FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 apr 2016, 21:46

Svi u Mostar :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 apr 2016, 21:54

zagorski je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Pa koliko ce to vremena imati eventualna nova uprava da dovede trenera,pojacanja,za evro utakmice (ako iste izborimo) itd.???
Dvije hefte... Smiješno i tužno istovremeno.
Kako nije!!!
A komsije vec uveliko dovode pojacanja za iducu sezonu.
E bas smo se uvalili.
Pa ovo je gore vec onaj vakat kad smo na virslama bilo jbt.!
sazvat će se prije sjednica...
nemoj zezat baš "pojačanja" ??? pa i Zahirović bi šatro nešto a ne može Blagojeviću pertle vezat...

eto sam razmisli ko potpisuje ugovor prije početka prelaznog i prije nego se može u bilo koju stranu ligu prodat???
garant krema među igračima :thumbup: :wave:

jašta je gore nego viršle...nismo šampioni ove godine=viršle....reala stara pitarska, nismo odbranili titulu.....wow...ende
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 apr 2016, 21:55

Denci ne razumijes poentu svega o cemu pricamo, problem je vec sad ta sljedeca sezona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 apr 2016, 21:57

zagorski samo polako kukate na polovnjake a šta da smo doveli ovu dvojicu pa zar nije dosta takvih kao kramar cezar ne zna se možda budu i dobri a jesi li ikad čuo ti ili bilo ko za njih mislim na ova željina pojačanja.Ne znam kako ali sam siguran da če biti pojačanja a mislim i dobrih za naše uslove.Eto komšije dovele silna pojačanja ako nek im je sretno ali igre ni za **** nemaju bolje su igrali sa kokotom i đelmićem nego sad ovo je moje mišljenje pa eto nek i dalje dovode.
Sarajevo ljubavi moja!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 apr 2016, 21:57

Ako spomenem jos jednom Petrovica jel to znaci da sam dosadan ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 apr 2016, 21:58

Zip je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:jel iko osim mene vidio kako su kerovi skinuli momke ispred ulaza d2 i to gole?
Sto nebi?
Sam si rekao da je tuca izbila jer je neko potegao noz na tribini?
gdje sam ja to rekao? i ovo sto sam ja napisao je bilo prije utakmice i nisam slikao
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2016, 22:00

To ja hocu da kazem @toti, nije vise bitno konkretno ime ko dolazi,stvar je u tome da drugi vec inaju plan za iducu sezonu,a mi ne znamo ni ko ce klub voditi kamoli da razmisljamo o eventualnim trenerskim i igrackim pojacanjima!
Znamo samo koga necemo imati iduce sezone i to je sve.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 apr 2016, 22:01

FrancescoTotti je napisao/la:Denci ne razumijes poentu svega o cemu pricamo, problem je vec sad ta sljedeca sezona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta možemo promijeniti eto ti nam reci sad,koga da otjeramo a koga da dovedemo i ti sve pogodiš koga trebamo nije niko lud da ne vidi i ne konta a onda amiđa kaže ne dam ni feninga i ko če ti doći da ga **** u mozak i okrečemo igračima leđa nakon poraza koji je sastavni dio igre ja razumijem kad se ne trude ne bore OK ali ovaj derby nisu horde bile u pravu.
Sarajevo ljubavi moja!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 26 apr 2016, 22:09

Besic je napisao/la:Ako spomenem jos jednom Petrovica jel to znaci da sam dosadan ?
Celo dolazi 90 posto.
SARAJEVO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 apr 2016, 22:09

zlo87 je napisao/la:jel iko osim mene vidio kako su kerovi skinuli momke ispred ulaza d2 i to gole?
vidio sam i ja, ali ko i ti ne stigoh slikati. Kerovi su za derbi bili pravo napaljeni.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 apr 2016, 22:10

sekac je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Denci ne razumijes poentu svega o cemu pricamo, problem je vec sad ta sljedeca sezona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Šta možemo promijeniti eto ti nam reci sad,koga da otjeramo a koga da dovedemo i ti sve pogodiš koga trebamo nije niko lud da ne vidi i ne konta a onda amiđa kaže ne dam ni feninga i ko če ti doći da ga **** u mozak i okrečemo igračima leđa nakon poraza koji je sastavni dio igre ja razumijem kad se ne trude ne bore OK ali ovaj derby nisu horde bile u pravu.
Nisu zasluzili da im se leda okrenu,to se slazem.
A ovaj prvi dio tvog posta u sustini znaci da mozemo samo kukati i nista konkretno uraditi i moliti Boga da nam se 'amidza' smiluje i udjeli koju markicu. A u stvari tako i jeste jbg.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 22:11

Besic je napisao/la:Ako spomenem jos jednom Petrovica jel to znaci da sam dosadan ?
Kad si vazio 7 dana za Okica, mozes i za Petrovica:.

@zlo pa ti me citirao nakon utakmice i naveo to razlog tuce?
Ja kolko se sjecam da si to bio ti?
Ako je to istina, ocito policija nijd dobrp uradila svoj posao...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 apr 2016, 22:11

Ima li gdje Reufa da nam ciba kakav info :hmmmmm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 26 apr 2016, 22:13

@fico Petrovica i Sarajevo u istoj recenici koristi samo @besic, ne znam odakle ti to 90%...

@sekac, znas dobro koga treba otjerat, toliko smo pisali o tome ovdje da ti iz principa necu pisat ponovo!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 apr 2016, 22:15

Evolution87 je napisao/la:
vidio sam i ja, ali ko i ti ne stigoh slikati. Kerovi su za derbi bili pravo napaljeni.
sto nisi prisao da se pozdravimo ahahahahahahah
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 apr 2016, 22:22

zagorski je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Nisu zasluzili da im se leda okrenu,to se slazem.
A ovaj prvi dio tvog posta u sustini znaci da mozemo samo kukati i nista konkretno uraditi i moliti Boga da nam se 'amidza' smiluje i udjeli koju markicu. A u stvari tako i jeste jbg.
Zagorski brate danima trubim ovde đaba laprdamo bit če kako amiđa kaže volio bi i ja da možemo i mi uticati na situaciju ali to je nemoguća misija nažalost.Zagorski imaš PP
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 apr 2016, 22:25

FrancescoTotti je napisao/la:@fico Petrovica i Sarajevo u istoj recenici koristi samo @besic, ne znam odakle ti to 90%...

@sekac, znas dobro koga treba otjerat, toliko smo pisali o tome ovdje da ti iz principa necu pisat ponovo!!!!
nisi me brate skontao rekao sam da svi znamo i vidimo ali smo nemoćni vjeruj mi ne možemo uraditi ama baš ništa to sam mislio.
Sarajevo ljubavi moja!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 26 apr 2016, 22:30

Ja mislim kad nam Petrovic dođe da ce desna strana biti Kallasi Kadusic strahota.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 apr 2016, 22:32

zlo87 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
sto nisi prisao da se pozdravimo ahahahahahahah
sljedeci put hahhahahhhahhaha
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 apr 2016, 22:34

Sekac je u pravu sto se tice ovoga. Ako Tan zeli da Dino i ostali ostanu, oni ce ostati. Ako je Tan zadovoljan sa trenutnim stanjem, mi nemamo nikakvu mogucnost bilo sta da uradimo da bi to promijenili.

Sa druge stran, ako i dodje do smjene u upravi 10.06. novi koji dodju ce biti u jako nezahvalnoj poziciji. Nece imati bas previse vremena da pronadju trenera i pojacanja.
Bojim se jako teske slijedece sezone, mozda cak i teze nego je ova.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, johntravolta123, MSOZ101, SilaMoc1946, Vanja8 i 96 gostiju.