Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Pa imamo bolju od vaše, dokazali smo to jučer.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Evander je napisao/la:
Nakon onog juce ti fakat kontas da vi imate dobru ekipu?
Dabog da uvijek ovako jaki bili.
Posteno?
Ko je rekao da smo jaki? Po imenima imamo najbolju ekipu u PL, po igri ne. Pozdravite igrača od 4 miliona
Za mlakonje iz lavora smo Barcelona, Bayern i Juventus u jednom.kyrgios je napisao/la:Evander je napisao/la:
Posteno?
Ko je rekao da smo jaki? Po imenima imamo najbolju ekipu u PL, po igri ne. Pozdravite igrača od 4 miliona
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Kojim ba imenima?kyrgios je napisao/la:Evander je napisao/la:
Posteno?
Alispahic je vece ime od bilo koga u vasoj ekipi, pa je **** bio kod nas.
Imate bivsa imena. Budimo realni.
Ako ti kontas da ce ti Bekirc progirati, ili Zolotic, onda je to tvoj problem.
Zahirovic garantujem da za godinu u Celku zavrsava.
Ono sto ste vi juce igrali, ono je ravno nuli.
Mi smo katastrofa, ali vi ste jos losiji, priznali to ili ne.
Ako smo mi losiji od vas, kako smo vas dobili?Evander je napisao/la:Kojim ba imenima?kyrgios je napisao/la:Evander je napisao/la:
Posteno?
Mi smo katastrofa, ali vi ste jos losiji, priznali to ili ne.
Alispahic, ikona BH fudbala
Alispahić invalid našim igračima a tom prvom Zahiroviću može samo pertle vezati. Ne može ni to jer je nesposoban. O Stevanoviću da ne pričam. Jer on nikad neće moći uraditi ono što su oni uradili a to je igrati za Želju.
Predaj se evander izgubio si boj, znaš kako ide dalje
Predaj se evander izgubio si boj, znaš kako ide dalje

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Da inace Alispahic je vece ime od Stevanovica
Zahirovic za godinu opet ide negdje u europu, najbolji zadnji vezni lige, Stevanovic ako ovako nastavi prekucat ce bez problema vaseg sut sa centra momka itd...
rekao sam i pred derbi precjenili ste sami ekipu, yebeni bekici vam okosnica ekipe, okic prvotimac, po imenima nemate ni top 3 ekipu lige

Zahirovic za godinu opet ide negdje u europu, najbolji zadnji vezni lige, Stevanovic ako ovako nastavi prekucat ce bez problema vaseg sut sa centra momka itd...
rekao sam i pred derbi precjenili ste sami ekipu, yebeni bekici vam okosnica ekipe, okic prvotimac, po imenima nemate ni top 3 ekipu lige

"Sudija je kriv za ovakav derbi. Ako je ovo namjerno uradio, treba ga suspendovati na pravi način, ako nije namjerno neka onda nosi cement ili kopa kanale. On je direktno uticao na ovakav ishod utakmice. Ovo je sramota za derbi, ne znam ko je postavio ovog momka da sudi. On ne zna pravila ovog derbija. Mislim, da ne treba dati nijednom sudiji koji je van kantona, da sudi tu utakmicu, jer oni ne znaju značaj derbija. Sramota je šta je uradio ovaj Jakupović", navodi Avdić.
Pravila derbija :O
Pravila derbija :O
- JoseeMourinho
- Kontakt:
bilo je i onih koji su izjavljivali da ste ipak najaci i dalje cak i titulu upisivalihilmo je napisao/la:Ja koliko se sjećam mi od januara mjeseca pišemo da nismo doveli adekvatne igrače koji su nam potrebni.JoseeMourinho je napisao/la: rekao sam i pred derbi precjenili ste sami ekipu, yebeni bekici vam okosnica ekipe, okic prvotimac, po imenima nemate ni top 3 ekipu lige

steta bgm za vas kad se pogleda sa neutralne strane cak mi je jarana nakon derbija bilo zao jer se cijelo vrijeme nado da cete biti bh dinamo

Ko je rekao da smo jaki? Po imenima imamo najbolju ekipu u PL, po igri ne. Pozdravite igrača od 4 miliona[/quote]
Kojim ba imenima?
Mi smo katastrofa, ali vi ste jos losiji, priznali to ili ne.[/quote]
Ako smo mi losiji od vas, kako smo vas dobili?
Alispahic, ikona BH fudbala[/quote]
Znas ti jako dobro kako ste nas dobili.
Znaju i u sudijskoj komisiji pa su danas reagovali.
Kojim ba imenima?

