Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Sto izbrisa post Evanderu ?
Rahma tek sad sebi dosao i odmah klizeciRahma je napisao/la:Ne raspravljate se sa štrumfovima, zatucani su za bilo kakvu konverzaciju...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bravo Evandere, samo tako, nek se pali 
Ne znate sta vam se sprema od Uefice

Ne znate sta vam se sprema od Uefice
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma jbg te sam ja i "prozvo"hilmo je napisao/la:@portugalac
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...
Široki Brijeg je sređen od osnivanja, pa šta su napravili..?
Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.

imali smo i mi sansu jbg po meni najveca je bila nakon newcastla, ali opet ova vasa je bila daleko najbolja, 0 dugova, najvise para i pametno sastaviti tim koji ce biti iznad lige, ali eto jbg bilo proslo ni prvi ni zadnji nesposobni kadar koji ce proci kroz timove
ma za iducu sezonu po meni isto prvih 5 ekipa, zrinjski/siroki nastavljaju svoje, mi smo jaki uz nadam se minimalne izmjene igrackog kadra, a vi ako ostanete bez europe ocekujem 2-3 dosta jaka igracka imena i et sloboda koja opet treba vidjet kakavu ce ekipu imati, ali ako ostanu azmir i husref i oni su tu, i et 5 od 6 koje ce biti u onoj ligi za prvaka na kraju

drugo je sa sirokim jbg valja nac 11 kvalitetnih katolika bas toliko da dominiraju

pitarska mitomanija level 97578489237289857 i ne nazire se kraj... lažu, petljaju, izmišljaju a ne znaju gdje im je dupe a gdje glava
i jjebo te tek sad izašli iz rupa 

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Nema Evandera
To je tih pet ekipa koje će se svih narednih sezona boriti za izlazak u Evropu. Teško da će se neko drugi moći ubaciti tu. Pitanje je samo ko će ispasti iz utrke na kraju.JoseeMourinho je napisao/la:ma jbg te sam ja i "prozvo"hilmo je napisao/la:@portugalac
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...
Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.![]()
imali smo i mi sansu jbg po meni najveca je bila nakon newcastla, ali opet ova vasa je bila daleko najbolja, 0 dugova, najvise para i pametno sastaviti tim koji ce biti iznad lige, ali eto jbg bilo proslo ni prvi ni zadnji nesposobni kadar koji ce proci kroz timove
ma za iducu sezonu po meni isto prvih 5 ekipa, zrinjski/siroki nastavljaju svoje, mi smo jaki uz nadam se minimalne izmjene igrackog kadra, a vi ako ostanete bez europe ocekujem 2-3 dosta jaka igracka imena i et sloboda koja opet treba vidjet kakavu ce ekipu imati, ali ako ostanu azmir i husref i oni su tu, i et 5 od 6 koje ce biti u onoj ligi za prvaka na kraju![]()
drugo je sa sirokim jbg valja nac 11 kvalitetnih katolika bas toliko da dominiraju
Ova zadnja rečenica

Sudija je opravdano suspendovan jer je loše sudio, nije šiljio, ne namjerno, ali je uticao na konačan ishod. Međutim to se dešava i to treba prihvatiti. Da je Blagojeviću dao žuti do 15 ili 20 minute mislim da bi drugačije bilo, a bio je zreo za kartona. Međutim....
do sljedećeg derbija.
P.S. De mi na pp pošalji kako da ubacim one hrvatske liste na KODI
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma pola zuti nije morao dati, a opet jos je 4-5 mogao dati, jbg obje opcije su ispravne kad se kazu i mogu se pravdati sa krijerijom sudjenja (blazi/stroziji), al jbg losa liga, losa drzava, lose sve pa tako i sudijehilmo je napisao/la:To je tih pet ekipa koje će se svih narednih sezona boriti za izlazak u Evropu. Teško da će se neko drugi moći ubaciti tu. Pitanje je samo ko će ispasti iz utrke na kraju.JoseeMourinho je napisao/la:ma jbg te sam ja i "prozvo"hilmo je napisao/la:@portugalac
Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.![]()
ma za iducu sezonu po meni isto prvih 5 ekipa, zrinjski/siroki nastavljaju svoje, mi smo jaki uz nadam se minimalne izmjene igrackog kadra, a vi ako ostanete bez europe ocekujem 2-3 dosta jaka igracka imena i et sloboda koja opet treba vidjet kakavu ce ekipu imati, ali ako ostanu azmir i husref i oni su tu, i et 5 od 6 koje ce biti u onoj ligi za prvaka na kraju![]()
Ova zadnja rečenica![]()
![]()
Sudija je opravdano suspendovan jer je loše sudio, nije šiljio, ne namjerno, ali je uticao na konačan ishod. Međutim to se dešava i to treba prihvatiti. Da je Blagojeviću dao žuti do 15 ili 20 minute mislim da bi drugačije bilo, a bio je zreo za kartona. Međutim....
do sljedećeg derbija.
P.S. De mi na pp pošalji kako da ubacim one hrvatske liste na KODI

vjeruj preko godine nijednu listu nisam ubacio, uglavnom u addonsima nadji pvr client tako nesto eneable ga i onda u settingsu toga negdje stavis link do liste, bila je nekad djabe na bugovom forumu dobra vidi da jos nije ziva

i da iduce godine 4 derbija

Ovaj dječko je @joker90, hanuma je @PipiDugaCarapa. Ova četverica, koja su iza njih nekih 7-8 metara, su: @Besic, @hilmo, @PitarBordo i @Bosniacum Lilium.vedoz je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce drug High rat s Pdc ili ce Pdc samo potvrditi! Pitanje je sad 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sto se tice broja stranica na temama istoimenih klubova, razlika je pala na cca 2.500, a ako se ne varam prije godinu je bila 4.000-5.000.
Mucki odigrano od strane uprave plavih, sad samo oni i skupstinari pisu po forumu.
Mucki odigrano od strane uprave plavih, sad samo oni i skupstinari pisu po forumu.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- elamalakia
- Kontakt:
FKŽ - Odgovori: 292524 - Pogledano : 28452009
FKS - Odgovori: 241936 - Pogledano : 19504363
:
FKS - Odgovori: 241936 - Pogledano : 19504363

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Tek sad ovo vidim zivota mi!High je napisao/la:Ovaj dječko je @joker90, hanuma je @PipiDugaCarapa. Ova četverica, koja su iza njih nekih 7-8 metara, su: @Besic, @hilmo, @PitarBordo i @Bosniacum Lilium.vedoz je napisao/la:

Gdje je Pipi, ima li novi nick?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@ rasavojejoker90 je napisao/la:Tek sad ovo vidim zivota mi!High je napisao/la:Ovaj dječko je @joker90, hanuma je @PipiDugaCarapa. Ova četverica, koja su iza njih nekih 7-8 metara, su: @Besic, @hilmo, @PitarBordo i @Bosniacum Lilium.vedoz je napisao/la:![]()
Gdje je Pipi, ima li novi nick?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
Čuj kočijaša i pobornika nove filozofije.
Čuj kočijaša i pobornika nove filozofije.

Komsije, da odgodimo derbi da se ne brukamo? 

ovo ce da bude najbolji derbi poslije rata garantujemEvander je napisao/la:Komsije, da odgodimo derbi da se ne brukamo?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."