FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Momciluk
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Momciluk » 26 apr 2016, 11:32

Beduin je napisao/la:A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.

Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...

Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
krlezi nesto svetinja? evo sta meni pise nakon mog normalnog upisa na temi
solinas je napisao/la:Mars sa teme yebem ti fameliju.
da je njemu njegova porodica svetinja ne bi nekome drugom pisao ovo.. za sve sto se desilo kriv je iskljucivo on, nije njemu zena nikakva svetinja lik je samo glup i nista vise, je bo ga gindis u s.pak..
izvinjavam se sto pisem po temi ali glupo je od vas sto branite ovog seljacinu.
This time next year we'll be millionaires.

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 26 apr 2016, 11:34

emirzlaTu je napisao/la:
merak je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Gdje si ti na gostovanja isao pa je u Sarajevu najgore ? :silent:
Najgora policija stoka nad stokom koja samo trazi da ih pogledas krivo da se istreniraju na tebi nicim izazvani. Sva gostovanja koja sam odradio u zivotu nikad nisam dosao u Sarajevo da nas nisu cekali na noz. Ovo ti ne pisem kao balavac zeljan prepucavanja imam preko 20 godina gostovanja i vjeruj mi da je svaki put kriticno sa njima. Razumijem i policiju donekle jer se susrece sa svim i svacim al brate ne mozes se ponasati sa porodicnim ljudima na taj nacin iz cista mira.
Ubjedljivo najgori,hvala Bogu grupa ima koliko toliko normalne raje kojoj nije do problema i ponasaju se krajno korektno.Dok oni jedva cekaju da izazovu incident svojom agrescivnoscu....ako imas naocale na glavi i ides da te pretrese 80% da ce te udarit sto nisi skino naocale(vidio svojim ocima) :crazy:
A što tjeraju momke da skinu patike da se pregledaju ...
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 26 apr 2016, 11:45

NaIrcuJeTop je napisao/la:A što tjeraju momke da skinu patike da se pregledaju ...
Druze ne odnosim se ja na proceduru jer svim znamo kako su navijaci snalazljivi i gdje sve nece sakriti stvari ne ulazim u to. Odnosim se na nastup i njihove namjere da te direktno isprovociraju ne znajuci sa kim se susrece. U mojoj ekipi je sve starija raja od doktora, profesora pa do obicnih penzionera i ne mozes ti se starijem covjeku obracati kao da je klosar bez ikakvog povoda. Usporedit cu samo sarajevsku i zenicku policiju kad smo gostovali. Prije Zenice nas lijepo zaustavise pregledase bez ikakvih problema na visokom nivou profesionalnosti i pustise dalje dok su ovi drugi svaki put prije Sarajeva dosli kao da je 93. nabrijani.
samo Sloboda

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 apr 2016, 12:04

Dobro si ko 93ca.kontam jebote ovi vode direktno na nisice. :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 apr 2016, 12:20

Momciluk je napisao/la:
Beduin je napisao/la:A sad tek vidim sta se na Prepucavanjima izdesavalo, vrli Manijaci uz ponekog ucenog Pitara ponovo poceli prozivati neciju zenu javno po forumu, i to ni manje ni vise nego imenom. Neki momci su mi toliko pali u ocima tamo da, posto citaju nase teme ovdje, ako ikada mi se ponovo jave na PP poslacu ih u 3 pm. A znaju to neki od njih o kome pisem.
Solinas takodjer bespotrebno ulazi u rasprave, a zna ishod. Onda, usljed tolikog omalovazavanja Tuzle i tuzlaka, momak spomene bombe i metke (mada i ovo je bespotrebno i ne treba biti tema zaj3bancije ni u kojem slucaju) i onda mu se spominje porodica, svetinja.

Eto jednom Faraonu je Mirza svetinja, niti je ikada momka sreo u zivotu, niti je ikada prismrdio kopu Manijaka, a utakmica Zelje je odgledao koliko i ja utakmica Lyona. Znaci nekih 15ak u zivotu i to je to. Ne ulazeci u to da je svaki zivot dragocjen i treba ga postovati, ali da tako olako se spustaju ljudi nisko da nize ne moze, ili uzvracaju istom mjerom i pravdaju to kako je neko prvi zapoceo, a u biti samo dokazuju da su isti ili cak i gori, decidniji, pogubniji...

