FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2016, 15:45

THEC je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Protiv Veleza, valjda su dostupni svi koje sam stavio. Trebalo bi biti dovoljno za 3 boda. Kakav je teren dole trenutno zna li iko?

slika
koliko znam ne igra ni Rustemovic zbog kartona
Onda Samir na njegovo mjesto, Reis na poziciju desetke. Cezara kasnije ubaciti umjesto Hamze ako budemo ganjali rez.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 15:46

pa otprilike ce tako i biti vjerujem, osim ako opet ne pocne izvoditi eksperimente sa Okicem
Pyro is not a crime !

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 apr 2016, 15:49

Selimovic,kantardzic,edis kusturica... Ovim redom treba da idu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 apr 2016, 15:49

THEC je napisao/la:pa otprilike ce tako i biti vjerujem, osim ako opet ne pocne izvoditi eksperimente sa Okicem
Ma na derbiju ne znam je li bio gori Okic ili Harba kad ga je zamijenio. :roll: Tacno da sam Hurta mozda bih Ahmu stavio na desnog beka, a Kadusica ispred na krilo, samo da ne gledam jednog od ove dvojice.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 apr 2016, 15:57

Sjećali se neko , ko je prvi počeo pisati protiv Okića , ima od mene janje . Joj kad sam ja mislio da je on dobar igrač :facepalm:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 apr 2016, 16:08

Dobar je rukfas... jest da je svega nabacao u ovaj tekst i uglavnom se ponavlja
iz recenice u recenicu. Ili recimo u jednoj recenici kaze kako je FKS, cetiri kola
prije kraja prvenstva daleko od izlaska na evropsku scenu, da bi u narednoj
recenici napisao da je Sarajevu upitan izlazak u Evropu... hehe :)
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 apr 2016, 16:14

Besic je napisao/la:Sjećali se neko , ko je prvi počeo pisati protiv Okića , ima od mene janje . Joj kad sam ja mislio da je on dobar igrač :facepalm:
Ne znam jesam li prvi, mada to nije ni vazno, ali sam bio protiv njegovog dolaska
u FKS, pa sam to i potvrdio nakon njegovih par utakmica u bordo dresu.
Takodje, izrazio sam nezadovoljstvo dovodjenjem Duljevica....
F.K.SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 16:27

nesto kontam, jel ono Harba doveden na posudbu ? - ako je tako to je dobar posao onda, cim istekne posudba nek ide dje hoce samo sto dalje od nas :D
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 apr 2016, 16:32

Samo dovesti nekog trenera kome se niko nece mjesati u posao... pa makar to bio i Naser a pomocnici mu bili Esad Selimovic i Abdulah Oruc

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 27 apr 2016, 16:37

Zip je napisao/la:Samo dovesti nekog trenera kome se niko nece mjesati u posao... pa makar to bio i Naser a pomocnici mu bili Esad Selimovic i Abdulah Oruc
trebaju nama dva covjeka koja ce raditi zajedno, jedan kao sef strucnog staba a drugi kao sportski direktor, samo tako cemo napredovati, trener logicno ne moze ici i dogovarati igrace svako malo pa ce zato SD da radi taj posao ali naravno prije toga zajedno usaglase sta im treba i ciljano se dovodi, moja zelja je recimo da vidim Husrefa i Hadzibegica u tim ulogama, ubijedjen sam da bi odradili dobar posao u uslovima kakve Sarajevo sad ima
Pyro is not a crime !

High

Post Postao/la High » 27 apr 2016, 16:50

Besic je napisao/la:High stara kajlo imal kakva numera za našeg trenera Petrovića ? Može i od Glišića.
[youtube][/youtube]

Mahsuz.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 apr 2016, 20:05

THEC je napisao/la:
Zip je napisao/la:Samo dovesti nekog trenera kome se niko nece mjesati u posao... pa makar to bio i Naser a pomocnici mu bili Esad Selimovic i Abdulah Oruc
trebaju nama dva covjeka koja ce raditi zajedno, jedan kao sef strucnog staba a drugi kao sportski direktor, samo tako cemo napredovati, trener logicno ne moze ici i dogovarati igrace svako malo pa ce zato SD da radi taj posao ali naravno prije toga zajedno usaglase sta im treba i ciljano se dovodi, moja zelja je recimo da vidim Husrefa i Hadzibegica u tim ulogama, ubijedjen sam da bi odradili dobar posao u uslovima kakve Sarajevo sad ima
Dovedimo Zahovica. :mrgreen: Da napadne Ahmu i otjera nakon dva dana. :yawn:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 27 apr 2016, 20:37

