PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
[youtube][/youtube]
Uskoro će i "pitari"ovako sudijama davat degenek.
Uskoro će i "pitari"ovako sudijama davat degenek.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 apr 2016, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nastavak !
"Propali ko muda kroz bokserice"
Nastavak !

"Propali ko muda kroz bokserice"

Sihire će nam poturiti.High je napisao/la:Čuvajte se na vlastitom kućnom pragu.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 apr 2016, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:

Čelnici Sarajeva stavili Skupštini mandate na raspolaganje

Šta uradi crni Smiljane?
Ja volim FK Tuzla City
- amazon
- Kontakt:
Bilo je pitanje samo koje cemo ih godine rasformirati. 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Koga ste ba rasformirali? Čvrsto držimo peto mjesto ove sezone, a sljedeće sezone napadamo šesto mjesto i učešće u ligi za prvaka. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta kaze kralj na temi Saraj'va... Toliko smo se usrali da nas ne pregaze da smo morali i motivatora angazovati!
Koji je show tamo, to nije normalno. Juce lik govori kako je Misimovica privodila SIPA, i kao dokaz citira clanak gdje se spominje neki potpuno drugi covjek... Sta im uradismo, majko moja. 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Amypitar: "Misimovića je privodila SIPA !"SlevinKelevra je napisao/la:Sta kaze kralj na temi Saraj'va... Toliko smo se usrali da nas ne pregaze da smo morali i motivatora angazovati!![]()
![]()
Koji je show tamo, to nije normalno. Juce lik govori kako je Misimovica privodila SIPA, i kao dokaz citira clanak gdje se spominje neki potpuno drugi covjek... Sta im uradismo, majko moja.
Carsijaba: "Nije istina, Misimovića nikada SIPA nije privela."
Amypitar nakon toga, postavlja članak u kojem jasno piše da je SIPA privela Senada Zaimovića te još i boldira taj dio.

@sloboda72

Pozder, Radinović, hajmo po Zeca.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesi ovo trazio?

Dobro su uspjeli da je rasire do kraja, koliko ih je bilo

Dobro su uspjeli da je rasire do kraja, koliko ih je bilo

-
- Kontakt:
Kont'o sam, nisu ovaki pičići ...barem nije ličilo prije par mjeseci dok su najavljivali nebesa i vasione
al jok, kmeče evo 2 dana i pitanje je kad će prestati kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
A ismijavali tuzlake nakon jesenje utkmice na Koševu, kažu "muška igra"...šta je sad ?

A ismijavali tuzlake nakon jesenje utkmice na Koševu, kažu "muška igra"...šta je sad ?
kakve su ovo picke na grbavici su trebali primiti 3 komada sreca ih je spasila ,na kosevu zadnjih 5 derbija se izvlace konstantno i sad su ocekivali da ce im se pokloniti pobjeda ,nek picke pogledaju svaki gradski derbi kako se igra na svijetu nije to kosarka to je savremeni fudbal bordo balerine ,svaki start izvadili i napravili klip i kmece ,debeli benko se baca u 16 ,pogadza stative iz ofsajada sve regularno ,
[youtube][/youtube]
Jedna pjesma za pitare sa Grbavice
Jedna pjesma za pitare sa Grbavice
- SlevinKelevra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo da zamolim ovog objektivnog, sto je pravio kompilaciju navodnih gresaka Jakupovica, da video nadogradi i slijedecim elementima
3:00 - nije ofsajd?
4:17 - nije faul? nije zuti?
4:21- nije korner?
Hvala!
I ovi sto pricaju da je Stevanovic trebao biti iskljucen, nek pogledaju koji raniji derbi (ima na YT). Da je takav kriterij, svaki bi zavrsio sa 4-5 iskljucenih igraca.
Samo da zamolim ovog objektivnog, sto je pravio kompilaciju navodnih gresaka Jakupovica, da video nadogradi i slijedecim elementima
3:00 - nije ofsajd?
4:17 - nije faul? nije zuti?
4:21- nije korner?
Hvala!
I ovi sto pricaju da je Stevanovic trebao biti iskljucen, nek pogledaju koji raniji derbi (ima na YT). Da je takav kriterij, svaki bi zavrsio sa 4-5 iskljucenih igraca.
Kome se ba pravdate ? Neka pjena ba, neka puknu od muke. Dabogda na svakoj utakmici bili osteceni.
- amazon
- Kontakt:
Previse smo cekali da ih rasformiramo. Predaj se Dino, izgubio si boj. Supak si veliki zivota mi mog.uNbx je napisao/la:Koga ste ba rasformirali? Čvrsto držimo peto mjesto ove sezone, a sljedeće sezone napadamo šesto mjesto i učešće u ligi za prvaka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Amin!Muerte je napisao/la:Kome se ba pravdate ? Neka pjena ba, neka puknu od muke. Dabogda na svakoj utakmici bili osteceni.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A krleža dokle više. Pa brato ko da spavaš u siru iz mjeha grob te yebosolinas je napisao/la:Kako ste glupi to je za gindisa.![]()
![]()
![]()
Ali ovako je jos sladje. Kolektivna histerija.![]()
Divovi na aparatima.![]()
Ugasice ih brkica.
A tek kada silujemo svinjski u po Mostara govedina ce se sam ponuditi kao kurban

Opet se The Macici uskurcili..,Ako nastavite, pusticemo aldina na vas titam..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da komitet urgira da iz PL ide pet predstavnika u evropska takmicenja. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Ti u svojoj kuci ne mozes pustiti papagaja iz kaveza, a ne nesto drugoRinuka je napisao/la:Opet se The Macici uskurcili..,Ako nastavite, pusticemo aldina na vas titam..

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot] i 21 gost.