FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sto uklonise ovu novu pjesmu ?
Otišla na doraduNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto uklonise ovu novu pjesmu ?
tuzlanska Sloboda
Ipak nista, nemoguce je izvest ono sto sam zamisljao 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Beduin
- Kontakt:
Gdje je doE zapelo sa muzikom? Nije valjda da planiras neki opasan bass mix napraviti nam...
Mramor i Solinas odradili odlican posao, sredili da 19-ka pici iz Mramora do Soline u nasim bojama

Mramor i Solinas odradili odlican posao, sredili da 19-ka pici iz Mramora do Soline u nasim bojama

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
U svakom slucaju hvala svima koji se na bilo koji nacin potrude da unaprijede nas klub.
samo Sloboda
Sinoć sam zakasnila na ovaj bus, al' sam ga barem vidjela iz daljine
super izgleda onako 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma predobro bus izgleda, baš furka kad ga vidiš u graduAerials je napisao/la:Sinoć sam zakasnila na ovaj bus, al' sam ga barem vidjela iz daljinesuper izgleda onako

-
- Kontakt:
Kad bi citav vozni park bio u znak Slobode kao ovaj, ne bi nista drugo ljudima u glavi bilo osim Slobode 

Pošto je GIPS odradio ovo s busem vjerujem da ne bi bio problem dogovoriti saradnju s njima da na dan utakmice svi sa kartom za utakmicu imaju bespletan prevoz (ovo mislim na prigradske linije). Ne bi im to bilo veliko opterećenje. Par desetina osoba za prevući. S tim da bi klub trebao organizovati prodaju karata dan-dva prije utakmice u Živinicama,Lukavcu,Srebreniku,G.Tuzli,Kalesiji...tako tih par većih mjesta.
-
- Kontakt:
Moze li se to poslati na mail kluba, uz opsirniji i detaljni opis ideje ?
Obezbjediti dovoljno karti u tim mjestima, i da karta za utakmicu ili sezonska sluzi kao karta za prevoz na dan utakmice. I ako je moguce uskladiti linije u skladu sa terminom utakmice.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Poštovani članovi, obavještavamo Vas da je od danas počela prodaja ulaznica za utakmicu sa FK Drina Zvornik.
Kao što smo već objavili sinoć, UG Fukare Fan Club se uključio u humanitarnu akciju pomoći našoj sugrađanki Sabrini Hajvaz, kojoj je potreban novac za transplantaciju bubrega u Francuskoj.
Shodno tome, cijena ulaznice za članove Udruženja iznosi 5,00 KM, od čega 2,00 KM idu našoj sugrađanki.
Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom u prostorijama Udruženja od 12 do 17 sati, uz obaveznu člansku kartu, a informacije o kupovini ulaznice na dan utakmice će biti naknadno objavljene narednih dana.
Dođite na Tušanj, podržite naše momke u borbi na dva fronta i pomozite našoj sugrađanki da nastavi svoj tek započeti život.
Kao što smo već objavili sinoć, UG Fukare Fan Club se uključio u humanitarnu akciju pomoći našoj sugrađanki Sabrini Hajvaz, kojoj je potreban novac za transplantaciju bubrega u Francuskoj.
Shodno tome, cijena ulaznice za članove Udruženja iznosi 5,00 KM, od čega 2,00 KM idu našoj sugrađanki.
Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom u prostorijama Udruženja od 12 do 17 sati, uz obaveznu člansku kartu, a informacije o kupovini ulaznice na dan utakmice će biti naknadno objavljene narednih dana.
Dođite na Tušanj, podržite naše momke u borbi na dva fronta i pomozite našoj sugrađanki da nastavi svoj tek započeti život.
Super ideja! Stim da treba cut sta GIPS misli o tome.
Znam da je u Becu i Stutgartu tako regulisano. Dva sata prije i poslije utakmice ulaznica vazi kao karta za javni prevoz.
Znam da je u Becu i Stutgartu tako regulisano. Dva sata prije i poslije utakmice ulaznica vazi kao karta za javni prevoz.
A sad adio...
-
- Kontakt:
Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!

-
- Kontakt:
Tako sam dobio informacije. Uskoro bi se trebalo znati opsirnije, vjerovatno kada uradi pretrageThranduil je napisao/la:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ordagic ne igra ovaj vikend, uskoro ce se znati da li ce nastaviti sezonu ili ne! Kostic je spreman, dok za Stjepanovica ne znam!otkud sad ovo, ne sviđa mi se ni sama pomisao na mogućnost da dođe do ovoga

Izvinjavam se sto pisem off topic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne siri dezinformacijeBeduin je napisao/la:Gdje je doE zapelo sa muzikom? Nije valjda da planiras neki opasan bass mix napraviti nam...
Mramor i Solinas odradili odlican posao, sredili da 19-ka pici iz Mramora do Soline u nasim bojama![]()

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Stjepanovic propusta Drinu i mozda Travnik! Nije nista ozbiljno, ali ima podlov u misicu! Ne smije trenirati nekoliko dana.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Treba uradit..samo oni koji posjeduju godisnju, ili clanovo su udruzenja gradjana ili ugrizenje navijaca Fukare..jedno od to troje moraju prilozito prilikom ulaska u bus i to je to..trebalo bi se pokusato zasto neThranduil je napisao/la:Pošto je GIPS odradio ovo s busem vjerujem da ne bi bio problem dogovoriti saradnju s njima da na dan utakmice svi sa kartom za utakmicu imaju bespletan prevoz (ovo mislim na prigradske linije). Ne bi im to bilo veliko opterećenje. Par desetina osoba za prevući. S tim da bi klub trebao organizovati prodaju karata dan-dva prije utakmice u Živinicama,Lukavcu,Srebreniku,G.Tuzli,Kalesiji...tako tih par većih mjesta.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Protiv Drine: Piric-Efendic-Mehmedagic-Kostic-Lakicevic-Prses-Zeba-Saric-Haurdic-Mehidic-Ahmetovic ..
Izmjene : Krpic i Govedarica.. ovako treba mozda, a moze i varijanta 442 gdje bi Zeba i Saric igrali u vezi, a u napadu Krpic i Ahmetovic
Izmjene : Krpic i Govedarica.. ovako treba mozda, a moze i varijanta 442 gdje bi Zeba i Saric igrali u vezi, a u napadu Krpic i Ahmetovic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.