NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Svaštara
Drazen vs Manu,
Drazen uvijek ispred..Od 100 strucnjaka bi 99 bili za Drazena pa cak i Popovic....Manu je nivo Danilovica.
Drazen uvijek ispred..Od 100 strucnjaka bi 99 bili za Drazena pa cak i Popovic....Manu je nivo Danilovica.
Ti bi haman Drazena uzeo ispred rodjenog oca.
Kapa dole Drazenu, ali karijera mu je kratko nažalost trajala da bi se diskutovalo o tome.
Kapa dole Drazenu, ali karijera mu je kratko nažalost trajala da bi se diskutovalo o tome.
Manu ispred Parkera bez razmisljanja. Najbolji bijeli bek svih vremena, da je u najboljim godinama igrao negdje drugo, a ne u SAS imao bi 25-5-5 bez problema.
Belmin6 je napisao/la:Ti bi haman Drazena uzeo ispred rodjenog oca.
Sjasi izjahao si....toliko mu je kratka da je za Millera najbolji Shuter svih vremena.
Koji panj, nevjerovatnofilip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
lumani je napisao/la:Drazen vs Manu,
ma nivo tima leglera maksimalno,danilovic je prilično bolji od manua
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 26 apr 2016, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Epidaurus je napisao/la:Manu ispred Parkera bez razmisljanja. Najbolji bijeli bek svih vremena, da je u najboljim godinama igrao negdje drugo, a ne u SAS imao bi 25-5-5 bez problema.
pa dobro sad,bolji od nasha,westa ne znam da jeste
lumani je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ti bi haman Drazena uzeo ispred rodjenog oca.
Sjasi izjahao si....toliko mu je kratka da je za Millera najbolji Shuter svih vremena.
to će kad ga novinari pitaju reći vjerovatno i za currya,thompsona,boga pitaj koga sve ne,to oni iz kurtoazije kazu,osobito zato sto je petrovic mrtav
Pardon pogresno sam se izrazio, mislio sam na najboljeg neamerickog beka. Svakako da su West, Stockton, Kidd, Nash bolji od njega.filip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Manu ispred Parkera bez razmisljanja. Najbolji bijeli bek svih vremena, da je u najboljim godinama igrao negdje drugo, a ne u SAS imao bi 25-5-5 bez problema.
je li kidd bas bijelac,ili neki mjesanac?
Ma da, sad ispade Miller to onako rekao...
Izjava je bila u jednoj od emisija "Open Court-a" prije nekoliko godina.
Ko je mogao slutiti tada da će Curry raditi ovo što radi 2 sezone ?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- JoseeMourinho
- Kontakt:
za mene je bijelacfilip13 je napisao/la:je li kidd bas bijelac,ili neki mjesanac?
LeSa je napisao/la:Ma da, sad ispade Miller to onako rekao...
uz svo postovanje,petrovic je imao dvije kvalitetne sezone u nba,i na osnovu toga on ne moze biti najbolji šuter svih vremena,pored birda,pricea,nasha,d. ellisa,jesu li millera u toj emisiji kad je to izjavio upitali je li petrović bolji šuter od ovog ili onog igrača ili je to rekao bez daljnje rasprave o tome?
Ako to kaže jedan od najboljih u biznisu, nema razloga da mu mi proturiječimo.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Nash nije Amer. Prime Manu je jači od prime Nasha, ali Nash ima bolju individualnu NBA karijeru od njega kao i Parker.Epidaurus je napisao/la:Pardon pogresno sam se izrazio, mislio sam na najboljeg neamerickog beka. Svakako da su West, Stockton, Kidd, Nash bolji od njega.filip13 je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Manu ispred Parkera bez razmisljanja. Najbolji bijeli bek svih vremena, da je u najboljim godinama igrao negdje drugo, a ne u SAS imao bi 25-5-5 bez problema.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
LeSa je napisao/la:Ako to kaže jedan od najboljih u biznisu, nema razloga da mu mi proturiječimo.
[youtube][/youtube]
sve ok,ali na osnovu dvije sezone,malo je jbg,malo,i za reggiea lewisa su govorili da je jedan od najboljih celticsa svih vremena jer je mlad umro,a znamoi svi da nije toliko dobar bio
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 26 apr 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nash nije Amer. Prime Manu je jači od prime Nasha, ali Nash ima bolju individualnu NBA karijeru od njega kao i Parker.[/quote]Kawhi je napisao/la:Pardon pogresno sam se izrazio, mislio sam na najboljeg neamerickog beka. Svakako da su West, Stockton, Kidd, Nash bolji od njega.Epidaurus je napisao/la:filip13 je napisao/la:Manu ispred Parkera bez razmisljanja. Najbolji bijeli bek svih vremena, da je u najboljim godinama igrao negdje drugo, a ne u SAS imao bi 25-5-5 bez problema.
drugim riječima,nash je imao bolju karijeru,ja to priznajem a manu mi je godinama najdrazi kosarkas na svijetu,otkako kukoc ne igra
De sad nađi video na kojem Pippen govori kako je Bron bolji od Jordana. Ako to kaže jedan od Jordanovih saigrača, nema razloga da mu mi proturiječimo.LeSa je napisao/la:Ako to kaže jedan od najboljih u biznisu, nema razloga da mu mi proturiječimo.
[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kanada-Amerika, skoro pa isti klinac obzirom da skoro svi talentovani Kanadjani idu na americke college. Prime Manu jest bolji od prime Nasha al Nash je veci igrac jednostavno. Parker mi nije veci od Manua bez obzira na onaj MVP finala 2007., Manuova Olimpijada iz Atine mi je veca od toga. Parkera svakako smatram za izuzetno precjenjenog igraca, bar ovdje na forumu dok mi je Manu nevjerovatno podcijenjen.Kawhi je napisao/la: Nash nije Amer. Prime Manu je jači od prime Nasha, ali Nash ima bolju individualnu NBA karijeru od njega kao i Parker.