THEC je napisao/la:
Meni je do sada dovođenje trenera bilo neozbiljno i nije mi se sviđalo. Nekoliko puta sam pisao, a ti si upravo to pomenuo, da nam treba tih par trenera koji su igrali ili radili u Sarajevu.
Znaci mene ne zanima jesu li oni u nekom rodbinskom odnosu sa bivsom upravom al jbg nisu svi
Ja bih volio vidjeti vise njih tu:
-Husref
-Cala(kad se sjetim samo kako smo sa kluzem igrali)
-Hadzibegic
-Lugusic
-Pa i Varesanovic(sa djecom je drugi zavrsio i to ma virslama, a i on je igrao sa olimpijakosom ligu prvaka ima i nekog iskustva)
-Nikolic(strasno me nervira pojavom i macinom na koji prica al generacija juniora koje je on gurnuo u vatru se josnijeponovila i nije mi jasno sto nije bar u akademiji)
-Zivkovic(neko ga jr pomenuo)
-Ciro ( idealan za izgubljene situacije, nalozi raju nalozi igrace motivator)
-Zeka(ima profi licencu a pjetlice trenira i to ni on nije u akademiji)
Sa parama koje su date jarniju, Kodri, Jesicu, i onim pojacanjima koja odigrase utakmicu dvije tri mogli smo napravit strasan strucni stab

I sad se iznerviram na imena Ibrakovic, Jarni, Kodro, Jesic i njihovi pomocnici da ih ne nabrajam pa jbt niko veze sa sarajevom nije imao nit zna sta je istok, pa ciro je po meni bio rijesenje ispred svakog od ovih.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 apr 2016, 20:38

slika
Kao prvo, Delača bih stavio naredne 4 utakmice na gol, vjerovatno je do sada fizički spreman. S obzirom da smo svi svjesni da on sljedeće sezone neće braniti kod nas, onda ga trebamo ove 4 tekme staviti na gol, kao neki vid zahvale za sve što je uradio za nas. I još jednom da j*bem mater Ješiću što ga je stavio na gol po onom kijametu u Vrapčićima na prijateljskoj tekmi.
Što se odbrane tiče, mislim da je ovo najbolje što imamo. Mihojević mora igrati na poziciji defanzivnog veznog. Nakon dugo vremena čekanja, dobio je priliku i treba ga podržati.
Što se tiče ofanzivnog dijela, već sam govorio da ako stavimo napad Harba-Dulja-Šefko da će šanse za postizanje gola biti svedene na minimum. Zašto sam stavio Kadušića na lijevo, a Dulju na desno krilo? Po meni, na desnom krilu treba igrati igrač kojem je lijeva noga jača, a na lijevom krilu igrač kojem je desna jača. Sjetite se samo da je Dulja zabio golove Borcu (1-3) i Gladbachu kad je igrao na desnom krilu i to lijevom nogom. Potrebno je nekad riskirati pa tako staviti Kadušića na lijevo krilo. On je po meni jedini naš igrač koji zna loptu povuči naprijed. Šefko i Harba ne znaju sa loptom ništa, Dulja najviše što zna jeste izvuči faul ili korner, Almir zna centrirat i to je to. Kadušić ima onaj svoj karakterističan prodor, a zna i centrirati. Dulja kada sa desne strane ulazi u sredinu može: pucati lijevom nogom, odigrati dupli pas ako mu se napadač izvuče na vrh šesnesterca, spustiti beku koji ulazi sa strane i itd. Znači definitvno ima više mogućnosti nego kad igra na lijevom krilu. Uostalom, Kadušić i Dulja se mogu tokom utakmice mijenjati sa krila na krilo. Čataković je sigurno u 10x boljoj formi nego kockar. Cezar svakako nije kod Hurtića u prvom planu, pa zašto ne pružiti Hamzi šansu da pokaže da li se na njega može ozbiljno računati. Do sada je pokazao zavidno fudbalsko znanje.
SARAJEVO

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 27 apr 2016, 21:33

slika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 apr 2016, 21:44

Besic je napisao/la:slika

Best case

-riješimo se haadalja
-riješimo se igračkih hadalja
-Ćelo na klupi
Ovaj sponzor bi bio odlican, dosta solidnih klubova ima ugovor sa njima. Hajduk iz regije isto tako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 27 apr 2016, 21:51

