Nisam rekao da je lose, vec me podsjeca na njegove pjesmeNYKnicks Fan je napisao/la:Napišite vi šta bolje i otpjevajte i odsvirajte

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nisam rekao da je lose, vec me podsjeca na njegove pjesmeNYKnicks Fan je napisao/la:Napišite vi šta bolje i otpjevajte i odsvirajte
Na odnosi se na tebe, već na ove prijetuzlak1987 je napisao/la:Nisam rekao da je lose, vec me podsjeca na njegove pjesmeNYKnicks Fan je napisao/la:Napišite vi šta bolje i otpjevajte i odsvirajte
Vec vidim da ce mi se svidjetno rules je napisao/la:Kad smo već kod Živog Zida meni je ova dobra![]()
![]()
[youtube][/youtube]
NYKnicks Fan je napisao/la:Napišite vi šta bolje i otpjevajte i odsvirajte
Dobra je i ona Campijeva pjesma Sloboda sampion.Samo treba forsirat da uđe melodija u uho.Pustat ove dvije uz jos neke s istom tematikom prije pocetka i na poluvremenu , bice extraGifron je napisao/la:[youtube][/youtube]
Meni sutra moj krece za Chicagostaragarda je napisao/la:Protiv Drine će se prodavati na zapadu brate... Na štandu UG-a.... Požuri jer im je i ova serija limitirana....klma1 je napisao/la:gdje cu uzeti vezeni sal FK SLOBODA sa novim grbom?
Ko je preplavio grad onim vezenim sa starim grbom i to jos nije sa dva lica, ali to bih mogao oprostit ali stari grb nikako![]()
... Prvih 100 je planulo
... Sto se tice tvoje prozivke to je moja DARK SIDE
![]()
Text je ok, kao sto kazes ima jos ovdje kamaru stvari da se doradi. Pod broj 1 da neko drugi sve otpjeva. Ovaj iz Zivog Zida je nesto izmedju Žere i Arsena Dedica, znaci recitator. Pod obavezno na ovo: oooooooooo, bih ubaccio navijace. Napucao distorziju, nesto kao:tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo je demo verzija, biti ce druga verzija sigurno potpunija..
Upravo tako, back vokali da budu pod obavezno navijaci. Ovo su super odradili, punk fazon nesto kao Hladno pivoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:@krmpotich Jesi li mislio kao ovo ? Od 1:00 pocinju navijaci ...
[youtube][/youtube]
Imas pjesmu u mom potpisuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo polako, pjesma po pjesma
Bas neki dan kontam, yebo te sta cemo slusati na proslavi
Od Nedzada pa do Frenkiapinoglavi je napisao/la:Imas pjesmu u mom potpisuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo polako, pjesma po pjesma
Bas neki dan kontam, yebo te sta cemo slusati na proslavi![]()
Ma ako bi je cijeli stadion pjevao zajedno nije bas bitno ko u orginalu pjeva pjesmu, svejedno necemo cuti. I jest malo na fazon recitovanja, tako i treba ako hocemo svi zajedno pjevati.
gdje se ovog necu sjecatizlajci je napisao/la:Inače su najjači rockeri uvijek bili iz Lipnice![]()
Sječaš li se tko ove njihove![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.