Ja sam čuo obrnuto, da je on postavio uslove, i da su naši sad na potezu. Ako može malo detaljnije na pp?kupus army je napisao/la:Petrovic ima na stolu nasu ponudu,sa tri puta vecim primanjima od onih u Radniku,nije nista dogovoreno ceka se njegov odgovor,100 % provjereno.Izvor je iz Bijeljine,vise na pp,ako nekog zanima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja evo prvi obecavam pred svima da ga necu tjerat nakon par losih rezultata.. Jer to je kljuc uspjeha

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' čale ga otvaraju odmah iznad struka titam.FrancescoTotti je napisao/la:Ja evo prvi obecavam pred svima da ga necu tjerat nakon par losih rezultata.. Jer to je kljuc uspjeha
Samo Saraj'vo.
Celo pristane i potpise sa nama a onda u finalu kupa uzme Slobodu i sjebe nam i one teoretske sanse za izlazak u evropu, e to bi tek spica bila 
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:Celo pristane i potpise sa nama a onda u finalu kupa uzme Slobodu i sjebe nam i one teoretske sanse za izlazak u evropu, e to bi tek spica bila
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i bolje mu je bez evrope... Ima više vremena da ekipu sastavi i pripremi, plus ovi "ostali" konkurenti će biti malo umorni od evrope možda... 
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.radio sarajevo.ba/novost/223844/fk-sarajevo-stotine-promjena-odlazaka-i-dolazaka-i-jedna-grupa-nedodirljivih
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ko god dodje podrzati i pokusati prevazici jednu krizu bez sutanja trenera i dodatnih sranja.FrancescoTotti je napisao/la:Ja evo prvi obecavam pred svima da ga necu tjerat nakon par losih rezultata.. Jer to je kljuc uspjeha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
bordobijeli
- Kontakt:
neko vas lozi dobro ,covjek igra finale kupa i nepregovara ni s kim ,prvo skupstina ,da se rijese ovi problemi oko uprave pa onda trener ,nece dovesti trenera pa promjeniti ljude koji su ga doveli . ne treba nam to tako smo i radili na vrat na nos pa se doveli do ovog , hijerarhija i red ,sabura .
OMG pa jesam li ja ovdje kome nedostajao . Nisam znam.
Šta je ovo pozitivne vijesti kruže oko Ćele , vidim je više ljubitelja njegovog lika i dijela fino fino .
Šta je ovo pozitivne vijesti kruže oko Ćele , vidim je više ljubitelja njegovog lika i dijela fino fino .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da mu halalimo?uNbx je napisao/la:@High disapproves this. Đeš išta sem Dade Glišića kačit na ovu temu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High stara kajlo imal kakva numera za našeg trenera Petrovića ? Može i od Glišića.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
On je u Radniku dvije godine gradio ovo sto sada ima.Samo sto on treba da bude svjestan ako bi se uhvatio nas i problema,da bi te tamo dvije godine ovdje morao ugurati u dva mjeseca,ovdje se mater rodjena ne trpi.Znam ja da je on jako karakteran covjek i bit ce tu svakojakih zahtijeva on je osoba koja voli da se pita i to kako ce mu se trava kositi na stadionu,hoce li biti na baklave ili na kockice sto se kaze,jel voli da vodi samo on glavnu rijec i da mu se niko ne mijesa ni u sta.Mene je samo toga strah po pitanju njega,mi ko mi sigurno nikoga necemo istrpiti da se ne lazemo ni njega ni bilo koga,dakle sve je na njemu ili bilo kome,mora mu se puno stvari poklopiti u sto kracem periodu,cak bih rekao da ce i sreca tu igrati ulogu veliku bez obzira na sve.
Nazalost mi nismo zdrava sredina za bilo sta,i sto se prije pomirimo sa tim,price cemo prestati da mastamo o nekih dugorocnim planovima.Uvijek ce biti ovih previranja,mahala je ovo.
Nazalost mi nismo zdrava sredina za bilo sta,i sto se prije pomirimo sa tim,price cemo prestati da mastamo o nekih dugorocnim planovima.Uvijek ce biti ovih previranja,mahala je ovo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve ljudi koji su najzasluzniji za nase cupanje iz sunovrata, oni koji treba da odu naravno nisu ponudili ostavke. Pa Dino i Edis su gori od Baljka i Sumana, ovi su makar imali muda stati pred medije!Evolution87 je napisao/la:http://www.radio sarajevo.ba/novost/223844/fk-sarajevo-stotine-promjena-odlazaka-i-dolazaka-i-jedna-grupa-nedodirljivih
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Puštamo ga na uslovnu.High je napisao/la:Da mu halalimo?uNbx je napisao/la:@High disapproves this. Đeš išta sem Dade Glišića kačit na ovu temu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sarkazam...bordobijeli je napisao/la:pa onako gledajuci stvari su ok ,puno toga se uradilo al trenutna situacija kaze da necemo u evropu i da veliki dio uprave podnosi ostavku ,po tom bi se moglo zsakljuciti da i nije baš dobroBosnianKingdom je napisao/la:Ja ne znam sta vama ne valja u klubu. Nemojte da sad počnem nabrajati sta se desilo otkad je Dino došao na poziciju..
Sabrine mi moje!
Dino zločinac , a ne heroj. Ja ga ne pljujem jer imam direktnu korist od uprave ,al ga i ne branim jer kasne s isplatom uvijek .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Sve ljudi koji su najzasluzniji za nase cupanje iz sunovrata, oni koji treba da odu naravno nisu ponudili ostavke. Pa Dino i Edis su gori od Baljka i Sumana, ovi su makar imali muda stati pred medije!Evolution87 je napisao/la:http://www.radio sarajevo.ba/novost/223844/fk-sarajevo-stotine-promjena-odlazaka-i-dolazaka-i-jedna-grupa-nedodirljivih

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
ne brini sad ce ovi da se razlete i da pocnu dovoditi sve sto mi zelimo od Cele pa do klasnih igraca samo ne bi li guzicu sacuvali, uopste me ne bi cudilo da se ovo desibordobijeli je napisao/la:neko vas lozi dobro ,covjek igra finale kupa i nepregovara ni s kim ,prvo skupstina ,da se rijese ovi problemi oko uprave pa onda trener ,nece dovesti trenera pa promjeniti ljude koji su ga doveli . ne treba nam to tako smo i radili na vrat na nos pa se doveli do ovog , hijerarhija i red ,sabura .
Pyro is not a crime !
Ludi su ako misle da će ih bilo šta amnestirat.THEC je napisao/la:ne brini sad ce ovi da se razlete i da pocnu dovoditi sve sto mi zelimo od Cele pa do klasnih igraca samo ne bi li guzicu sacuvali, uopste me ne bi cudilo da se ovo desibordobijeli je napisao/la:neko vas lozi dobro ,covjek igra finale kupa i nepregovara ni s kim ,prvo skupstina ,da se rijese ovi problemi oko uprave pa onda trener ,nece dovesti trenera pa promjeniti ljude koji su ga doveli . ne treba nam to tako smo i radili na vrat na nos pa se doveli do ovog , hijerarhija i red ,sabura .
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest