Champions League 2015/16
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2015/16
Ode Real u finale sa nikakvom igrom veceras
...i uz mnogo srece u žrijebu koja ga prati vec godinama
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovaj City je truba ziva.
Real defanzivno superioran nad njihovim ofanzivcima.
Kad se Roki vrati ocekujem tricu na Bernabeu
Real defanzivno superioran nad njihovim ofanzivcima.
Kad se Roki vrati ocekujem tricu na Bernabeu
Naravno da cu ismijati nesto sto je smijesno. Marcelo je u Realu vise krilo. Osim sto se za svoju poziciju slabo vraca nazad, on je ispodprosjecan u svemu sto jedan defanzivni bek treba imati.let3 je napisao/la:Naštancaj još koji smajli, malo je jedan.Kajzer10 je napisao/la:Marcelo i igra u oba pravcalet3 je napisao/la:Koliko samo Real ima jace bekove u Marcelu i Carvajalu, igrace koji igraju u oba pravca
Sa ona dva beskorisna qrca uz liniju (Clichy i Sagna) City ne može napraviti višak, niti neku kontru istrcati
Uvijek sam cijenio pacijente koji jedva cekaju da ismiju tuđe mišljenje
S druge strane Carvajal je pravi primjer odlicnog beka u oba pravca.
Kakvo crno misljenje. Ili jest ili nije. Ti mislis da jest iako se jasno vidi da nije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
šta ti je kad se dvije jinxerske velesile sudare. ja jinxam reala onaj policajac citya drugačije nije moglo završiti 
Rutinski i taktcki x,na Bernabeu s najboljim igracem svijeta od prve minute utrpat laganu tricu i onda lagano ka finalu 
ali koliko **** utakmica u stvari, J*** te fudbale i polufinale lige prvaka
Nadamo se, grijeh bi bio da ovaj City igra finale Lige Prvaka. Real je ime ako ništa a i sigurno bi sa Ronaldom i potpuno zdravim Benzemom uvalili gol, dva večeras što bi se trebalo pokazati u revanšu na Bernabeu.Epidaurus je napisao/la:Rutinski i taktcki x,na Bernabeu s najboljim igracem svijeta od prve minute utrpat laganu tricu i onda lagano ka finalu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
City nikad nije ispao u polufinalu.
U gostima svaki njihov gol vrijedi duplo ..
[/quote]Kajzer10 je napisao/la:
Naravno da cu ismijati nesto sto je smijesno. Marcelo je u Realu vise krilo. Osim sto se za svoju poziciju slabo vraca nazad, on je ispodprosjecan u svemu sto jedan defanzivni bek treba imati.
Kakvo crno misljenje. Ili jest ili nije. Ti mislis da jest iako se jasno vidi da nije.
hajd ba, skini mi se lagano sa q
ko si ti da mene ismijavaš i moje uzvišene postove, šta umišljaš....odakle ti pravo da me citiraš uopšte
kakvi trolovi uništavaju i ovu temu
Jel moguce da lik ovo pise? Svasta u Bozijoj bastilet3 je napisao/la: hajd ba, skini mi se lagano sa q
ko si ti da mene ismijavaš i moje uzvišene postove, šta umišljaš....dakle ti pravo da me citiraš uopštenisam tebi pisao, nit se tebi obracao....igrnoriši šta pišem i vozdra
...od citavog mog posta ti se svezao Marcela i odmah neko ismijavanje
![]()
kakvi trolovi uništavaju i ovu temu
Idi bolan otvori sebi blog, tamo prosipaj svoje idiotarije i vjeruj mi, niko te nece moci citirati i samim tim ismijavati tvoje uzviseno misljenje.
- MysticAladin
- Kontakt:
Rajaz je napisao/la:City nikad nije ispao u polufinalu.
Samo prvi vrijedi duplo.
Inače, svaka utakmica između Javora i Spartaka iz Subotice u posljednjih 20 godina je bila bolja od ove tragedije večeras.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
e jest se naš'o bolid koji ce me ismijavatiKajzer10 je napisao/la:Jel moguce da lik ovo pise? Svasta u Bozijoj bastilet3 je napisao/la: hajd ba, skini mi se lagano sa q
ko si ti da mene ismijavaš i moje uzvišene postove, šta umišljaš....dakle ti pravo da me citiraš uopštenisam tebi pisao, nit se tebi obracao....igrnoriši šta pišem i vozdra
...od citavog mog posta ti se svezao Marcela i odmah neko ismijavanje
![]()
kakvi trolovi uništavaju i ovu temu![]()
Idi bolan otvori sebi blog, tamo prosipaj svoje idiotarije i vjeruj mi, niko te nece moci citirati i samim tim ismijavati tvoje uzviseno misljenje.
da je bar neko ko razumije fudbal
hajd ba, skini mi se lagano sa qlet3 je napisao/la:Kajzer10 je napisao/la:
Naravno da cu ismijati nesto sto je smijesno. Marcelo je u Realu vise krilo. Osim sto se za svoju poziciju slabo vraca nazad, on je ispodprosjecan u svemu sto jedan defanzivni bek treba imati.
ko si ti da mene ismijavaš i moje uzvišene postove, šta umišljaš....odakle ti pravo da me citiraš uopšte
kakvi trolovi uništavaju i ovu temu[/quote]
Sta napadas decka, kad je u pravu. Marcelo je ofanzivno strsan, defanzivno los. Izgleda jos nisi prebolio ispadanje
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
zato što ne volim shupke koji ismijavaju druge...a nije dužan da komentariše moje postoveMokes je napisao/la: Sta napadas decka, kad je u pravu. Marcelo je ofanzivno strsan, defanzivno los. Izgleda jos nisi prebolio ispadanje
Onda ne prosipaj gluposti i neće te nitko ismijavat.
Očajna tekma, odavno gore u LP nisam pogledao. Ne znam šta da kažem za uzvrat, rekao bi da Madrid prolazi, al jedan gol Građana mijenja sve, a i Wolfsburg je bio blizu gola, a oni su tuga od ekipe.
Valjda sutra bude bolje.
Očajna tekma, odavno gore u LP nisam pogledao. Ne znam šta da kažem za uzvrat, rekao bi da Madrid prolazi, al jedan gol Građana mijenja sve, a i Wolfsburg je bio blizu gola, a oni su tuga od ekipe.
Valjda sutra bude bolje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jest vala Let3, Marcelo je bacva u odbrani. U napadu mu nema ravnog na kugli zemaljskoj, da igra krilo bio bi tu odmah iza Ronalda i Neymara, al u odbrani je uvijek bio kriza.
Carvajal naravo kompletan bek, ljepota ga gledati, posebno kad ima naredjenja i da ide vise u napad, ne kao veceras
Carvajal naravo kompletan bek, ljepota ga gledati, posebno kad ima naredjenja i da ide vise u napad, ne kao veceras
- branimir85
- Kontakt:
Po vašim komentarima vidim da je tekma loša bila ,drago mi je onda da nisam gledao 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Šta sam ja gledao jbt...
Skupila se ekipa u kaficu, polufinale ovo ono, uzivancija...u 20toj minuti svak', ali svak' visi na mobitelu, niko u TV ne gleda.
Skupila se ekipa u kaficu, polufinale ovo ono, uzivancija...u 20toj minuti svak', ali svak' visi na mobitelu, niko u TV ne gleda.
Oba trenera odlucila iskopirati taktiku Diega Simeonea. Strogo defanzivno, a u napadu sta Bog da. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.