Zato ja vise tamo ni rijeci necu napisati, iako sam to jednom sebi obecao upravo zbog psovanja moje porodice, i ne znam koji me sejtan ponovo tamo navratio. Ali bespotrebno sve ovo pisem kad ce opet jedni te isti ljudi ici tamo i truditi se svim silama da stvore losu sliku o tuzlacima i Tuzli, a sebe izblamiraju da im se i oni kockasti cak smiju. Samo vi bujrum crveno-crna braco, udrite jos jace po sebi i sramotite nas grad, nase ljude, nase velikane koji su krv propisali da bi stvorili neki rezultat i predstavili Tuzlu u pozitivnom, sportskom svjetlu cijelom svijetu. Dozvolite pacerima, bubuljicarima da to omalovazavaju, j3be se vama za Jedinstvom i Razijom Mujanovic, za Delibasicem, Kadom Delic, Hukicem, Cecom Kitic i mnogim drugim sportistima...
krlezi nesto svetinja? evo sta meni pise nakon mog normalnog upisa na temi
solinas je napisao/la:Mars sa teme yebem ti fameliju.
da je njemu njegova porodica svetinja ne bi nekome drugom pisao ovo.. za sve sto se desilo kriv je iskljucivo on, nije njemu zena nikakva svetinja lik je samo glup i nista vise, je bo ga gindis u s.pak..
izvinjavam se sto pisem po temi ali glupo je od vas sto branite ovog seljacinu.
Majku vam **** od kako sam se registeovao ovdje gledam i citam uvrede na racun svega tuzlanskog, od grada ljudi kluba pravopisa licnog vrijedjanja obitelji od A do Z i onda kada vam neko uzvrati glumite kolektivnu histeriju i zrtve.moralne vertikale.
Yebem li vam fameliju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 apr 2016, 12:29

De ba sta vam je. Ccc
Jel istina da je graovac izgubljen na zrinjski?

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 26 apr 2016, 12:30

merak je napisao/la:
NaIrcuJeTop je napisao/la:A što tjeraju momke da skinu patike da se pregledaju ...
Druze ne odnosim se ja na proceduru jer svim znamo kako su navijaci snalazljivi i gdje sve nece sakriti stvari ne ulazim u to. Odnosim se na nastup i njihove namjere da te direktno isprovociraju ne znajuci sa kim se susrece. U mojoj ekipi je sve starija raja od doktora, profesora pa do obicnih penzionera i ne mozes ti se starijem covjeku obracati kao da je klosar bez ikakvog povoda. Usporedit cu samo sarajevsku i zenicku policiju kad smo gostovali. Prije Zenice nas lijepo zaustavise pregledase bez ikakvih problema na visokom nivou profesionalnosti i pustise dalje dok su ovi drugi svaki put prije Sarajeva dosli kao da je 93. nabrijani.
Njagora je sarajevska, ali i naša specijala to se mora proznati. Oni su prema nama nabrijani, a mogu mislit tek kako su prema gostima. Eh sad ja nigdje nisam vidio normalniju specijalnu od banjalucke. Ljudi s nama opušteno pričaju bez ikakvih tenzija. Dok "sarajlije" jedva čekaju da im se odgovori pa da nas vrate kući...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2016, 12:32

Sariel je napisao/la:De ba sta vam je. Ccc
Jel istina da je graovac izgubljen na zrinjski?
Jeste, eto jedna olaksavajuca okolnost za Zeljeznicar i nas u ovim zadnjim kolima..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 apr 2016, 13:26

strujasamo je napisao/la:Cvijetin Blagojević rođen u Loparama 1955 Davne 1966 poćeo kod Bevande a prvi profi ugovor potpisao 1974 Debitovao za prvi tim na Maksimiru 1974 Kad je dao Zvijezdi go sa centra na Marakani tad je počela trka za Cvijetinom svi su ga htjeli a Cvijetin ode u Zvijezdu 1978 je postao igrač Zvijezde a mi dobili REFLEKTORE DOK JE IGRAO U SLOBODI ZVALI SMO GA PIKE A U ZVIJEZDI JE DOBIO NADIMAK CVELE
..................................................................................
Prva liga Jugoslavije.
Sezona 1977/78 - 33. kolo
CRVENA ZVEZDA - SLOBODA 0:1, strijelac: Blagojević (31).
21. 05. 1978 godine.

Od ljeta 1978 postao član Crvene Zvezde.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 13:34

Ma Sarajlije i Mostarici su nevidjeno glup narod... Sarajlije( pojedine ) su se digli kao da zive u yebenom New Yourku, a ne Sarajevu... Bas kao sto je @NYKnicksFan rekao, njima jedan Sarajlija vrijedi kao dva Tuzlaka :facepalm: nek je njima Tuzla selo, a siguran sam da ti koji to pisu su iz nekog sila izvan Sarajeva, jer pravi Sarajlija to nikada ne bi rekao :thumbup:

Razumijem Solinasa... Lik ima kratak fitilj, i on ako nekad nesto pogrijesi jer mozda brzo pise, odmah ga oni debili na noz uhvate :damn: Vjerovatno mu je dosta slusat te njihove price o Tuzli, Tuzlacima i Slobodi :yawn: zato Solinas mani se tih glupih tema kao i mi ostali, bolje za tebe i za nas :thumbup: forum je svako neka pise kako hoce :thumbup:

