FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ne treba niko od nas više tamo da ulazi. Prijedlog je tu, pa vidite. Ja sam završio s onim sranjem, a i vama svima iskreno preporučujem.
Kad će više taj naš forum...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Naš forum se brzo može napraviti, ko je voljan da to uradi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Slazem se, kad je meni postala bezze tema jbg onda... zar iko radi na nasem forumu?wobly92 je napisao/la:Ma ne treba niko od nas više tamo da ulazi. Prijedlog je tu, pa vidite. Ja sam završio s onim sranjem, a i vama svima iskreno preporučujem.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
gledam raspored nesto, je li moguce da se igra 04.,07.,11(kup),14.,i 18.(kup) maja, pa nije ov NBA j.ebote
armine, za koga ti navijas
zaključano, ende, hvala administraciji konačno, sramota je ono za ljudski rod.DoeTz je napisao/la:Slazem se, kad je meni postala bezze tema jbg onda... zar iko radi na nasem forumu?wobly92 je napisao/la:Ma ne treba niko od nas više tamo da ulazi. Prijedlog je tu, pa vidite. Ja sam završio s onim sranjem, a i vama svima iskreno preporučujem.
Ja sam rekao ako u ovakvim uslovima dodju do trofeja treba im uzet mjere i izlit zlatne kipove svakog igraca, Azmira, Husrefa, Vugdalica i poredat ih po gradu et.armin dju je napisao/la:gledam raspored nesto, je li moguce da se igra 04.,07.,11(kup),14.,i 18.(kup) maja, pa nije ov NBA j.ebote
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Taman tamo gdje je bila opština 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Chinaglia je napisao/la:armine, za koga ti navijas
Simpatizer Slobode,i svega pozitivnog u BiH.
joj kada bude tekma protiv Radnika, kada Fukare povedu: ustani zapad, a zapad ustane i upali bliceve 
sa podrucja TK odrođenja, odnedavno nastanjen u Tuzli, ako cemo u krvne zrnce.armin dju je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:armine, za koga ti navijas
dajte mu antibot pitanjearmin dju je napisao/la:Simpatizer Slobode,i svega pozitivnog u BiH.Chinaglia je napisao/la:armine, za koga ti navijas
Jel i onih pozitivnih na HIV?armin dju je napisao/la:sa podrucja TK odrođenja, odnedavno nastanjen u Tuzli, ako cemo u krvne zrnce.armin dju je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:armine, za koga ti navijas
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Kakve veze ima ovaj post sa slobodom.Chinaglia je napisao/la:shvatam da je ona tema zamisljena da se u njoj sprda o klubovima, da se na taj nacin podjebava, provocira, al' ta tema vec odavno nije takva, tamo se odavno psuje i vrijedja na licnom nivou, spominje se porodica i tako dalje
oni su veceras dotakli dno i pokazali se, a vi i dalje tamo nesto pisete, nikako vas ne kontam
wien, covjece, dodji ovdje i pisi o Slobodi, zajebi oni temu, ovo isto vazi i za ostale sa nase teme
hajde kada se sprdate na razuman nacin, nema veze, al' kada su ovakve stvari, a vi i dalje piste ..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
inace vjerovatno sam stariji od vecine sa ovog pdf, pa mozda i ispao iz nekih fazona,ali sam od onih koji zivi za dan da moze porodicno otici na neku utakmicu izmedju ostalog, nebitno u kojem gradu u BiH, p.s. nadam se da nece biti problema u Bijeljini u slucaju pobjede na Tusnju i uzimanja kupa, jer druga se igra tamo koliko upratih
Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
sto ne smiju, niko ne smije da ih bije osim nase milicijeDoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
Pazi imas dvije opcije u ovoj drzavi, zatvor il bolnicaChinaglia je napisao/la:sto ne smiju, niko ne smije da ih bije osim nase milicijeDoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.![]()
![]()
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Isao sam protiv olimpika maksuzije sam sa svojim autom, i svratio do brata koji studira u sarajevu... U jednu ruku mi je tuzno sto sam vidio oko 10 blindiranih kombija koji su osiguravali 2 busa sa navijacima, zar je dotle doslo, a u drugu ruku mi je je drago sa aspekta sigurnosti, i ako su svi navijaci na gostovanjima podjednako zasticeni, onda je napredak evidentan.DoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.
ne znam, kod mene je na sake, bez bolnice, bez zatvoraDoeTz je napisao/la:Pazi imas dvije opcije u ovoj drzavi, zatvor il bolnicaChinaglia je napisao/la:sto ne smiju, niko ne smije da ih bije osim nase milicijeDoeTz je napisao/la:Evo upravo je lik dokaz za ono sto sam ja govorio za gostovanja ... koliko samo ljudi zeli ici na gostovanja a ne smije.![]()
![]()
Budimo realni kojem porodicnom covjeku to treba ? Ustvari da preformulisem, kome to treba ?
onako, cisto da obrazi dobiju malo boje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.