Sarajevo vs Zeljeznicar

Muerte
Kontakt:

Re: Sarajevo vs Zeljeznicar

Post Postao/la Muerte » 26 apr 2016, 00:11

Sto izbrisa post Evanderu ?

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 26 apr 2016, 00:11

Rahma je napisao/la:Ne raspravljate se sa štrumfovima, zatucani su za bilo kakvu konverzaciju...
Rahma tek sad sebi dosao i odmah klizeci :rol: :rol: :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 26 apr 2016, 00:11

Bravo Evandere, samo tako, nek se pali ;)

Ne znate sta vam se sprema od Uefice

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 apr 2016, 00:12

hilmo je napisao/la:@portugalac
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...
Široki Brijeg je sređen od osnivanja, pa šta su napravili..?

Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.
ma jbg te sam ja i "prozvo" :mrgreen:
imali smo i mi sansu jbg po meni najveca je bila nakon newcastla, ali opet ova vasa je bila daleko najbolja, 0 dugova, najvise para i pametno sastaviti tim koji ce biti iznad lige, ali eto jbg bilo proslo ni prvi ni zadnji nesposobni kadar koji ce proci kroz timove

ma za iducu sezonu po meni isto prvih 5 ekipa, zrinjski/siroki nastavljaju svoje, mi smo jaki uz nadam se minimalne izmjene igrackog kadra, a vi ako ostanete bez europe ocekujem 2-3 dosta jaka igracka imena i et sloboda koja opet treba vidjet kakavu ce ekipu imati, ali ako ostanu azmir i husref i oni su tu, i et 5 od 6 koje ce biti u onoj ligi za prvaka na kraju :mrgreen:

drugo je sa sirokim jbg valja nac 11 kvalitetnih katolika bas toliko da dominiraju :mrgreen:

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 26 apr 2016, 00:13

pitarska mitomanija level 97578489237289857 i ne nazire se kraj... lažu, petljaju, izmišljaju a ne znaju gdje im je dupe a gdje glava :rol: i jjebo te tek sad izašli iz rupa :shock:
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 26 apr 2016, 00:18

Nema Evandera

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 26 apr 2016, 00:19

prave plačipičkke
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 apr 2016, 00:20

JoseeMourinho je napisao/la:
Izbrisao sam prethodni post, jer sam smatrao da mi ta rasprava ne treba, ali kad si već citirao...
Pa obično oni koji su to sve najavljivali i priželjkivali su nakon utakmice bili i najviše razočarani. Nikom nije drago izgubiti utakmicu pogotovo derbi, ali to je fudbal. Bojao sam se derbija još od samog početka polusezone, jer se vidjelo da mi nismo ono što smo trebali biti. Ko to nije vidio neka se zapita. Ali bilo je i onih koju su nas vidjeli na drugoj strani tabele. Istina je ustvari u sredini.
Šansu za izdizanjem ste imali i vi prije nekoliko sezona pa ste je usra.li, tako da...

Rano je govoriti o favoritima za narednu sezonu, da je ovu okončati sa što manje krvi.
imali smo i mi sansu jbg po meni najveca je bila nakon newcastla, ali opet ova vasa je bila daleko najbolja, 0 dugova, najvise para i pametno sastaviti tim koji ce biti iznad lige, ali eto jbg bilo proslo ni prvi ni zadnji nesposobni kadar koji ce proci kroz timove

ma za iducu sezonu po meni isto prvih 5 ekipa, zrinjski/siroki nastavljaju svoje, mi smo jaki uz nadam se minimalne izmjene igrackog kadra, a vi ako ostanete bez europe ocekujem 2-3 dosta jaka igracka imena i et sloboda koja opet treba vidjet kakavu ce ekipu imati, ali ako ostanu azmir i husref i oni su tu, i et 5 od 6 koje ce biti u onoj ligi za prvaka na kraju :mrgreen:

drugo je sa sirokim jbg valja nac 11 kvalitetnih katolika bas toliko da dominiraju :mrgreen:
To je tih pet ekipa koje će se svih narednih sezona boriti za izlazak u Evropu. Teško da će se neko drugi moći ubaciti tu. Pitanje je samo ko će ispasti iz utrke na kraju.

