Svaka ti je ka' njegosevaProbisvjet je napisao/la:Ne bi bilo lose da komitet urgira da iz PL ide pet predstavnika u evropska takmicenja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ivica nije u Komitetu, Amar u Kataru. Kako ćemo naštimati? 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
kmečanje ne prestaje
došli su do drugog penala i crvenog kartona
kmečavci
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovo je bolje nego da smo ih ko Sloboda rastavili na proste faktore, prokuhaše.newborn je napisao/la:kmečanje ne prestajedošli su do drugog penala i crvenog kartona
![]()
![]()
![]()
kmečavci
Tačno ne postoji novac koji moze ovo zamijeniti.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Lud si ocam...Pa sam sebe citiras i odgovaras..PipiDugaCarapa je napisao/la:Ovo je bolje nego da smo ih ko Sloboda rastavili na proste faktore, prokuhaše.newborn je napisao/la:kmečanje ne prestajedošli su do drugog penala i crvenog kartona
![]()
![]()
![]()
kmečavci
Tačno ne postoji novac koji moze ovo zamijeniti.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Karrina izgleda dobio batine u onom međusobnom belaju na sjeveru pa sad ima neke posljedice
Dobro je da te meTci nisu pogodili 
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Pojedini supci s ove teme, samo se naguzite ovako ko ove japanke. Proturi guzu I cekaj svoj red da vas oplodim šišmiši.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muha brate, pa ova ne plodi nego lize..Brisi ovo da komsiluk ne vidiMuhamedTM je napisao/la:Pojedini supci s ove teme, samo se naguzite ovako ko ove japanke. Proturi guzu I cekaj svoj red da vas oplodim šišmiši.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Cunica vidis da mu govori koju ces prvu on kaze onu koja prne jace.Rinuka je napisao/la:Muha brate, pa ova ne plodi nego lize..Brisi ovo da komsiluk ne vidiMuhamedTM je napisao/la:Pojedini supci s ove teme, samo se naguzite ovako ko ove japanke. Proturi guzu I cekaj svoj red da vas oplodim šišmiši.
Gdje liz3 **** te Lepi mica pa nije ni ispruzio jezik. Durbin ako nemas naocala.
Cuj ti njega lizu
Jednu metak-mohunu da im zabiberim. Nisi ti ovdje nemoj se sikirati.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 26 apr 2016, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
MuhamedTM je napisao/la:Cunica vidis da mu govori koju ces prvu on kaze onu koja prne jace.Rinuka je napisao/la:Muha brate, pa ova ne plodi nego lize..Brisi ovo da komsiluk ne vidiMuhamedTM je napisao/la:Pojedini supci s ove teme, samo se naguzite ovako ko ove japanke. Proturi guzu I cekaj svoj red da vas oplodim šišmiši.
Gdje liz3 **** te Lepi mica pa nije ni ispruzio jezik. Durbin ako nemas naocala.
Cuj ti njega lizuto je protiv moje vjere
![]()
Jedna metak-mohunu da im zabiberim. Nisi ti ovdje nemoj se sikirati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
Zip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
Cuspajz je napisao/la:Zip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...![]()
predaj se
-
narodniheroj
- Kontakt:
Kako ulazimo u treću noć nakon derbija, kmečanje sve više dobija na intezitetu
Umjesto prekucavanja šaban lige imamo na djelu prekucavanje kmečanja i dizanje istog na nivo više

Umjesto prekucavanja šaban lige imamo na djelu prekucavanje kmečanja i dizanje istog na nivo više
I ostaloj sirotinjiZip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
Vi cete u gindisu zavrsiti koliko je sudija suspendovano nakon vase utakmice, u GINDISUU!!

Yebem te zeljkane
Biće bićeZip je napisao/la:Sto ce biti dobro ispisat se po Sugavici i selji sljedece godine...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
fukara1919
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.