Slatkica je brate, samo nigdje sise ali nadoknadi ustima sve.samirr je napisao/la:Kakve sam poruke od Bojane voditeljice dobijao nisu za foruma. 100 % njezin profil.
Bojana plavka je kraljica
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Slatkica je brate, samo nigdje sise ali nadoknadi ustima sve.samirr je napisao/la:Kakve sam poruke od Bojane voditeljice dobijao nisu za foruma. 100 % njezin profil.
Ima ona sise al" ih ne nosi.MuhamedTM je napisao/la:Slatkica je brate, samo nigdje sise ali nadoknadi ustima sve.samirr je napisao/la:Kakve sam poruke od Bojane voditeljice dobijao nisu za foruma. 100 % njezin profil.
Bojana plavka je kraljicahocemo Bojanu!
Ko je bojana??MuhamedTM je napisao/la:Slatkica je brate, samo nigdje sise ali nadoknadi ustima sve.samirr je napisao/la:Kakve sam poruke od Bojane voditeljice dobijao nisu za foruma. 100 % njezin profil.
Rinuka je napisao/la:Ko je bojana??MuhamedTM je napisao/la:Slatkica je brate, samo nigdje sise ali nadoknadi ustima sve.samirr je napisao/la:Kakve sam poruke od Bojane voditeljice dobijao nisu za foruma. 100 % njezin profil.

Mališa ponasaj se inace ides pod motorku crne bojejoker90 je napisao/la:Muki dok ovo gleda!![]()
Ma kakvo cestitanje i kakvi crni jarani? Idi zasilji ga na macu Muki i spavaj!MuhamedTM je napisao/la:Mališa ponasaj se inace ides pod motorku crne bojejoker90 je napisao/la:Muki dok ovo gleda!![]()
![]()
Pokusavas 3-4 puta skrenuti paznju na sebe I niko te ne šljivi. Jesi vidio kakvog si jarana izgubio, spreman sam bio koktela izbusit ko rešeto zbog Jokija. Osvetit te kao da si mi rođak 6og koljena a ti ni cestito nisi, jos mi branis da se radujem. Aferim! Nisam se nadao to od tebe da cestitat neces isp'o si pichka, ko ja prema Tuzlacima kad sam ih napado redom sto se raduju. Ipak poslije sam im ljudski cestito
Bukvalac, nema sta pametan si žestoko. Reko sam ja da kazem da mi je el chapo rođak ti bi to za par dana pokuso dokazat. Lik jos zivi u filmovima, Joker nije istinit probudi se nema betmena I prestani špijunirati krhotino od insana.joker90 je napisao/la:Ma kakvo cestitanje i kakvi crni jarani? Idi zasilji ga na macu Muki i spavaj!MuhamedTM je napisao/la:Mališa ponasaj se inace ides pod motorku crne bojejoker90 je napisao/la:Muki dok ovo gleda!![]()
![]()
Pokusavas 3-4 puta skrenuti paznju na sebe I niko te ne šljivi. Jesi vidio kakvog si jarana izgubio, spreman sam bio koktela izbusit ko rešeto zbog Jokija. Osvetit te kao da si mi rođak 6og koljena a ti ni cestito nisi, jos mi branis da se radujem. Aferim! Nisam se nadao to od tebe da cestitat neces isp'o si pichka, ko ja prema Tuzlacima kad sam ih napado redom sto se raduju. Ipak poslije sam im ljudski cestito
Uprava nam placa sve jbg. Makar nas ne gase, ko vas DinoHigh je napisao/la:Originalne su i Fukare, ponajviše kad im plaćaju gostovanja.
Vi ste se ugasili čim ste se osnovali.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uprava nam placa sve jbg. Makar nas ne gase, ko vas DinoHigh je napisao/la:Originalne su i Fukare, ponajviše kad im plaćaju gostovanja.
Morat ces restartovati to odbrojavanje zadnje koloHigh je napisao/la:Vi ste se ugasili čim ste se osnovali.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uprava nam placa sve jbg. Makar nas ne gase, ko vas DinoHigh je napisao/la:Originalne su i Fukare, ponajviše kad im plaćaju gostovanja.![]()
http://online-countdown.hr.downloadastr ... EgdGl0dWx1
Još se niste ni zahvalili što smo vam pokazali pehar u 30. kolu.
HAHAHhHaahahahahah sta propusti jbtjoker90 je napisao/la:Ko je GinDis?solinas je napisao/la:Kako ste glupi to je za gindisa.![]()
![]()
![]()
Ali ovako je jos sladje. Kolektivna histerija.![]()
Divovi na aparatima.![]()
Ugasice ih brkica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.