Ova zadnja rečenica :mrgreen: :mrgreen:

Sudija je opravdano suspendovan jer je loše sudio, nije šiljio, ne namjerno, ali je uticao na konačan ishod. Međutim to se dešava i to treba prihvatiti. Da je Blagojeviću dao žuti do 15 ili 20 minute mislim da bi drugačije bilo, a bio je zreo za kartona. Međutim....

do sljedećeg derbija.

P.S. De mi na pp pošalji kako da ubacim one hrvatske liste na KODI

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 26 apr 2016, 00:24

hilmo je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:

To je tih pet ekipa koje će se svih narednih sezona boriti za izlazak u Evropu. Teško da će se neko drugi moći ubaciti tu. Pitanje je samo ko će ispasti iz utrke na kraju.

Ova zadnja rečenica :mrgreen: :mrgreen:

Sudija je opravdano suspendovan jer je loše sudio, nije šiljio, ne namjerno, ali je uticao na konačan ishod. Međutim to se dešava i to treba prihvatiti. Da je Blagojeviću dao žuti do 15 ili 20 minute mislim da bi drugačije bilo, a bio je zreo za kartona. Međutim....

do sljedećeg derbija.

P.S. De mi na pp pošalji kako da ubacim one hrvatske liste na KODI
ma pola zuti nije morao dati, a opet jos je 4-5 mogao dati, jbg obje opcije su ispravne kad se kazu i mogu se pravdati sa krijerijom sudjenja (blazi/stroziji), al jbg losa liga, losa drzava, lose sve pa tako i sudije :mrgreen:

vjeruj preko godine nijednu listu nisam ubacio, uglavnom u addonsima nadji pvr client tako nesto eneable ga i onda u settingsu toga negdje stavis link do liste, bila je nekad djabe na bugovom forumu dobra vidi da jos nije ziva :mrgreen:

i da iduce godine 4 derbija :tokralju: :tokralju:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 26 apr 2016, 00:40

slika

High

Post Postao/la High » 26 apr 2016, 01:12

vedoz je napisao/la:slika
Ovaj dječko je @joker90, hanuma je @PipiDugaCarapa. Ova četverica, koja su iza njih nekih 7-8 metara, su: @Besic, @hilmo, @PitarBordo i @Bosniacum Lilium.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 apr 2016, 02:53

Hoce drug High rat s Pdc ili ce Pdc samo potvrditi! Pitanje je sad :?:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

scooty11
Kontakt:

Post Postao/la scooty11 » 26 apr 2016, 03:04

raja imal gdje snimak tekme na yt? ili ?
MIRZA RASCIC !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 14 jul 2016, 22:18

Sto se tice broja stranica na temama istoimenih klubova, razlika je pala na cca 2.500, a ako se ne varam prije godinu je bila 4.000-5.000.

Mucki odigrano od strane uprave plavih, sad samo oni i skupstinari pisu po forumu. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 14 jul 2016, 22:48

FKŽ - Odgovori: 292524 - Pogledano : 28452009
FKS - Odgovori: 241936 - Pogledano : 19504363

:mrgreen: :lol: :
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2016, 23:33

High je napisao/la:
Ovaj dječko je @joker90, hanuma je @PipiDugaCarapa. Ova četverica, koja su iza njih nekih 7-8 metara, su: @Besic, @hilmo, @PitarBordo i @Bosniacum Lilium.
Tek sad ovo vidim zivota mi! :urnebes:

Gdje je Pipi, ima li novi nick?
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 14 jul 2016, 23:40

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:
Tek sad ovo vidim zivota mi! :urnebes:

Gdje je Pipi, ima li novi nick?
@ rasavoje
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 18 jul 2016, 20:40

[youtube][/youtube]

Čuj kočijaša i pobornika nove filozofije. :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 jul 2016, 22:46

Komsije, da odgodimo derbi da se ne brukamo? :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 jul 2016, 22:53

Evander je napisao/la:Komsije, da odgodimo derbi da se ne brukamo? :D
ovo ce da bude najbolji derbi poslije rata garantujem :kafa: , niko nista ne zna, valjda otvoreno ulazimo i mi i vi i kisa golova, zeljo pobjedjuje i svi zadovoljni :D
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, delko, Maestro^^ i 14 gostiju.