Ne primjecujes salu ?Kawhi je napisao/la: S tobom je nemoguće raspravljati da ne udariš na nečiji intelekt.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Svaštara
I nastavljaš istim tonom.Epidaurus je napisao/la:Ne primjecujes salu ?Kawhi je napisao/la: S tobom je nemoguće raspravljati da ne udariš na nečiji intelekt.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma dobar je Epi. Samo nije objektivan.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Zao mi je ako sve kao uvredu necijeg intelekta vidis, definitivno mi to nije namjera.Kawhi je napisao/la:I nastavljaš istim tonom.Epidaurus je napisao/la:Ne primjecujes salu ?Kawhi je napisao/la: S tobom je nemoguće raspravljati da ne udariš na nečiji intelekt.
Epi je premazan svi bojama
ali mladi Kawhi ne upada u tako providne zamke 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
God'na razlike izmedju nasL-Train je napisao/la:Epi je premazan svi bojamaali mladi Kawhi ne upada u tako providne zamke
Pa vi niste Jordana ni gledali.Epidaurus je napisao/la:God'na razlike izmedju nasL-Train je napisao/la:Epi je premazan svi bojamaali mladi Kawhi ne upada u tako providne zamke
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kad vidim šta pišeš podsjetiš me na mene iz 2012.Epidaurus je napisao/la:God'na razlike izmedju nasL-Train je napisao/la:Epi je premazan svi bojamaali mladi Kawhi ne upada u tako providne zamke
Same cinjenice i argumenti, sve osnovanoKawhi je napisao/la:Kad vidim šta pišeš podsjetiš me na mene iz 2012.Epidaurus je napisao/la:God'na razlike izmedju nasL-Train je napisao/la:Epi je premazan svi bojamaali mladi Kawhi ne upada u tako providne zamke
P.S
Nezrelost na vrhuncu, iscekuje se Civil War
@Gre
Gledali smo Kobaju, tu je to negdje
Šta li vas uče u toj Austriji kad su ti ovo činjenice i argumenti.Epidaurus je napisao/la:Same cinjenice i argumenti, sve osnovano![]()
P.S
Nezrelost na vrhuncu, iscekuje se Civil War![]()
@Gre
Gledali smo Kobaju, tu je to negdje
Reci mi da si Team Cap. Da možemo na FiK s obzirom da ovdje neće biti zanimljivo jer je Kawhi u playoff modeu.
Ako je Kobaja referenca za Makla moraću ga prestati poštovati.
Austrijanac pa se mora odma upravu bit, dijasporski kompleksi i ta spikaKawhi je napisao/la:Šta li vas uče u toj Austriji kad su ti ovo činjenice i argumenti.Epidaurus je napisao/la:Same cinjenice i argumenti, sve osnovano![]()
P.S
Nezrelost na vrhuncu, iscekuje se Civil War![]()
@Gre
Gledali smo Kobaju, tu je to negdje![]()
Reci mi da si Team Cap. Da možemo na FiK s obzirom da ovdje neće biti zanimljivo jer je Kawhi u playoff modeu.![]()
Ako je Kobaja referenca za Makla moraću ga prestati poštovati.
Kako cu bit Team Cap pored onakvog Iron Mana, nmg ne gotivit covjeka koji je fakticki perpetum mobille I napravio. O oklopu i odijelu da ne pricam, kao i aroganciji ofc. Plus na sve to, Black Panther je u Team Stark, dva najdraza superheroja zajedno, wett dreams
Just appreciate the greatness man, we're talking 'bout Mamba
- akisarajevo92
- Kontakt:
LeSa je napisao/la:Nigdje ne tvrdim da je najbolji šuter svih vremena, ali jedan od najboljih sigurno jeste.
da,to stoji,jedan od 10-15 najboljih sigurno jeste
[youtube][/youtube]
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
filip13 je napisao/la:LeSa je napisao/la:Nigdje ne tvrdim da je najbolji šuter svih vremena, ali jedan od najboljih sigurno jeste.
To je već omalovažavanje pokojnog D.P.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
LeSa je napisao/la:filip13 je napisao/la:LeSa je napisao/la:Nigdje ne tvrdim da je najbolji šuter svih vremena, ali jedan od najboljih sigurno jeste.
To je već omalovažavanje pokojnog D.P.
imas pravo da tako misliš,kao što i ja imam pravo da mislim da je medju 15 najboljih šutera u nba svih vremena,što je ogroman uspjeh sa samo dvije kvalitetne sezone,i kao što je i preuveličavanje da je najbolji šuter svih vremena,sa samo dvije kvalitetne sezone u daleko najjacoj ligi svijeta
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ti bi haman Drazena uzeo ispred rodjenog oca.
Kapa dole Drazenu, ali karijera mu je kratko nažalost trajala da bi se diskutovalo o tome.
Sjasi izjahao si....toliko mu je kratka da je za Millera najbolji Shuter svih vremena.
to će kad ga novinari pitaju reći vjerovatno i za currya,thompsona,boga pitaj koga sve ne,to oni iz kurtoazije kazu,osobito zato sto je petrovic mrtav
A curry ,thompson nisu mrtvi.Miller je u emisiji za Drazena rekao i fino ponovio the best a nisu se svi slozili ,ali poenta je da se navodi kao jedan od najboljih a igrao je samo 2 godine,bolje receno 2 godine u najjacoj ligi ikada!
Tako je Filip.
Sreća pa si jedan od rijetkih koji tako misli.
Sreća pa si jedan od rijetkih koji tako misli.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
neko bi citajuci ovaj forum mogao pomisliti da je drazen poginuo u 18. godini jer je igrao samo dvije sezone (debitovao sa 16)...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
e filipe, malo si se zaebao... nije pitanje bilo "sta mislis o drazenu petrovicu?", pa da ga ovaj kiti epitetima jer je drazen mrtav...filip13 je napisao/la:to će kad ga novinari pitaju reći vjerovatno i za currya,thompsona,boga pitaj koga sve ne,to oni iz kurtoazije kazu,osobito zato sto je petrovic mrtav
pitanje je bilo veoma jasno: "ko je najbolji suter svih vremena?", a miller je rekao "drazen".
nije rekao ni "ja", ni "allen", ni "nowitzki", ni "maravich", ni "korver", ni "curry" (koji je i tada sutirao nevjerovatno!), vec "drazen"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.