Plačite oči moooooojeeeeeeeeeee lakše ćeeeeeeeeee srcuuuuuu bitiiiiiii
Nesto sam slagao?newborn je napisao/la:Plačite oči moooooojeeeeeeeeeee lakše ćeeeeeeeeee srcuuuuuu bitiiiiiii
Da li je Jakupovic suspendovan danas?
Sto li Boze.
Bit ce da je radi nedosudjenog crvenog, penala, indirektnog udarca, radi ne kaznjavanja zutim kartonima i slicno...
Ali ok, sve posteno. Ja sam cestitao vama juce na pobjedi. Sto se mene tice, sve ok.
Ali ako mislite da imate neku ekipu i da ste bili bolji, ja vam samo zelim da vjecno ovakvi ostanete.
Je li posteno?
Kojim ba imenima?Evander je napisao/la:Ko je rekao da smo jaki? Po imenima imamo najbolju ekipu u PL, po igri ne. Pozdravite igrača od 4 miliona

Jakupovic je suspendovan zbog loseg sudjenja, ne zbog siljenja FK ZELJEZNICARU.
A znamo kako ste i vi titulu uzeli, reagovali su organi
Jakupovic je suspendovan jer je lose sudio u korist Zeljeznicara, a na stetu Sarajeva!
To je apsulutno svima jasno. Znamo svi koje su mu odluke juce bile pogresne. Cijela drzava je svjesna toga. U ostalom, imas snimak pa pogledaj. Nema potrebe da jedan drugog do sutra ubijedjujemo.
Ako si musko i ako imas casti, priznat ces. Nemoj biti zatucani skretnicar.
Ali kazem ti, to je najmanje bitno. Ti i dalje vjeruj da ste vi juce dobri bili i da imate dobru ekipu
Mene je stid koliko smo mi losi kad smo protiv onako jadnog protivnika izgubili juce.
To je dno dna.
To je apsulutno svima jasno. Znamo svi koje su mu odluke juce bile pogresne. Cijela drzava je svjesna toga. U ostalom, imas snimak pa pogledaj. Nema potrebe da jedan drugog do sutra ubijedjujemo.
Ali kazem ti, to je najmanje bitno. Ti i dalje vjeruj da ste vi juce dobri bili i da imate dobru ekipu

Mene je stid koliko smo mi losi kad smo protiv onako jadnog protivnika izgubili juce.
To je dno dna.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 apr 2016, 00:05, ukupno mijenjano 2 puta.
@portugalac
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...
Široki Brijeg je sređen od osnivanja, pa šta su napravili..?
Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...
Široki Brijeg je sređen od osnivanja, pa šta su napravili..?
Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.
Suspendovan je zbog lošeg suđenjaEvander je napisao/la:Jakupovic je suspendovan jer je lose sudio u korist Zeljeznicara!
To je apsulutno svima jasno. Cijela drzava je svjesna toga. U ostalom, imas snimak pa pogledaj. Nema potrebe da jedan drugog do sutra ubijedjujemo.
To je dno dna.
Mislim da je ipak zbog nesviranog ofsajda Benki kada je pogodio stativu, crvenog za Kovačevića koji je već imao žuti karton nakon što je srušio Stevanovića, zbog penala i nedodijeljenog crvenog kartona Kadušiću za start nad Memijom u petercu sredinom prvog poluvremena, žutog kartona Barbariću za udarac laktom u potiljak Bekrića, Duljeviću za simuliranje i guranje igrača sa obje ruke bez lopte s' leđa, Benki takođe zbog nesportskog ponašanja, i tako dalje i tako dalje...Evander je napisao/la:Nesto sam slagao?newborn je napisao/la:Plačite oči moooooojeeeeeeeeeee lakše ćeeeeeeeeee srcuuuuuu bitiiiiiii
Da li je Jakupovic suspendovan danas?
Sto li Boze.
Bit ce da je radi nedosudjenog crvenog, penala, indirektnog udarca, radi ne kaznjavanja zutim kartonima i slicno...
Ali ok, sve posteno. Ja sam cestitao vama juce na pobjedi. Sto se mene tice, sve ok.
Ali ako mislite da imate neku ekipu i da ste bili bolji, ja vam samo zelim da vjecno ovakvi ostanete.
Je li posteno?
Idemo opet plačite oči moooooojeeeeeeeeeee lakše ćeeeeeeeeee srcuuuuuu bitiiiiiii
E pa dao Bog da se vi u Europu plasirate, pa da imate isto sudjenje kao mi juce protiv vas, pa neka onda suspenduju tog sudiju isto tako.kyrgios je napisao/la:Suspendovan je zbog lošeg suđenjaEvander je napisao/la:Jakupovic je suspendovan jer je lose sudio u korist Zeljeznicara!
To je apsulutno svima jasno. Cijela drzava je svjesna toga. U ostalom, imas snimak pa pogledaj. Nema potrebe da jedan drugog do sutra ubijedjujemo.
To je dno dna.
Posteno?
Daće Bog da se mi plasiramo, jel pošteno?Evander je napisao/la:E pa dao Bog da se vi u Europu plasirate, pa da imate isto sudjenje kao mi juce protiv vas, pa neka onda suspenduju tog sudiju isto tako.kyrgios je napisao/la:Suspendovan je zbog lošeg suđenjaEvander je napisao/la:Jakupovic je suspendovan jer je lose sudio u korist Zeljeznicara!
To je dno dna.
Posteno?
Ne raspravljate se sa štrumfovima, zatucani su za bilo kakvu konverzaciju...
Amer Dupovac!