fico je napisao/la:slika
Kao prvo, Delača bih stavio naredne 4 utakmice na gol, vjerovatno je do sada fizički spreman. S obzirom da smo svi svjesni da on sljedeće sezone neće braniti kod nas, onda ga trebamo ove 4 tekme staviti na gol, kao neki vid zahvale za sve što je uradio za nas. I još jednom da j*bem mater Ješiću što ga je stavio na gol po onom kijametu u Vrapčićima na prijateljskoj tekmi.
Što se odbrane tiče, mislim da je ovo najbolje što imamo. Mihojević mora igrati na poziciji defanzivnog veznog. Nakon dugo vremena čekanja, dobio je priliku i treba ga podržati.
Što se tiče ofanzivnog dijela, već sam govorio da ako stavimo napad Harba-Dulja-Šefko da će šanse za postizanje gola biti svedene na minimum. Zašto sam stavio Kadušića na lijevo, a Dulju na desno krilo? Po meni, na desnom krilu treba igrati igrač kojem je lijeva noga jača, a na lijevom krilu igrač kojem je desna jača. Sjetite se samo da je Dulja zabio golove Borcu (1-3) i Gladbachu kad je igrao na desnom krilu i to lijevom nogom. Potrebno je nekad riskirati pa tako staviti Kadušića na lijevo krilo. On je po meni jedini naš igrač koji zna loptu povuči naprijed. Šefko i Harba ne znaju sa loptom ništa, Dulja najviše što zna jeste izvuči faul ili korner, Almir zna centrirat i to je to. Kadušić ima onaj svoj karakterističan prodor, a zna i centrirati. Dulja kada sa desne strane ulazi u sredinu može: pucati lijevom nogom, odigrati dupli pas ako mu se napadač izvuče na vrh šesnesterca, spustiti beku koji ulazi sa strane i itd. Znači definitvno ima više mogućnosti nego kad igra na lijevom krilu. Uostalom, Kadušić i Dulja se mogu tokom utakmice mijenjati sa krila na krilo. Čataković je sigurno u 10x boljoj formi nego kockar. Cezar svakako nije kod Hurtića u prvom planu, pa zašto ne pružiti Hamzi šansu da pokaže da li se na njega može ozbiljno računati. Do sada je pokazao zavidno fudbalsko znanje.
Duljević je dešnjak jarane, zato ga i jesu prekomandovali na lijevo krilo. Pogledaj kojom nogom izvodi prekide ako nisi siguran koja je noga igraču jača.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 apr 2016, 22:05

Locust je napisao/la: Duljević je dešnjak jarane, zato ga i jesu prekomandovali na lijevo krilo. Pogledaj kojom nogom izvodi prekide ako nisi siguran koja je noga igraču jača.
Ma u zadnje vrijeme on cime god da izvodi, ili zavrsi u zivom zidu ili na suprotnoj tribini. Daj Boze da je problem noga ili pozicija, mislim da je kod njeg problem u glavi i frizuri.
SARAJEVO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 apr 2016, 22:14

za objesiti se je atmosfera realno,gledam ovaj sraz izmedju bayerna i atletica isto k'o da imam smrtni sluchaj ne d'o Bog

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 apr 2016, 22:19

– Mislim da nema mjesta za paniku i turbulencije. Sve ide po planu, Skupština je zakazana za 10. juni, a pored usvajanja finansijskog izvještaja i rekonstrukcije sportskog dijela kluba, mora doći i do reorganizacije rukovodstva. Mandati su stavljeni na raspolaganje, a sve ostalo je uredu. Klub je na stabilnim nogama i sve funkcioniše kako treba – rekao je za Faktor Delić, koji je pojasnio da rekonstrukcija sportskog dijela podrazumijeva osnaživanje struke kluba. Naime, sastav sa Koševa namjerava sve selekcije dodatno ojačati kvalitetnim i provjerenim osobljem, a u narednom periodu uslijedit će potraga za značajnijim fudbalskim imenima.

Potom se predsjednik Skupštine aktuelnog prvaka naše države osvrnuo na rezultate ostvarene na zelenom terenu, koji i nisu baš najbolji, ali koji ne bi trebali ponukati Tana da okrene leđa klubu sa kojim je ranije najavio velike planove.

Iznenađenja se dešavaju

– Što se tiče sportskog dijela, bili bismo zadovoljni izlaskom na evropsku scenu. To je cilj i on je ostvariv, s obzirom na to da do kraja ima još utakmica. Međutim, ako i ne izborimo međunarodne utakmice, ne smatram da je to tako šokantno. Nije vrijeme za turbulentne periode, treba igrati do kraja, a u sportu se ponekad dešavaju iznenađenja. Ipak, konkurencija je ove sezone jača, uključilo se šest ekipa u borbu za vrh, a tu su neki klubovi kojih ranije nije bilo na mjestima koja garantuju plasman u Evropu. Naravno, sve to neopravdava neuspjeh, ali, Bože moj… – kazao je Delić, dodavši kako će Sarajevo i u budućnosti uvijek morati ići na najviši plasman.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []