FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo mi se svidja. Poceli smo dovoditi igrace sa obestecenjem. Ovaj je trebao u Slobodu ali kako mi neki jarani iz Tuzle kazu slagao Azmira da je sve ok s papirima. Kad su ga trebali registrovati ispostavi se da se Madjarima treba platiti obestecenje i ovaj ga najuri. Dobar igrac koji ce zaostriti konkurenciju.
Cisto sumnjam da smo mi dali i marku za njeg,ako je istina to da nije imao ciste papire pa Tuzlaci digli ruke nasi su garant cekali da mu istekne ugovor i dosao je kod nas dzabe.samoplavi je napisao/la:Ovo mi se svidja. Poceli smo dovoditi igrace sa obestecenjem. Ovaj je trebao u Slobodu ali kako mi neki jarani iz Tuzle kazu slagao Azmira da je sve ok s papirima. Kad su ga trebali registrovati ispostavi se da se Madjarima treba platiti obestecenje i ovaj ga najuri. Dobar igrac koji ce zaostriti konkurenciju.
Ugovor s madjarima istekao 3 marta otkad je oficijalno slobodan igrac. Tako da nama dolazi djaboli. Sigurno bolji od Mirka i od Stanica.mirza_it je napisao/la:Cisto sumnjam da smo mi dali i marku za njeg,ako je istina to da nije imao ciste papire pa Tuzlaci digli ruke nasi su garant cekali da mu istekne ugovor i dosao je kod nas dzabe.samoplavi je napisao/la:Ovo mi se svidja. Poceli smo dovoditi igrace sa obestecenjem. Ovaj je trebao u Slobodu ali kako mi neki jarani iz Tuzle kazu slagao Azmira da je sve ok s papirima. Kad su ga trebali registrovati ispostavi se da se Madjarima treba platiti obestecenje i ovaj ga najuri. Dobar igrac koji ce zaostriti konkurenciju.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Covjek koji dobro poznaje situaciju kod Tuzlaka mi rekao a dobar mi jaran. Jos prije mjesec dana. Pitao ga sta im je s njim i kaze mi tako. Navodno ga izjebali i stavili mu tu stavku u raskid da naredni klub za koji zaigra mora platiti 60.000 eura. On se poslije zalio Savezu al presudili u korist kluba. Ako on mene laze i ja tebe.
Je li tebi cudno sto je trenirao sa Slobodom i bili objavili da dolazi i odjednom se posutili. Neka kvaka postoji.sajo10 je napisao/la:Ugovor s madjarima istekao 3 marta otkad je oficijalno slobodan igrac. Tako da nama dolazi djaboli. Sigurno bolji od Mirka i od Stanica.mirza_it je napisao/la:Cisto sumnjam da smo mi dali i marku za njeg,ako je istina to da nije imao ciste papire pa Tuzlaci digli ruke nasi su garant cekali da mu istekne ugovor i dosao je kod nas dzabe.samoplavi je napisao/la:Ovo mi se svidja. Poceli smo dovoditi igrace sa obestecenjem. Ovaj je trebao u Slobodu ali kako mi neki jarani iz Tuzle kazu slagao Azmira da je sve ok s papirima. Kad su ga trebali registrovati ispostavi se da se Madjarima treba platiti obestecenje i ovaj ga najuri. Dobar igrac koji ce zaostriti konkurenciju.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako smo platili koji euro nije problem, ako nismo jos bolje jer ostat ce za druge. Meni se svidja sto dovodimo igrace na vrijeme i ovaj Husic je u Zvijezdi igrao dobro.
Je li tebi cudno sto je trenirao sa Slobodom i bili objavili da dolazi i odjednom se posutili. Neka kvaka postoji.[/quote]
Ja licno nisam nigdje cuo ni procito da je treniro sa Slobodom, jeste bio najavljivan kao pojacanje pa se dvoumio ko nesta ili tako oko neceg je zapelo ali da je treniro to nisam ni cuo ni vidio.
Ja licno nisam nigdje cuo ni procito da je treniro sa Slobodom, jeste bio najavljivan kao pojacanje pa se dvoumio ko nesta ili tako oko neceg je zapelo ali da je treniro to nisam ni cuo ni vidio.
Zadnja izmjena: mirza_it, dana/u 26 apr 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da nismo nista platili za njeg kao sto kazes ostat ce za drugeplavousrcu je napisao/la:Ako smo platili koji euro nije problem, ako nismo jos bolje jer ostat ce za druge. Meni se svidja sto dovodimo igrace na vrijeme i ovaj Husic je u Zvijezdi igrao dobro.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nije trenirao sa nama! 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Eto info iz prve ruke, hvala "SlobodaTuzla1919"SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije trenirao sa nama!
http://www.vecernji.ba/propao-transfer- ... du-1053488 Ipak je zapelo oko obestecenja kso sto mi je i rekao ovaj.
Husić je top igrač za ovu ligu !
Dolazi igrač iz lige peticeTikTak je napisao/la:E **** ti ligu ako su nam top igraci koji ne mogu igrati u ispodprosjecnom madjarskom klubu. On je kod nas dosao i u to sam siguran kao rezervna opcija. Dovest cemo mi mnogo boljeg igraca na tu poziciju, a Husicu dobrodoslica u Svetinju.
Nije ni Stevanović mogao igrati u ispod prosječnom mađarskom klubu pa je top igrač ove naše lige.Mađarska liga je daleko ispred nas,a Husić je igrao sasvim solidno gore,dosta bolje od Stevanovića.TikTak je napisao/la:E **** ti ligu ako su nam top igraci koji ne mogu igrati u ispodprosjecnom madjarskom klubu. On je kod nas dosao i u to sam siguran kao rezervna opcija. Dovest cemo mi mnogo boljeg igraca na tu poziciju, a Husicu dobrodoslica u Svetinju.
Prevara od igrača 100%... Al eto nadam se da se varam.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
-
silvestar1
- Kontakt:
Moze jedna informacija ako znate?
Gdje ce Ultrasi bit smjesteni na Grbavici?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Vjerovatno na istokusilvestar1 je napisao/la:Moze jedna informacija ako znate?
-
silvestar1
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
HvalaOrad1921 je napisao/la:Vjerovatno na istokusilvestar1 je napisao/la:Moze jedna informacija ako znate?
- amazon
- Kontakt:
Poceli ste kao oni tamo na forumu da supljirate. Odovic unazadio Zelju
, Zahirovic prevara od igraca, ovaj Husic levat. Pa realno su, svi svrsavali na Mirka Kramarica pa momak opet ne igra. Meni solidan lijevi bek, ali bas. Ovog Husica moramo vidjeti kako igra, pa onda donositi neki sud o njemu.Glupo je unaprijed hvaliti i kritikovati igraca.Lijeva strana nam je bas bitna, ali ako znam da smo sad doveli par lijevaka a nijedan nije dobio sansu, valjda ce ovaj.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zao mi samo zeljine omladine. Jos manje ce dobivati priliku sljedece sezone. Beganovic je pokazao da zasluzuje redovnu minutazu, nadam se da je strpljiv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.