio prvi put u Sarajevu i kuco na sebilj, htio žvake kupit, konto trafika
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Prava institucija. Zahirovic i Stevanovic nisu mjesta imalipinoglavi je napisao/la:Pisali ste i da samo institucija FK Sarajevo moze sebi prisutiti igraca poput HarbeLakoste je napisao/la:Furo sam vas i za Jajala i alfu pa ste se primili ko brabonjak za asfalt.
Sta kaze Krleza, cuo sam i ja da dolazi Jajalo![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sarajevo je inace metropola svijeta
U cetvrtak pocinje lizanje Fukara i Manijaka
ko sad Pitare yebe nisu u fazonu, hajde Zeljo dobij Svinjskii
NADAM SE DA ĆE HORDE ZLA U 29 KOLU POVESTI PJESMU " BIT ĆE ZRINJSKI KU*AC ŠAMPION!"
tada se nastavlja lizanje Fukara i Pitara 
U cetvrtak pocinje lizanje Fukara i Manijaka
NADAM SE DA ĆE HORDE ZLA U 29 KOLU POVESTI PJESMU " BIT ĆE ZRINJSKI KU*AC ŠAMPION!"
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 25 apr 2016, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
RuleHz je napisao/la:Ni govora.THEC je napisao/la:a Zahirovic ode komsijama
Da se prisjetimo
Buraz vi nama mozete samo supak polizati.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sarajevo je inace metropola svijeta![]()
U cetvrtak pocinje lizanje Fukara i Manijakako sad Pitare yebe nisu u fazonu, hajde Zeljo dobij Svinjskii
![]()
NADAM SE DA ĆE HORDE ZLA U 29 KOLU POVESTI PJESMU " BIT ĆE ZRINJSKI KU*AC ŠAMPION!"![]()
Ne leti i dalje ste ****. Bare bare sa bivolima
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 25 apr 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Muerte je napisao/la:Buraz vi samo mozete nama supak polizatiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Sarajevo je inace metropola svijeta![]()
U cetvrtak pocinje lizanje Fukara i Manijakako sad Pitare yebe nisu u fazonu, hajde Zeljo dobij Svinjskii
![]()
NADAM SE DA ĆE HORDE ZLA U 29 KOLU POVESTI PJESMU " BIT ĆE ZRINJSKI KU*AC ŠAMPION!"![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuzlaci samo gledaju kome ce sta olizat 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.