pinoglavi je napisao/la:PipiDugaCarapa je napisao/la:
Da li ste imali igru kada ste izvršili reorganizaciju ekipe? Niste, imali ste rezultat. Ista stvar je i sa nama.. Tek od slijedeće sezone očekujem dobru igru našeg tima, kompatnost, uigranost, etc.
Tek smo na zimskoj pauzi udarili temelj ekipi, a dug je proces stvaranja iste.
Uostalom, griješiš. Većina se zali što ne igramo lijepo, ja ne.. Meni je isključivo rezultat bitan, naročito u ovoj sezoni.
Cim je Husref dosao iz utakmice u utakmicu se osjetilo poboljsanje u igri. I ja ne kritikujem sto igrate kako igrate, imate pobjede i boli vas qurac, samo konstatujem da su vase utakmice bas ruzne za gledati. Iskreno ja kod vas nisam nekog sistema igre uocio, cak ni naznake, osim nabij Lendricu i dodaj Stevi da nesto izmisli, mozda je to razlog sto se neki navijaci zale. I opet kazem boli vas qurac kakva je taktika i igra dok pobjedjujete. Predstavlja se isto kao da bi se navijaci Sarajeva bunili ukoliko bi im dosao Petrovic i ukoliko bi prvih 5 utakmica pobjedili sa 1-0. Bas da vidim te koji bi se bunili. Mozda nekom ne bi bilo po volji, ali nekog pritiska i nekog nezadovoljstva navijaca sigurno ne bi bilo.
Istina, ali Edis Mulalić nije Husref niti je Amar.. On definitivno ima moju podršku, uostalom, rezultati mu govore u prilog sem te dvije utakmice u kupu koje je, ruku na srce, prevashodno on izgubio. Iskreno govoreći, vaše utakmice su također jako često patnja za gledaoca, bar od onih koje sam ja pratio. Izuzev naše utakmice na Tušnju, tu ste nas potopili i mozemo u neku ruku i biti zadovoljni rezultatom..
Zrinjski igra isključivo na rezultat, Sarajevo gol zabije iz prekida a zatim im presing izvrši Vitez ili pak Borac sa igračem manje..
Sve je to u pet deka, ali se igra našeg tima najviše komentariše, čak i od naših navijača kojima bi primarni cilj trebao biti rezultat. Meni jeste, tačno mi puca ku.rac na koji način ćemo stići do pobjede i koliko razlike će pobjeda iznositi. Ovog trenutka bih potpisao pobjede od jedan razlike u svim preostalim utakmicama, i to iz jedinog šuta u okvir gola.