Pa ovo je predobro ljudi. Ovo treba pred utakmicu na razglas pustiti. Emire prenesi vodjama da se ovo sto prije ustali kao himnaGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa ovo je predobro ljudi. Ovo treba pred utakmicu na razglas pustiti. Emire prenesi vodjama da se ovo sto prije ustali kao himnaGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ibrica Jusić nema veze s Slobodom, tako da mislim da bi nesto "izvorno" trebali pjevati i imati svoju himnu.DoeTz je napisao/la:To se ne moze rijecima opisat
Hvala drugNKMramor je napisao/la:Tačno je.Scorpio10 je napisao/la:http://radiokameleon.ba/2016/04/promije ... m-terminu/ Ima li neko da može ovo potvrditi ili demantirati?
I meni je ova super.....senzibilna, otmjena, pjevljiva, super rijeci, fazon je da rijeci govore o njoj a da se pri tome ne spominje ime, u fazonu You'll Never Walk Alone ....skupakadtrebaglasan je napisao/la:E ovo je No1 hit , topDoeTz je napisao/la:To se ne moze rijecima opisat.
Nama je najlakse iskopirat tekst pjesme i podjelit je na ulazu ili uz kartu.Po meni nek facebook ili stranica Slobode napravi glasanje ili tako nesto,da se vidi hocel raja prihvatit.A ne vidim razlog da nece,pjesma je super...merak je napisao/la:Pa ovo je predobro ljudi. Ovo treba pred utakmicu na razglas pustiti. Emire prenesi vodjama da se ovo sto prije ustali kao himnaGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hahahaha, drhti Zrinja iza kamena, klecaju noge ko u Bambija.wobly92 je napisao/la:![]()
Yebali ih gifovi više, ko da ga samo oni znaju napravit..A zapravo je ovako
Najbolje je na ulazu podijelitemirzlaTu je napisao/la:Nama je najlakse iskopirat tekst pjesme i podjelit je na ulazu ili uz kartu.Po meni nek facebook ili stranica Slobode napravi glasanje ili tako nesto,da se vidi hocel raja prihvatit.A ne vidim razlog da nece,pjesma je super...merak je napisao/la:Pa ovo je predobro ljudi. Ovo treba pred utakmicu na razglas pustiti. Emire prenesi vodjama da se ovo sto prije ustali kao himnaGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pjesma je u stilu djeca pjevaju hitove, nismo djeciji klub.....SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Najbolje je na ulazu podijelitsecurity kada pregleda, usput da i text
Nije oko tog, ali je pocelopinoglavi je napisao/la:Čudo se nije pokrenula retardirana i nepotrebna rasprava oko stiha rodjen sam u Tuzli, Bože tebi hvala.
Ne cjepidlaciSkver je napisao/la:Pjesma je u stilu djeca pjevaju hitove, nismo djeciji klub.....SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Najbolje je na ulazu podijelitsecurity kada pregleda, usput da i text
wobly92 je napisao/la:Pa Husref ga je davno otkačio i reko da mu sad ne treba kad on hoće, da nema mjesta za njeg, šta je tu sad upitno, ne kontam, nek ide gdje hoće.
Ne cjepidlacimBeduin je napisao/la:Ne cjepidlaciSkver je napisao/la:Pjesma je u stilu djeca pjevaju hitove, nismo djeciji klub.....SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Najbolje je na ulazu podijelitsecurity kada pregleda, usput da i text
![]()
Nije neka nabrijana navijacka stvar ali je ljepse je slusati pred pocetak utakmice i na poluvremenu, nego kakve cajke i grupe koje nemaju veze ni sa Slobodom niti sa sportom. Dok ne ubodemo sa pravom himnom naseg kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.