Ubaci Mladinu ispod Muse!merak je napisao/la:Slavko Petrovic od iduce sezone novi trener Sarajeva samo nam ne dirajte HusaBesic je napisao/la:
Analogno tome .
Zanimljiva bitka između dvije najjače lige svijeta . Samo nisam znao koga da ubacim na mjesto Murinja , stvarno teško .
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Re: Premijer liga BiH - općenito
Alpasino je munja nebeska
Navrni I na drugu temu.
Nego samo da pitam raja jel ide finalista kupa ili 4ti
u Europu.
Navrni I na drugu temu.
Nego samo da pitam raja jel ide finalista kupa ili 4ti
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ja sam mu rekao da ga volim!MuhamedTM je napisao/la:Alpasino je munja nebeska![]()
Navrni I na drugu temu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
ne vjerujem da ce se sarajevo usreciti pretjerano sa petrovicem. ako do toga dodje.
Litar krvi za munju odma. Halal mu biloRokoko87 je napisao/la:Ja sam mu rekao da ga volim!MuhamedTM je napisao/la:Alpasino je munja nebeska![]()
Navrni I na drugu temu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma ne bi on njima trajao ništa duže od Ješića, prvenstveno jer on gaji defanzivan stil fudbal, bitno je ne primiti gol a ako ga dadne dobro i jeste. Zna se kako prolaze takvi trener u najboljim klubovima lige, vrlo loše!
Na stranu što ne bi imao igrački kadar da uopšte pokuša sprovesti svoju trenersku filozofiju.
Na stranu što ne bi imao igrački kadar da uopšte pokuša sprovesti svoju trenersku filozofiju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nama nijedan trener ne bi valjao, dok ne dodju novi ljudi u klub koji ce imati povjerenje, muda, snagu i pamet da zadrze jednog trenera godinu dana...
Sva ova nesigurnost u FkS je potekla od uprave, ta nesigurnost se prenijela na struku, igrace i navijace...
Sve je to puno straha, i nece tu biti nikad napretka dok ne dodju ljudi koji mogu garantovati i stati iza svojih rjeci:.
Ni ja nisam za Petrovica, al ko me pita...
Sva ova nesigurnost u FkS je potekla od uprave, ta nesigurnost se prenijela na struku, igrace i navijace...
Sve je to puno straha, i nece tu biti nikad napretka dok ne dodju ljudi koji mogu garantovati i stati iza svojih rjeci:.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma kakav petrovic tu pricu mi na forumu pokrenuliZip je napisao/la:Ma nama nijedan trener ne bi valjao, dok ne dodju novi ljudi u klub koji ce imati povjerenje, muda, snagu i pamet da zadrze jednog trenera godinu dana...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Jasta je brate.Prijedor je napisao/la:Najduzi pjesacki u evropiTristan je napisao/la:
Najveca sega je onaj pjesacki prelaz od 50m ispred stadiona
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
NAŠ VJEČITI DERBI JE KREMA ZA OVO ŠTO IMAMO PRILIKU VIDJETI U POLUFINALU LP !
J.ebo ih ovaj fudbal, ko ovo moze u kontinuitetu pratiti..
Moze li meni neko od navijača Sarajeva reći zašto insistiraju na Petroviću, kada se Hurtić pokazao odličnim?
Moze li meni neko od navijača Sarajeva reći zašto insistiraju na Petroviću, kada se Hurtić pokazao odličnim?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Od muke sam prebacio ma snooker...PipiDugaCarapa je napisao/la:NAŠ VJEČITI DERBI JE KREMA ZA OVO ŠTO IMAMO PRILIKU VIDJETI U POLUFINALU LP !
Ma valjda nam je ona prvi Ljupko sastavljao taktiku, naucio Dzenu za 1 dan kako da osvoji prvo kup, pa i ligu... sve to za 1 dan naucioo
Pa,mozda bi ovaj drugi petrovic mogao biti pun pogodak
Ćelo nema ekipu da igra ofanzivno sam je to rekao više puta, da je limitiran što se tiče napada i da je primoran da igra ovako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- plavousrcu
- Kontakt:
Cakir je spremniji nego 22 aktera derbijaPipiDugaCarapa je napisao/la:NAŠ VJEČITI DERBI JE KREMA ZA OVO ŠTO IMAMO PRILIKU VIDJETI U POLUFINALU LP !
A strucnjaci pisu kao da su ga pratili tokom citave karijerewobly92 je napisao/la:Ćelo nema ekipu da igra ofanzivno sam je to rekao više puta, da je limitiran što se tiče napada i da je primoran da igra ovako.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa Ćelo je Murinjo onda, ako ovakve probleme pravi sa igrom koju igra primorano zamisli onda kako bi to izgledalo da može igrati svoju igru.wobly92 je napisao/la:Ćelo nema ekipu da igra ofanzivno sam je to rekao više puta, da je limitiran što se tiče napada i da je primoran da igra ovako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Celo igra ono sto najbolje kod nas prolazi. Od 16 ekipa 3-4 imaju kvalitet da adekvatno odgovori
Ovo je njegova igra i bolje od ovoga ne može. Živi bili pa vidjeli.Raonffa je napisao/la:Pa Ćelo je Murinjo onda, ako ovakve probleme pravi sa igrom koju igra primorano zamisli onda kako bi to izgledalo da može igrati svoju igru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To i ja svakako mislim, on mi svakako djeluje onako malo prepotentno kada govori o sebi pa tako i svaka izjava mu je čudna.Virtu4l je napisao/la:Ovo je njegova igra i bolje od ovoga ne može. Živi bili pa vidjeli.Raonffa je napisao/la:Pa Ćelo je Murinjo onda, ako ovakve probleme pravi sa igrom koju igra primorano zamisli onda kako bi to izgledalo da može igrati svoju igru.
Kad Celo priča on mi izgleda nekako naduto, kao da je gladan a napinje se sr.at
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Virtu4l je napisao/la:Ovo je njegova igra i bolje od ovoga ne može. Živi bili pa vidjeli.Raonffa je napisao/la:Pa Ćelo je Murinjo onda, ako ovakve probleme pravi sa igrom koju igra primorano zamisli onda kako bi to izgledalo da može igrati svoju igru.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.