Ovi koji nisu navijaci ili simpatizeri Slobode NEKA ODYEBU U TROSKOCIMA SA TEME! pa yebote vise svi pisu po nasoj temi, a niko da ih banuje ili makar da im izbrise post... Mi ako nesto lose napisemo ili ako na tudjoj temi napisemo, odmah ban :roll:

Sta cemo ako osvojimo duplu krunu ljudi? :hmmmmm: Valja proslavit za igracima i u subotu i u srijedu :thumbup:

SAMO JAKO DUPLA KRUNA JE NAŠA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 apr 2016, 13:38

Biban25 je napisao/la:Šta mislite kad bi mogli otvoriti koverte i izabrati najbolje idejno rješenje za istočnu tribinu stadiona Tušanj? Do 15og je bio rok za prijave, ima li neki rok koji treba ispoštovati prije odabira?
Nije idejno rješenje.Ovo je sad izvedbeni projekat.

slika
OVO JE IDEJNO RJEŠENJE.
Ja volim FK Tuzla City

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 26 apr 2016, 13:44

Već se jedna tribina napravila po ovom projektu nevjerujem da će se odstupati od ostalih .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 apr 2016, 13:52

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma Sarajlije i Mostarici su nevidjeno glup narod... Sarajlije( pojedine ) su se digli kao da zive u yebenom New Yourku, a ne Sarajevu... Bas kao sto je @NYKnicksFan rekao, njima jedan Sarajlija vrijedi kao dva Tuzlaka :facepalm: nek je njima Tuzla selo, a siguran sam da ti koji to pisu su iz nekog sila izvan Sarajeva, jer pravi Sarajlija to nikada ne bi rekao :thumbup:

Razumijem Solinasa... Lik ima kratak fitilj, i on ako nekad nesto pogrijesi jer mozda brzo pise, odmah ga oni debili na noz uhvate :damn: Vjerovatno mu je dosta slusat te njihove price o Tuzli, Tuzlacima i Slobodi :yawn: zato Solinas mani se tih glupih tema kao i mi ostali, bolje za tebe i za nas :thumbup: forum je svako neka pise kako hoce :thumbup:

Ovi koji nisu navijaci ili simpatizeri Slobode NEKA ODYEBU U TROSKOCIMA SA TEME! pa yebote vise svi pisu po nasoj temi, a niko da ih banuje ili makar da im izbrise post... Mi ako nesto lose napisemo ili ako na tudjoj temi napisemo, odmah ban :roll:

Sta cemo ako osvojimo duplu krunu ljudi? :hmmmmm: Valja proslavit za igracima i u subotu i u srijedu :thumbup:

Znaš onu izreku :"Što južnije to tužnije".Ovo se baš na našu državu odnosi.
Ja volim FK Tuzla City

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 26 apr 2016, 13:54

[youtube][/youtube]
Jedan grad, jedna ljubav!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 apr 2016, 13:56

Gifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
HIMNA !
Ima li ko text ?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 26 apr 2016, 14:00

club21 je napisao/la:Već se jedna tribina napravila po ovom projektu nevjerujem da će se odstupati od ostalih .
Ni govora ,ovo je sasvim dobro.Pa sjeti se koja je procedura bila oko izbora idejnog rješenja za cijeli stadion.Ovo sada je izvedbeni projekat za istočnu tribinu a prema već usvojenom idejnom rješenju.

slika
USVOJENO IDEJNO RJEŠENJE. PREDLOG 1.

slika
PREDLOG....................................2
slika
PREDLOG....................................3
slika
PREDLOG....................................4
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 apr 2016, 14:17, ukupno mijenjano 8 puta.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 14:01

sloboda72 je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma Sarajlije i Mostarici su nevidjeno glup narod... Sarajlije( pojedine ) su se digli kao da zive u yebenom New Yourku, a ne Sarajevu... Bas kao sto je @NYKnicksFan rekao, njima jedan Sarajlija vrijedi kao dva Tuzlaka :facepalm: nek je njima Tuzla selo, a siguran sam da ti koji to pisu su iz nekog sila izvan Sarajeva, jer pravi Sarajlija to nikada ne bi rekao :thumbup:

Bas tako :( :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 apr 2016, 14:05

Gifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
VRH! :tokralju: kako bi bilo vrh da ovo zapjevamo na finalu Kupa :njanjanja:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 apr 2016, 14:08

sloboda72 je napisao/la:

Ono sto ti dusman nikada nece oprostiti to je uspjeh.
Oni su svjesni da nas nece biti kratkog daha i pjene.neka pjene.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 apr 2016, 14:10

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.